top of page
Keresés
  • Szerző képeMargaret

Aviva Torna Találkozó Győrben

Vidám hangulatban telt az első Aviva Torna Találkozó, ami február 15-én került megrendezésre Győr belvárosában, a Generációk Házában, és aminek reményeim szerint folytatása is lesz a jövőben, hiszen a résztvevők közül sokan jelezték, hogy nagyon jól érezték magukat, és hogy igény van az ilyen jellegű tapasztalatcserére.


A találkozó apropóját egy születésnapi megemlékezés adta, mivel február 14-én nem csak a szeretetet ünnepeljük, hanem egyben az Aviva Módszer megalkotójának, Aviva Steinernek a születésnapját is, aki idén, 2020-ban töltötte be 90. életévét. Maga az Aviva Módszer szintén jubilál, idén 50 éves, úgyhogy dupla okunk volt arra, hogy összeverődjünk mi, győri "avivások".


Örömmel láttam a rengeteg ismerős arcot a közönség soraiban, hölgyeket, akik akár sok-sok évvel ezelőtt jártak hozzám tornázni, és sikeresen alkalmazták az Aviva Módszert a nőgyógyászati problémáik megoldására, és akik közül sokan ma már boldog anyukák is egyúttal. A résztvevők közül többen jelenleg is látogatják az óráimat, személyre szabott iránymutatás alapján rendszeresen végzik a gyakorlatokat, és szorgalmasan dolgoznak a kívánt eredmény elérése érdekében, legyen szó természetes úton történő gyermekvállalásról, gyógyulásról vagy betegségmegelőzésről. Az előadást követő kötetlen beszélgetés kiváló fórumot biztosított a tornával kapcsolatos eszmecserére, tapasztalatok, sikertörténetek és személyes gyógyulási történetek megosztására is.


Köszönöm minden kedves résztvevőnek és érdeklődőnek, hogy jelenlétével és felszólalásával hozzájárult a találkozó kellemes hangulatához, rendkívül boldoggá tesz, hogy sikerült létrehozni egy közösséget, ahol a nők támogatják és biztatják egymást, bíznak önmagukban, a testük természetes öngyógyító erejében és hajlandóak tenni is az egészségükért.


Aki lemaradt a találkozóról, annak szíves figyelmébe ajánlom az alábbi rövid összefoglaló videót, amit az Oxygen Hírügynökség készített az eseményről.

Ha tetszett, kérlek, oszd meg másokkal is, legyünk minél többen! :)80 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page