top of page

SMOVEY

A smoveyVIBROSWING egy különleges osztrák fitness- és terápiás eszköz, mellyel bármilyen környezetben mozgásba hozhatod, erősítheted vagy akár el is lazíthatod magad a szabadban, zárt térben vagy akár vízben is!

smovey COACH tréning

A smovey rövid története


A smovey és ezzel együtt a vibroswing-módszer feltalálója Johann “Salzhans” Salzwimmer, akinél Parkinson-kórt diagnosztizáltak az orvosok. A kiváló teniszező és síelő elfogadta a betegséget, ám ezzel egy időben elhatározta, hogy kifejleszt egy olyan módszert, amellyel – a javulás elérésének biztos tudatában – stabilizálhatja állapotát. Így született meg a Vibroswing-módszer és az a mozgáskultúra és életmód, amely végül a smovey nevet kapta. Johann képes volt elérni, hogy minimális gyógyszerbevitel mellett is maximális életminőséget érjen el, ez pedig olyasmi, amiről sokan hasonló helyzetben csak álmodhatnak. 

 

Hogyan működik a smovey rezgőgyűrű?

(A rövid leírás letöltéséért katt a Word ikonra)

 

A smovey egy speciális rezgő-gyűrű rendszer, mely egy spirális csőből, négy fémgolyóból és egy speciális markolatból áll, mely finomítja a rezgéseket. A folyamatosan végzett mozgás közben a 4 acélgolyó lendülete, az anyagok egymással való érintkezése 60 Hertz-es frekvenciát hoz létre, és ezzel a markolaton keresztül impulzusokat küldd a test számára. Ez a rezgés érezhető a gyűrű használata közben. A létrejövő 60 Hertzes rezgés harmóniában van az emberi szervezet természetes rezgésével.

 

Ezáltal a smovey használata közben, a percenként elhaló sejtállomány helyére a megújuló sejtek már egy egészségesebb frekvencián jönnek létre, így a szervezet egészében megindulhat a regenerálódás. Nagy előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe sokrétű, káros mellékhatása sincs. A gyűrűk súlya nyugalmi állapotban 500 gramm, ám a lendületnek és a centrifugális erőnek köszönhetően 5 kg-ig növelhető a súlyhatása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miben segíthet a smovey-val végzett mozgás?

 

  • Zsírégetés: működésbe hozza a test teljes izomzatának 97%-át

  • Sejtmegújulás: vitalizálja a test több mint 100 millió sejtjét

  • Feszesíti a kötőszöveteket: csökkenti a cellulitiszt (narancsbőrt)

  • Méregtelenítés: mozgósítja az emésztőrendszert, masszírozza a nyirokrendszert

  • Salaktalanítás: serkenti a sejtek anyagcseréjét

  • Fokozza az immunrendszer és a csecsemőmirigy működését

  • Segíti az izmok, ízületek regenerálódását

 

A nagy, lendítő, ballisztikus, körpályás mozgások, mély guggolás, szökkenés végzése közben a szorongásközpont kikapcsol. Amikor ezt napi 20 percben, rendszeresen végezzük, ugyan azon körülmények között kellemesebben érezzük magunkat, hiszen az energiáink, gondolataink egy komfortosabb idegrendszeri állapotból táplálkoznak.

 

A betegség kialakulásának alapja a belső ritmusunk tartós megváltozása. Tegyünk hát tudatosan az egészségünkért, vegyük kezünkbe egészségünket, használjunk napi 20 percen át smovey-t és nyerjük vissza belső ritmusunkat, egyensúlyunkat s ezáltal az egészségünket is!

 

Miből áll egy smovey óra?

 

A smovey foglalkozások 60 percesek zenei aláfestéssel. Az óra 5-10 perces bemelegítéssel kezdődik, amit erősebb illetve lazább gyakorlatok követnek váltakozva. A foglalkozások 15 perces lazítással, nyújtással és masszírozással zárulnak.

 

Nincs szó szigorúan koreografált óráról, mindig a csoport igényéhez és aktuális állapotához igazítom a foglalkozásokat. A gyakorlatokat mindenki a saját erőnléti állapotának megfelelően végzi.  

 

A gyakorlatokat kényelmes sportcipőben végezzük.

 

Időpontok

Smovey bemutató Győrben
Ildikó smovey póz
Smovey bemutató Kamarai Szalon
Smovey bemutató
Smovey bemutató3
Smovey bemutató2
12650637_1122491347769692_1482264664_n
Smovey Logo
Margit smovey póz

GYŐR  - Generációk háza

ATMENETILEG SZÜNETEL

A smovey rezgőgyűrű megvásárolható.

smovey vibroswing ára: 32 000,- Ft/pár

Kérlek írj e-mailt, ha szeretnél vásárolni.

Helyszín: Generációk háza, GYŐR, Aradi vértanúk u. 23. (volt Gyermekek háza)

Az alábbi videón kis ízelítőt kaphatsz egy smovey koreográfiáról:

bottom of page