top of page

AVIVA TORNA férfiaknak

Természetes megoldás prosztata- és potenciaproblémák esetén is
 

Hogyan működik az AVIVA Módszer?

Az AVIVA Módszer speciális, ritmikus gyakorlatsorokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben természetes úton. Az alhas, a belső hasi valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, így több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe és a nemi szervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat. 

Kifejlesztője Aviva Gabriella Steiner, aki Magyarországon született, és Izraelben nőtt föl. A tel-avivi Testnevelési Főiskolán szerzett diplomát, kezdetben testnevelő tanárként helyezkedett el, majd fizikoterapeutaként segített a betegeknek egészségük visszanyerésében illetve tüneteik mérséklésében. Maga a módszer több évtizedes kutatómunkájának és kísérletezésének az eredménye, és ezen keresztül több ezer nőnek és férfinak nyújtott segítséget egészségi problémáik természetes megoldásában.

Milyen problémák esetén segíthet az AVIVA Módszer a férfiaknak?

  • prosztataproblémák

  • potenciazavarok

  • spermiumok mennyiségének, mozgásának és életképességének növelése

  • férfiasság megőrzése

  • székelési zavarok megszüntetése illetve enyhítése

"Kétféle férfi létezik, akinek már volt, és akinek majd lesz merevedési zavara.
Akinek volt, tudja milyen, akinek nem, az készüljön rá."  /Dr. Rosta Gábor/

A férfiak számára kifejlesztett AVIVA torna gyakorlatok rendszeres végzése megelőzheti, vagy enyhülést, illetve megoldást jelenthet a prosztata megbetegedéséből fakadó problémákra, és kellemetlen tünetekre. 
A régen időskorban, körülbelül 60 évesen jelentkező prosztata problémák a mai férfiak számára már nagyon korán, akár 35 év körül jelentkezhetnek, ezért célszerű mielőbb foglalkozni ezek megelőzésével, és  elsajátítani a gyakorlatokat. Ezzel biztosíthatjuk a prosztata helyes működését, és a műtét elkerülését.


Babatervezésnél nagyon fontos tényező az életképes spermiumok száma, illetve ezek mozgékonysága, melyek a torna rendszeres elvégzésével jelentősen növekedhet. 


A gyakorlatok segítségével megelőzhetők, megszüntethetők a potenciazavarok is. Eredményesen alkalmazható az impotencia megszüntetésére, a torna hatására megnövekszik az erekció időtartama, és mind a férfi, mind pedig partnere intenzívebb szexuális élményt élhetnek át. Azoknak a férfiaknak, akik rendszeresen végzik a számukra kifejlesztett gyakorlatsort, partnerük visszajelzése lesz eredményességük leghitelesebb bizonyítéka.


A Aviva módszer segítségével hatékonyan rendezhetők a vizelettartási (inkontinencia) és székelési problémák, kellemetlenségek is, úgy mint az aranyér.

 

Fontos azonban az egészséges táplálkozás alapelveit is betartani, hiszen a mozgás a helyes életmódnak csak az egyik alappillére. A rendszeres testmozgás a helyes táplálkozással ötvözve hozhatja meg a kívánt eredményt.

Hogyan épül fel egy óra?

Az AVIVA oktatás férfiaknak körülbelül 2 órás. A foglalkozás első felében az egészséges táplálkozásról, életvitelről, a szervezet tisztításáról lesz szó, majd végig vesszük az AVIVA Módszer Férfiaknak szóló gyakorlatsorát. 

Az oktatás teljesen egyénre szabott, a résztvevők azonnal hasznosítható gyakorlati tudással és a továbbiakban otthon, önállóan végezhető gyakorlatokkal távoznak. Az óra során a megelőzésre fektetjük a hangsúlyt, hiszen a már kialakult problémát és a kellemetlen tüneteket mindig sokkal nagyobb erőfeszítéssel lehet visszafordítani illetve mérsékelni.

Egyéni oktatás

Előre egyeztett időpont alapján. 

Az egyéni tanfolyam díja: 30.000 Ft/fő.

bottom of page