top of page

AVIVA TORNA férfiaknak

Természetes megoldás prosztata- és potenciaproblémák esetén

"Kétféle férfi létezik, akinek már volt, és akinek majd lesz merevedési zavara. Akinek volt, tudja milyen, akinek nem, az készüljön rá."
Dr. Rosta Gábor

Nem tudom, te hogy vagy vele, de részemről a megelőzésben hiszek, hiszen egyszerűbb, kellemesebb és gyorsabb is, mint egy már meglevő problémát orvosolni.

Bármelyik táborhoz is tartozol, az Aviva férfitornával nem veszítesz, hiszen az alaptanfolyamon kapott tudás egy életre szól. Bármikor szükséged van a gyakorlatokra, "előveheted" őket.

Meggyőztelek? Szuper! Akkor görgess lejjebb, hogy lásd, miből áll az egyéni tanfolyam, és hogy hogyan tudsz rá jelentkezni!

Hogyan épül fel a tanfolyam?

Az Aviva Módszer férfiaknak tanfolyam körülbelül 2 órás és két részből áll. A foglalkozás első felében az egészséges táplálkozásról, életvitelről, a szervezet tisztításáról lesz szó, majd végig vesszük az Aviva Módszer Férfiaknak szóló gyakorlatsorát. 

Az óra során a megelőzésre fektetjük a hangsúlyt, hiszen a már kialakult problémát és a kellemetlen tüneteket mindig sokkal nagyobb erőfeszítéssel lehet visszafordítani illetve mérsékelni.

Az oktatás teljesen egyénre szabott, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudást kapsz, így a tanfolyamot követően otthon, önállóan végezheted a gyakorlatokat.

Aviva torna tanfolyam férfiaknak

Aviva torna férfiaknak, egyéni tanfolyam

A tanfolyam időtartama 2. A részvételhez elengedhetetlen az előzetes bejelentkezés.

30.000 Ft/fő

Helyszín: Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 3.

Tree Roots

Milyen problémák esetén segíthet az Aviva Torna?

Prosztataproblémák

Potenciazavarok

Spermiumok számának növelése, minőségük javítása, gyorsaságuk fokozása

A férifiasság megőrzése

Vizelettartási zavarok (inkontinencia megszüntetése illetve enyhítése

Székelési zavarok megszüntetése illetve enyhítése

Hogyan működik az Aviva torna?

Az AVIVA Módszer speciális, ritmikus gyakorlatsorokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben természetes úton. Az alhas, a belső hasi valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, így több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe és a nemi szervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat. 

A módszer ifejlesztője Aviva Gabriella Steiner, aki Magyarországon született, és Izraelben nőtt föl. Kezdetben testnevelő tanárként helyezkedett el, majd fizikoterapeutaként segített a betegeknek egészségük visszanyerésében illetve tüneteik mérséklésében.

 

Maga a módszer több évtizedes kutatómunkájának és kísérletezésének az eredménye, és ezen keresztül több ezer nőnek és férfinak nyújtott segítséget egészségi problémáik természetes megoldásában.

bottom of page