top of page

AVIVA TORNA nőknek

Természetes megoldás nőgyógyászati és hormonproblémákra

Aviva torna tanfolyam nőknek

Aviva torna 4 órás, csoportos tanfolyam

2024. Augusztus    3-án  9-13 óráig

2024. Augusztus   31-én 9-13 óráig

2024. Szeptember 14-én 9-13 óráig

30.000 Ft/fő

Helyszín: Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 3.

Aviva torna tanfolyam online

Aviva torna egyéni alaptanfolyam

Előre egyeztetett időpontban személyesen vagy online, Az egyéni alaptanfolyam időtartama 3-4 óra. 

38.000 Ft/fő

Helyszín: Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 3.

Aviva torna órák online és Győrben

Aviva torna gyakorlóóra

Ha elvégezted az Aviva torna alaptanfolyamot mindenképpen vegyél részt a gyakorlóórákon akár személyesen, akár online, mert így tudod igazán begyakorolni a koreografált mozdulatsort. Az óra időtartama kb. 50 perc.

Gyakorlóórák Győrben:

Hétfőnként 17:00 - 17:50
Szerdánként 17:00 - 17:50

Nyári szünet utáni első foglalkozás 

Augusztus 5 -7 - 12-14 - 19-21 - 26-28

2.000 Ft/alkalom

Helyszín: Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 3.

Gyakorlóórák online:

Szerdánként 18:45 - 19:20

5 alkalmas bérlet (online): 10.000 Ft

Természtes gyógyulás - egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Személyre szabottan beszélgetünk a természetes gyógyulás lehetőségeiről és az alternatív gyógymódokról. Az egyéni konzultáció előre egyeztett időpontban személyesen vagy online történik.

20.000 Ft/fő

Hogyan működik az Aviva torna?

Az Aviva Módszer speciális, ritmikus gyakorlatsorokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben természetes úton.

Az alhas, a belső hasi és gátizmok, valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, ezáltal több hormon, vitamin és oxigén jut a nemi mirigyekbe és a szaporítószervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat.

 

A módszer segítséget nyújthat nőknek és férfiaknak egyaránt problámáik megoldásában.

Waterfall

Milyen problémák esetén segíthet az Aviva Torna?

Menstruációs zavarok

Rendszertelen menstruáció (egyszer kéthetente, máskor kéthavonta)
Elhúzódó vagy túl rövid menstruáció

Elmaradó menstruáció (pl. szülést követően vagy fogamzásgátló abbahagyása
Fájdalmas, görcsös menstruáció
Kimaradt menstruáció (fogamzásgátlót szedsz de mégis megfogantál)

Termékenységi problémák

Meddőség
Petevezeték elzáródás
Ovulációs (peteérési problémák)
Vetélés

Nőgyógyászati panaszok

Ciszta, petefészekciszták
PCOS azaz a policisztás ovárium szindróma
Mióma
Méhpolip

Endometriózis

Változókori tünetek

Korai változókor
Hőhullámok, Éjszakai izzadás
Erős vérzés

Hangulatingadozások

Nőiség-fiatalság megőrzése

Egyéb hormonális eredetű problémák

Alacsony libidó
Makacs túlsúly
Pajzsmirigy alul- illetve túlműködés
Egyéb hormonszint elcsúszások (alacsony/magas tesztoszteronszint, progeszteronhiány stb.)

Aviva torna eredmények és visszajelzések

Eredmények és visszajelzések

Mindig nagy örömmel tölt el, amikor visszajelzést kapok a tanfolyamon résztvevőktől. Ezek nem csak nekem, de másoknak is fontosak, hiszen megerősítenek abban, hogy van esély a problémák természetes úton történő megoldására.

Ki lesz az Aviva torna oktatód?

Boczor Margit Okleveles Aviva Módszer oktató

Rekreációs Sportoktató, Jóga Oktató, Komplementer Hormonegyenesúly és Táplálkozási Tanácsadó, Pilates Oktató, Új Germán Medicina Független Konzulens, Ganoterapeuta

A sport, a mozgás gyermekkorom óta fontos szerepet játszott az életemben. Majd egy évtizedig balettal kezdtem, - visszatekintve ez alapozta meg az egész további szemléletemet. Későbbiek folyamán pedig számos sportágat kipróbáltam, némelyiket versenyszerűen is űztem. 

 

A nagy felismerés, hogy más embereknek is segíteni szeretnék egészségük megőrzésében 2000-ben történt, a jóga megismerésével és oktatásának elkezdésével. A magamon tapasztalt pozitív változások mind fizikai, mind szellemi, mind lelki szinten arra sarkalltak, hogy ezt másokkal is meg kell ismertetnem. A Jóga után lettem Rekreációs sportoktató, Pilates oktató, Intim torna oktató, Aviva módszer, torna oktató, majd smoveyCOACH.

 

Természetes, hogy az egészség megőrzése érdekében az egészséges táplálkozás is központi kérdéssé vált az életemben, és az ezirányú tanulmányaim alapján életmód tanácsadást is folytatok. Azt gondolom, hogy a mozgás, a táplálkozás, a lelki béke megteremtése a legfontosabbak az EGÉSZségünk megőrzésében. Mindezt a saját életemben megtapasztaltam. Ezekre, ha rendszeresen odafigyelünk, teszünk érte, minőségibb életet tudunk élni, még a mai rohanó stresszes világunkban is.

Boczor Margit Aviva Módszer Oktató Győrben és online

Meg tudom neked mutatni  az utat, de arra neked kell rálépni.

Sosem késő elkezdeni, tedd meg az első lépést még ma!

Jelentkezz a következő induló Aviva Módszer tanfolyamra!

Hogyan épül fel az Aviva tanfolyam?

Az Aviva alaptanfolyam 4 órás, amely egy elméleti és egy gyakorlati részből áll. A foglalkozás első egy-másfél órájában beszélünk az egészséges táplálkozásról és életvitelről, a szervezet tisztításáról, és a hormonális egyensúlyt befolyásoló tényezőkről.

A tanfolyam második felében végig vesszük az AVIVA I. kötet gyakorlatsorait, kiemelt hangsúlyt fektetve a 18 gyakorlatból álló női gyakorlatsorra. A tornagyakorlatokat jellemzően nem lehet megtanulni azonnal, mert egy szigorúan koreografált gyakorlatsorról beszélünk, és a kísérőzene ütemére mozgunk.

Image by Zane Lee

Milyen értékekre épül a tanfolyam?

Szaktudás

Hivatalos Aviva Módszer oktató vagyok, 15 éves oktatói tapasztalattal. Tóth Líviánál, a Módszer magyarországi meghonosítójától tanultam, Aviva Steiner pedig személyesen is találkoztam Izraelben. Áfogó szaktudásom lehetővé teszi, hogy nem csak a torna, hanem az étkezés, az életmód és a lelki egészség területén is tudok neked hasznos tanácsokat adni, így a javulás még gyorsabb és hatékonyabb lehet.

Bizalom

A tanfolyamokon és az órákon nők vagyunk, egymás között. Érzékeny témákat érintünk, igen. De hol beszélnénk róla, ha nem itt? Nem ítélkezünk, annyit osztasz meg magadról, amennyit szeretnél, és minden, ami elhangzik a tanfolyamon és az órákon, köztünk marad.

Empátia

Bármilyen kényes témáról is legyen szó, megbeszéljük, támogatlak téged, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni neked. Lehet, hogy most meg vagy ijedve, hogy fájdalmaid vannak, vagy egész  egyszerűen eleged van mindenből, mert már mindenhol jártál, mindent kipróbáltál, eredmény nélkül. Értem, megértem. De azt tudnod kell, hogy sok nőnek az Aviva Módszer volt az utolsó esélye, és nem bánták meg. Kérlek, add meg ezt az esélyt magadnak is!

Holisztikus szemlélet

Az embert mint rendszert nézem, hiszem hogy minden mindennel összefüggésben van, a részek nem választhatók el egymástól. Ezért kap kiemelt fontosságot az étkezés, az életmód és a lelki egészség szerepe is a tanfolyamaimon a mozgás mellett. 

Maximális támogatás

A tanfolyamon széleskörű elméleti tudásanyagot adok át neked a hormonrendszer működéséről, a helyes táplálkozásról és az életmódról. Megtanítom neked az eredeti Aviva tornát és ha szükséges, korrigálom a mozdulataidat. Az alaptanfolyamot követően bármikor felkereshetsz kérdéseiddel, illetve csatlakozhatsz a gyakorló órákhoz is személyesen vagy online, ahol velem és más lelkes tornázókkal együtt gyakorolhatsz.

Szeretnéd megtanulni az Aviva tornát?

Aviva torna gyakorlatok

Mivel az Aviva torna szerteágazó problémákra nyújt megoldást, ezért nem mindegy, hogyan végzed a gyakorlatokat, hiszen máshova kell helyezni a fókuszt, ha menstruációt szeretnél meghozni, és megint máshova ha a teherbe esés a cél.

 

Ennek fényében beláthatod, hogy oktatóként nem tölthetem fel a gyakorlatsort a különböző internetes megosztófelületekre, mert így te, mint tornázó nem fogod tudni, hogyan használd helyesen a módszert.

Ezért fontos, hogy mindenképpen vegyél részt az Aviva torna 4 órás alaptanfolyamon akár személyesen, akár online, mert így személyreszabottan tudok neked segíteni a mozdulatsor megtanulásában és helyes rögzülésében.

Ezen kívül az Aviva torna gyakorlóórákon lehetőséged van többedmagaddal együtt gyakorolni női gyakorlatsort, így aztán repül az idő, és biztos lehetsz abban is, hogy helyesen végzed majd a gyakorlatokat, akár egyedül is. 

Itt hagyok neked egy kis ízelítőt, hogy kedvet kapj hozzá. :)

Az Aviva Módszer története

A módszer kifejlesztője Aviva Gabriella Steiner, aki Magyarországon született, majd 16 éves korától Izraelben élt. A tel-aviv operaház balett-táncosaként több főszerepelt is eltáncolt, majd táncosi karrierjét feladva a tel-avivi Testnevelési Főiskolán szerzett gimnasztika szakon diplomát. Ezt követően jógát, anatómiát is tanult, előbb testnevelőként, azután pedig fizikoterapeutaként helyezkedett el.

Az Aviva Módszer megalkotója Aviva Steiner

Az AVIVA Módszer több évtizedes munkájának és fáradhatatlan kísérletezésének az eredménye, amely eredeti célja a menstruáció szabályozására irányult. Aviva a gyakorlatozás során rájött, hogy bizonyos mozdulatokkal, elősegíthetjük a gyermekáldást, míg a torna más részeivel elkerülhetjük a nem kívánt terhességet, megszüntethetünk vele cisztát vagy akár miómát, helyreállíthatjuk a test számára ideális hormonszintet, és alkalmassá tehetjük a méhet a magzat befogadására.

Az AVIVA Módszer népszerűsítése és oktatásának elkezdése Tóth Lívia nevéhez fűződik, aki magától Aviva Steinertől sajátította el a gyakorlatokat, és szintén ő bízta meg azzal a nemes feladattal, hogy segítsen a gyógyulni vágyó nőknek és férfiaknak a természetes gyógyulásban Magyarországon is. Amikor először találkoztam Tóth Líviával, az AVIVA módszer jeles hazai képviselőjével, rögtön tudtam, hogy ezzel a tornával mindenképpen meg kell ismerkednem. Nagyon sokáig kellett várni, míg megtanulhattam a módszert oktatótársaimmal együtt, de többéves tapasztalatom és az elért eredmények alapján bátran állíthatom, hogy megérte.

bottom of page