top of page

AVIVA TORNA VÉLEMÉNYEK

Sikertörténetek és visszajelzések a tornáról

Gyermekáldás

Évek óta próbálkoztunk a családalapítással, de sajnos sikertelenül, és a Káliban sem tudtak segíteni, ezért fordultam hozzád. Folyamatosan tornáztam otthon, és ha mindent nem is változtattam meg az étekzési szokásaimon, de sikeresen megfogant a baba, aki azóta megszületett és egészséges, gyönyörű kislány. Köszönöm, hogy tanácsaidat és a segítségedet és hogy megismertettél az Aviva tornával. ​

Barbara

Változókori tünetek

A változókór kellemetlen tünetei miatt tanultam meg a tornát - és csodákra képes.Minden nőnek meg kellene ismerni és végezni, sok kellemetlenségtől szabadulnának meg

Irén

Gyermekáldás

Babára vártunk a férjemmel már két éve. Voltam kétszer beültetésen is, de sajnos nem tapadt meg. A pajzsmirigyemmel volt problémám. Az Aviva tornát csináltam 5 hónapon keresztül, és a pocaklakóm 9 hetes :-). Örülök, hogy rátaláltam a módszerre, és köszönöm az egyéb tanácsaidat is.

Zsuzsa

Gyermekáldás

Januárban volt egy sikertelen beültetésünk, és én már nem akartam tovább mérgezni a szervezetemet. Április elején voltam a tanfolyamon és június 6-án pozítív lett a tesztem.  Csak ez az apró dolog hiányzott! Most 21 hetes Boldog kismama vagyok! Neked köszönhetem :)

Veronika

Mióma

Azért kerestelek fel, mert kiderült, hogy két miómám van.

Az egyik már két hónap után teljesen eltűnt, a másik pedig sokkal kisebb lett, mint erdetileg volt. Folytatom tovább a tornát és az általad javsolt étkezést, így remélem, hogy a legközelebbi kontroll már teljesen negatív eredményt mutat. Köszönöm a segítségedet és az odaadásodat.

Móni

Fiatalság megőrzése

Öregedéslassítás céljából próbáltam ki az Aviva tornát, és örülök, hogy megtettem. A tanfolyam óta rendszeresen, hetente kétszer tornázom. Jobb lett a közérzetem, fittebbnek érzem magam. Nem azonnal, de néhány hét elteltével pozitív mellékhatásként a csípőm feletti - eddig mozdíthatatlan - hájréteg is leolvadt rólam. Ezer köszönet érte.

 

Csak javasolni tudom a tornát a változókoron átesett korosztálynak.  A gyakorlatok nem megerőltetőek, mégis érezhető a hatásuk, mozgékonyságban, frissességben, emésztésben, még hangulatban is. További jó tapasztalatom, hogy apró kellemetlen érzetek (pl. tompán fájt egy-egy mozdulat), amikről azt hittem, meg kell szoknom, mert a korral jár, egyszerűen elmúltak.

Rozália

Petefészek ciszta / Rendszertelen menstruáció

Azért mentem el hozzád tanfolyamra, mert találtak nálam egy cisztát és rendszertelen volt a vérzésem. A tornából egy gyakorlatot minden nap csináltam, ittam a boróka-zsurló-zsálya teát, és sikerült eltüntetnem magamból a cisztát! Egy csoda ez a módszer! A kontroll ultrahangon megdicsértek a hölgyek, hogy természetes úton gyógyítottam magam. Azóta nem voltak ilyen panaszaim. A húgomnak is ajánlottam a tornát, ha görcsöl a hasunk, csináljuk a láblengetést, ha késne a vérzés, akkor a meghozó gyakorlatokat. Az étrendemre mindig is figyeltem, igykeszem ezt tartani. A lista sokat segít, ami felsorolja a lúgosító és savasító ételeket.

Maximálisan elégedett és hálás vagyok, hogy segített meggyógyítani önmagamat. Nálam nagyon pozitív hatása volt az Aviva módszernek.
 

Eszter

Gyermekáldás

Egy spontán vetélést követően határoztam el, hogy részt veszek az Aviva tanfolyamon, hogy megerősítsem a női szerveket felkészülvén a következő teherbeesésre. Az orvos fél év várakozást javasolt, ezt a fél évet akartam kihasználni életmódváltással, tisztító kúrákkal és a jóga mellett az Aviva tornával.


Az elhatározás tetteket követett, a tornát heti kétszer rendszeresen végeztem, megcsináltam két vastagbéltisztító és egy májtisztító kúrát, nem fogyasztottam tejterméket, figyeltem az emésztésem jó működésére, gyógyteákat ittam. És közben azt is elhatároztam, hogy a fél év letelte után ismét terhes leszek.


A fél éves kontrollvizsgálaton az orvos mindent rendben talált, majd 1 hónappal ezután megállapította a terhességet :) Ehhez szerintem kellett egyrészt a testi változás, másrészt a tudati (lelki) is.Ezúton is köszönöm, hogy megtanulhattam az Aviva tornát és az összes hozzá kapcsolódó szemléletet! Azóta is ajánlom minden nőismerősömnek!

Egy tornázó

Elmaradt menstruáció

Egy pénteki napon voltam nálad Aviva tornán Győrben. Én vagyok az, aki 3 éve nem menstruált gyógyszer nélkül. Szombaton már barnás folyásom volt, ma estére pedig kijelenthetem, hogy menstruálok. Nagyon örülök neki! Remélem az apróság sem várat magára sokáig.

Bernadett

Gyermekáldás / Endometriózis

Az alaptanfolyamot követően rendszeresen csináltam a tornát 4 hónapon keresztül, illetve ezzel párhuzamosan 2 hónapig állati fehérje mentes és lúgosító diétát csináltam a tanácsodra az endometriózisom miatt. Bal petefészkemet endometriózis miatt vették ki lassan 3 éve. Kb. azóta próbáltam teherbe esni, aminek szinte semmi esélye sem volt a maradék petevezetékben lévő hidrosalpingx miatt. De mostmégis bekövetkezett a csoda!!! 18 hetes vagyok és minden rendben van a babavárással. Biztos vagyok benne, hogy az Aviva és a diéta nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most babát várok és spontán estem teherbe. (2 és fél éve már volt egy sikertelen lombikom is.) Jó munkát kívánok továbbra is!

Szilvi

Gyermekáldás / Fájdalmas menstruáció / Pajzsmirigy alulműködés

4 év sikertelen babaprojekt után kerestelek fel, mert hallottam a csodatévő Aviva tornáról. Pajzsmirigy alulműködő vagyok, de endokrinológus segítségével sikerült az értékeimet beállítani, ő azt mondta szabad az út a babához. Voltunk dokinál, aki megállapította, hogy minden rendben van nálam is és a férjemnél is, majd ezek után többféle természetes módszert kipróbáltunk, de mindet sikertelenül.

 

Igazából az esélytelenek nyugalmával mentem el a tornára, őszintén nem hittem benne, de úgy voltam vele, egy próbát megér. Az oktató órán mondtad, hogy még 100 más problémán is tud segíteni a torna, ezen elcsodálkoztam. Nekem iszonyú fájdalmas menstruációm volt, és az oktató torna + 1 rendes torna után, már érződött a hatása, gyógyszer nélkül kibírtam a menstruációs görcseim. Majd csodák csodájára, 3 hónap rendszeres torna után egy pozitívat teszteltem. Nem akartam hinni a szememnek! Semmin nem változtattunk az életünkben, csak a torna volt.

 

A várandósságom során minden rendben volt, és most itt van mellettem a makk egészséges 2,5 hónapos kisfiam. És, hogy még egy pozitív hatást megemlítsek: a pajzsmirigyem is elkezdett helyrejönni, már kevesebb gyógyszert kell szednem rá. :)


Nagyon hálás vagyok Neked, a tudásodért, hogy ezt megosztod velünk, a kedvességedért, amivel az órákon fordultál felénk, és ha kérdésünk volt, mindig tudtál segíteni!

Gabriella, 32

Gyermekáldás / Elmaradó menstruáció / Ciszták / Mióma

Több egészségügyi problémám is volt mielőtt ráakadtam az Aviva tornára. Konkrétan PCOS, mióma, rendszertelen menstruació illetve semmilyen és még ciszták is. A párommal úgy döntöttünk, belevágunk a babaprojektbe, mert mi lesz ha esetleg tovább tart mire sikerül...ha sikerül... El is kezdtem a tornát Győrben és az étrendemen is válltoztattam - hozzáteszem mindketten egészségesen éltünk előtte is, sportok, étrend, no alkohol, no cigi, miegymás -,
de mégis tanácsokat kaptam és megfogadtam azokat.
Egy hónap torna után láss csodát furán kezdtem érezni magam, és miután szüntelenül "fura" maradt a helyzet, úgy gondoltam, megprobálom és csinálok egy tesztet - bár kicsit félve. És láss csodát: 2 szép élénk csíkocska! :)
Ezidő óta eltelt 9 hónap, és már a karunkban tartjuk a gyönyorű kislányunkat.
Mindenkinel szivből kívánom, hogy hasonló sikere legyen!

Zsuzsa

bottom of page