top of page

AVIVA SIKERTÖRTÉNETEK

Kedves Margit!

Örömmel tudatom,hogy 07.16- àn megszületett kisfiúnk. 1 évvel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan anyai örömök elé nézhetek. 2019. szeptember elején voltam Aviva alaptanfolyamon, és az azt követő 2 hónapban, nem túl szorgalmasan, de eljártam az óráidra. Évek óta fennálló magas prolaktin szint miatt kezdtem tornázni. Két évig próbálkoztunk babával, közben kétszer elvetéltem. A tornák után nem sokat kellett vàrnom, és meg lett az eredmény: egy gyönyörű, egészséges kisbaba, amire a szívünk mélyén oly rég vàrtunk.

Ezúton mégegyszer köszönöm a bíztatàst, a pozitív gondolkodàst, türelmet és a valóban hatàsos, eredményes Aviva tornagyakorlatok elsajàtítàsàt!

Hàlàsak vagyunk Neked♥️

Remélem,még nagyon sok embernek tud majd segíteni ez a mozgàsforma, akinek csak tudom, ajánlani fogom a tornát!!
Sok erőt, jó egészséget kívánok!

2020. 08 01.

Ági (32)

Magas prolaktin szint / Gyermekáldás

2017-ben volt egy műtétem. 2018 ősszel sajnos volt még egy cisztám, ami sikeresen eltűnt, azonban 2019 áprilisában ismét találtak egyet a bal petefészkemen. Mivel az orvosom újbóli műtétről beszélt, szerettem volna ezt megelőzni, ezért is kereslek fel ismét. Az orvos elmondása szerint a már csonkított bal petefészkem is nagy valószínűséggel kivételre került volna, ugyanis több helyen is összenövéseim voltak.
Ekkor már több mint 1 éve próbálkozunk párommal a gyermekáldás miatt, de sajnos sikertelen volt. Az egyik gyakorló óra végén említetted nekem, ha esetleg visszatérne a betegségem, akkor kérjem el tőled az endóra vonatkozó szigorú diétát. A nyers diétát kb. 2.5 hónapig sikerült csinálnom csak. Utána még jártam akupunktúrára, mivel valószínűleg az is gondot okozott, hogy állandóan hidegek voltak a végtagjaim (mondták hideg méh szindróma -nehéz a teherbeesés). Kaptam tűkezelést, és jártam moxara is. Csodák csodájára természetesen megfogant a mi kis bébink (azóta is csodagyerekként gondolok rá).
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, úgy gondolom a sikerünket neked is köszönhetjük!

2020. 07. 08.
 

Dóra

Endometriózis

Kedves Margit!

Fizikailag mindig is gyenge voltam, ráadásul az utóbbi időben nem is éreztem magam igazán nőnek, alacsony volt a libidóm. Sorban jöttek elő a változókori tünetek (vizelettartási gondok, hőhullámok).

Aztán januárban volt egy szédüléses rosszullétem, majd februárban elájultam, és szereztem ezáltal némi zúzódást a farkcsontomon. Hosszas kivizsgálás után megállapították, hogy a szédülés egy migrén volt, az ájulásra nem volt válasz. A neurológus felírt 3-féle gyógyszert. Mivel gyógyszerellenes vagyok, felkerestem egy már nyugdíjas gyerekneurológus ismerősömet, aki azonnal lebeszélt a gyógyszerekről, és azt javasolta, kezdjek el jógázni.

A változókori tünetek, a szédülés és ájulás rávilágított arra, hogy valamit kell kezdenem magammal, ez így nem mehet tovább.

Ekkor találtam Rád, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak.

Először elkezdtem a jógát, ami 2-3 hét után jelentős változást hozott az életemben, sokkal pozitívabban látom a dolgokat és fizikailag is jobb a közérzetem. Aztán elvégeztem az 5 alkalmas intimtornát, ezáltal a vizelettartási gondok megszűntek. Amikor meséltem Neked a változókori tünetekről, akkor javasoltad az Aviva tornát.

Az Aviva és a jóga egyvelege rengeteget javított mind egészségileg, mind fizikailag, mind szellemileg.

Nagyon köszönöm Neked!

2019. 12. 16.

Vera (52)

Menopauza / Alacsony libidó

28 éves vagyok, 2018. decemberben műtöttek endometriózissal. Műtét után kétszer megjött a menstruációm, de utána semmi, tehát 2019 február óta nem volt. Aztán a dokim végül arra fogta, hogy enyhe PCOS.
Szeptemberben voltam nálad a 4 órás tanfolyamon. Azóta itthon próbáltam csinálni a tornát, és képzeld, március óta először most megjött gyógyszer nélkül (!) magától a mensim 😊 hihetetlen!!

2019. 10. 12.
 

Reni (28)

Endometriózis / PCOS / Elmaradt menstruáció

Szeretnék visszajelezni és egyben örömhírt közölni a tornával kapcsolatban.
Augusztus 28-án a nőgyógyászom 6cm-es, két rekeszes cisztát állapított meg a bal petefészkemben. 7 évig szedtem tablettát miután abbahagytam, sajnos rendszertelen volt a menstruációm és kevés. Akkor azt beszéltem meg a Doktor Úrral, hogy várunk még a műtéttel, a következő menstruáció után mehetek kontrollra és megbeszéljük a teendőket.
Szeptember 7-én részt vettem a 4 órás Aviva tanfolyamon, ahol nem csak a tornát sajátítottam el, de hasznos infókat kaptam táplálkozás terén is.
A tornát heti kétszer végzem és iszom a teakeveréket is. A menstruációm 26. napra megjött (egy éve nem volt ilyen).
Tegnap 10.09-én voltam kontrollon és a cisztám teljesen eltűnt.
Ezúton szeretném megköszönni a segítséget és, hogy elkerülhettem a műtétet!
Szép napot! Velem ma madarat lehetne fogatni :)

2019. 10. 10
 

Szandra (25)

Ciszta / Rendszertelen menzesz

35 éves vagyok, 2018 októberében voltam nálad alaptanfolyamon. Egyszer volt spontán menstruációm, 30 éves koromban, se azután, se azelőtt. Mindig fogamzásgátlóval hozták meg, első alkalommal, 14 éves koromban még Norcolutot is felírtak hozza. PCOS-em van, Merckformint és Letroxot szedek. A petefészkeim teljesen be vannak burkolva, és teljesen tele vannak cisztával.
Az alaptanfolyam elvégzése után, hetente kétszer végeztem a gyakorlatokat, és három hét után, novemberben megjött. Azóta is van minden hónapban – lassan már 1 éve - , ha tornázom, ha nem, akkor viszont nincs, úgyhogy folytatom, mert a cél a babavállalás, ami eddig menstruáció hiányában esélytelennek tűnt. Végeztem ovulációs tesztet is, ami azt mutatja, hogy van peteérés, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok.

2019. 10. 04.

Juli (35)

PCOS / Elmaradt menstruáció (amenorrhea)

35 éves vagyok, több mint egy éve házasodtunk össze a férjemmel, azóta szeretnénk babát. Előtte nagyon hosszú ideig (több, mint 9 évig) fogamzásgátlót szedtem. A fogamzásgátló tabletta szedése előtt se volt rendszeres a vérzésem. A gyógyszer legleső felírásakor az akkori orvosom azt mondta, hogy ez majd segít rendezni a hormonokat. A mostani eszemmel biztos nem hallgattam volna rá.

Voltam nőgyógyásznál otthon Magyarországon is és itt is (Ausztriában élünk). Az itteni orvosom szerint a problémámon csak műtéttel lehet segíteni. A petefészkeimben ciszták vannak. A balban sok, a jobban meg egy nagyobb. A fogamzásgátló tabletta elhagyása után a menstruációm kiszámíthatatlanná vált, ismét, illetve kimaradt.

Szeptember 7-én voltam Nálad Győrben a 4 órás tanfolyamon. Az étkezésemen már a tanfolyam elvégzése után azonnal változtattam. A tornát is csináltam utána heti 2-szer, de őszintén szólva nem olyan lelkiismeretesen, így utólag belegondolva.

Szeptember 25-én már több mint 62 napja nem jött meg a vérzésem. Akkor kétségbe estem, a nőgyógyászom gyógyszer segítségével akarta meghozni, de azt nagyon nem akartam.

Akkor írtam Neked egy segítség kérő  e-mailt. A tanácsaidat követve  a 18 gyakorlatot heti szinten 3-szor is csináljam, a 17-es gyakorlat egyik részét köztes napokon is 10-15 percig. És végre 30-án reggel megjött. Alig akartam hinni a szememnek. :-) Folytatom tovább a tornát! Remélem, eltűnnek a ciszták, elkerülöm a műtétet és mielőbb teljesül a legnagyobb vágyam, hogy én is anyuka legyek!

 

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet, tanácsaidat!

2019.10.01.

Anikó (35)

Elmaradt menstruáció

Adél vagyok, 24 éves, egy gyermekes anyuka. Rendszertelen, illetve 3 hónapja kimaradt menstruáció miatt kezdtem el a tornát. Két hét Aviva torna...és megjött!! Szinte hihetetlen, de mégis. A második gyermek a cél. Már mensi van. Megkaptam a vizsgálat eredményét Papp Gábor doktor úrtól, minden arra utal, hogy az eredményeim alapján a hormonszintek rendben vannak, peteérés is van. 

Köszönöm, folytatom tovább! :-)

2019.10.01.

Adél (24)

Rendszertelen menstruáció

2018 nyarán a méhnyakrákszűrésem alkalmával a nőgyógyászom egy visszeret talált a méhemen. Napi 30 perc Aviva tornát javasolt. Sajnos csak a januári tanfolyamodon tudtam részt venni, és utána heti kétszer végeztem a tornát. Táplálkozásváltást is csináltam. 2019 júniusában voltam az éves nőgyógyászati szűrésen, és Kovács doktor azt mondta, a visszér a méhemen kisebb lett, szerintem a torna hatása...Lett egy pozitív terhességi tesztem, és most már bátran írok, mert betöltöttem a 12. hetet. Nagyon boldog vagyok!!!
Köszönöm! Nagyszerű dolognak tartom az avivát, akinek csak tudom, ajánlom.

2019. 08. 27.

Bögöly Katalin (29)

Méh visszér / Gyermekáldás

Két hónappal a prosztataműtétemet követően kerestelek fel vizelettartási gondokkal és potenciazavar miatt. Az Aviva torna férfi gyakorlatait rendszeresen végeztem, az étkezésembe is sikerült beiktatnom azokat a kis változtatásokat, amiket javasoltál. Két hónap után nagyon pozitív változások álltak be az állapotomban, már nem kell annyira koncentrálnom, ha felemelek 5 kg-ot, ha lehajolok, leguggolok valamiért, akkor kis odafigyeléssel már nincs cseppenés, tudom tartani. Szintén nagy öröm, hogy ismét ihatok egy dl bort anélkül, hogy az izmok önkéntelenül ellazuljanak és betétet kellene használnom. Óriási, sosem gondoltam volna, hogy a kis dolgok ekkora örömet okozhatnak.
Végzem továbbra is a gyakorlatokat, érzem, lesz ez még jobb is :)

2019. 06. 24.

Gergely (49)

Inkontinencia / Potenciazavar

Elsősorban a baba-projekt kedvéért kezdtem el megtanulni az Aviva módszert 2017. nyarán, 27 évesen. 7 éven keresztül szedtem fogamzásgátlót, és sosem figyeltem az étkezésemre. Háromnegyed év próbálkozás után sajnos nem sikerült természetes úton és hormon tablettával sem az áldott állapot elérése, emellett sok alternatív dolgot is kipróbáltam. Most 29 éves vagyok, és többé kevésbé rendszeresen végzem a tornagyakorlatokat (főleg a havi vérzésem előtti 2 hétben). Elmúltak a kínzó fájdalmak, a görcsök, amik nagyon megkeserítették a napjaim. A havi vérzésem 1 nappal rövidült és a ciklusaim beálltak 28-30 naposra. Továbbá azóta érzem a peteérést/tüszőrepedést is (enyhe szúró érzés), amit ezelőtt sosem. Ezt további természetes módszerekkel bővítettem (gyógynövényteák, kozmetikumok lecserélése és az étrendem megváltoztatása). Sokáig küzdöttem azzal is, hogy alacsony volt a libidóm, mára már ez is rendben van (ami a kapcsolatomban is természetesen pozitív javulást eredményezett). Az édesség utáni vágyam is nagy mértékben csökkent, már nincsenek falási rohamaim..

Az Aviva a testi dolgokat rendbe tette bennem - igaz 2 év volt -, viszont a lelki dolgokon nekem kellett még dolgoznom. Micsoda ereje van annak, hogy végre le "mertem" írni, el mertem mondani azt, hogy valami nem volt rendben velem testileg és lelkileg, ezért is nem jöhetett a baba. Egészen eddig. Mert a februári hónapban meg is érkezett a jó hír, és november elején érkezik a picurka. Most vagyok a 4,5. hónapban...Nemrég pedig elkezdtem az aviva várandósok tornáját és novembertől majd folytatom a szülés utáni tornát. Megérte megtanulni, megérte csinálni töretlenül és megérte benne hinni, mert igenis hatásos, nem csak a babaváróknak, hanem több problémában is!

Óriási nagy köszönet azoknak, akik hisznek az avivában, akik ajánlották és annak, aki megtanulta és örömmel és hittel telve megtanította nekem! Sokaknak ajánlottam már az Aviva módszert és a továbbiakban is ajánlani fogom, mert nagy mértékben megváltoztatta az életemet. Köszönöm Tóth Líviának, aki sajnos már nincs közöttünk, hogy ezt a módszert elhozta Magyarországra is!

2019. 06. 10.

Zsófia (29)

Fájdalmas menstruáció / Libidó / Gyermekáldás

2019. februári aviva alaptanfolyamon voltam Nálad. Egy és negyed évvel azelőtt eldöntöttük, hogy gyermeket szeretnénk. Hónapról-hónapra csak vártunk…Orvost váltottam és felkerestem a tornádat. Hormonvizsgálatot csináltak – minden érték rendben volt. Beszéltél a Jónás napról, annak jelentőségéről a tanfolyamon, megkerestem, kitöltöttem az adatokat és a márciusi hónapban ahogy számoltam, sikerült a baba. Hihetetlen számomra :-)
Páromnak is volt áprilisra időpontja orvoshoz, de azt már lemondtuk. Túl vagyok a 12.héten, minden rendben egyelőre, voltam genetikai vizsgálaton, ott is minden eredmény jó. Jelentkezem majd még. :-)
Nagyon örülök, hogy megismertelek, mindenkinek ajánlom majd a tornát. :-)
További sikeres munkát kívánok.

2019. 05. 31.

Adrienn (28)

Gyermekáldás

Kicsit kétségbeesve kerestelek meg 2019 február elején...A problémám nem is a miómák nagysága volt alapvetően (4,5 cm, és 3 cm), hanem a hosszú és bő vérzés. Volt mikor 4 hétig is elhúzódott. A nőgyógyász műtétet javasolt, nem szerettem volna, természetes megoldást kerestem, így találtam rád.

Hitet és bátorságot adtál, ahogy beszéltél a tapasztalatokról, sikerekről. Megcsináltam amiket megbeszéltünk, az aviva tornát heti kettő alkalommal végeztem a gyakorló óráidon, néha otthon is megcsináltam egyszer még, a táplálkozásomra nagyon figyeltem, mindennap ittam a leveket – nagyon finomak voltak :) Rengeteg zöld színű növényt, gyógyteákat.

Megtörtént az is, amire felhívtad a figyelmemet, hogy bizony felerősödhet a vérzés, de ne ijedjek meg, kitisztul, és rendeződni fog a problémám, ez olyan, mintha egy egészségügyi kaparás lenne, csak a torna végzi mindezt el.

A bő és hosszú ideig tartó vérzések megszűntek. Még nem voltam kontrollon a miómák miatt, de már ez hatalmas eredmény, ismét energikus vagyok, és a levertségem, rossz hangulatom, aggodalmaskodásom is a múlté.

Köszönöm a támogatásodat, segítségedet.

2019. 05. 03.

Erika (48)

Mióma

2017 őszén voltam Nálad Aviva alaptanfolyamon, mert gyermeket szerettem volna, de a nőgyógyászom miómákat diagnosztizált. Az egyik 5 cm-es a másik 3,5 cm-es volt. Elkezdtem csinálni azokat a dolgokat amiket tanácsoltál, és hetente 3-szor végeztem az Aviva tornát. Bevallom egyszer kicsit megijedtem, mivel elég erős vérzésem lett. A szavaid azonban megnyugtattak, hogy csinálhatom tovább a gyakorlatokat, mert ez rendeződni fog. Valóban így is lett. Odafigyeltem a táplálkozásomra is, kiemelten a vas bevitelére az erősebb vérzés miatt.
A legközelebbi UH-n már csak egy mióma volt látható, egy kb. 1 cm-es. Az orvosom megkérdezte, hogy mit csináltam, és elmondtam neki. Pozitívan reagált :)
Örömmel tudatom Veled, hogy 2019 Januárban pedig világra jött a kis pocaklakónk, aki nagyon sok örömet szerez nekünk.

Köszönöm a sok tanácsot, segítséget, már több ismerősömnek is ajánlottalak, hogy forduljanak Hozzád bizalommal, ha jól tudom, voltak már ők is a tanfolyamodon.

Sok sikert kívánok a továbbiakban is a munkádhoz!
 

2019. 04. 29.

Rita (36)

Mióma / Gyermekáldás

2019. január 12-én vettem részt az alaptanfolyamon elmaradt menstruáció miatt. A problémámmal először egy nőgyógyászt kerestem fel, aki tájékoztatott, hogy 47 évesen már elkezdődhet a változó kor és ennek a jelét tapasztalom magamon. Sárgatest hormont javasolt. Én megköszöntem és egy másik megoldást kerestem, melyet meg is találtam Margitnál. Azóta rendszeresen csinálom a gyakorlatokat eredményesen, mert már kétszer is volt menzeszem. Nagyon boldog vagyok!
Nem is gondoltam volna, hogy ezek a mozdulatok először is így megizzasztanak, másodszor pedig ilyen jótékony hatást érek el velük. Hálás vagyok, hogy Rád találtam!

2019. 03. 13.

Hajnal (47)

Elmaradt menstruáció / Változókor

Kicsit több, mint 2 éve egy barátnőm javaslatára jelentkeztem hozzád a 4 órás Aviva alaptanfolyamra, mert a fogamzásgátló abbahagyása után csak norcoluttal volt menzeszem (1,5 év alatt három). Szerettünk volna babát, és mivel a gyógyszerek hatástalanok voltak a ciklusom beállításában, gondoltam, kipróbálok egy teljesen más irányt.
Az alaptanfolyam után még néhányszor részt vettem gyakorló órákon, és persze itthon is tornáztam. Menzeszem ugyan nem lett, viszont valószínűleg annyira jól időzítettünk a férjemmel, hogy 2 hónappal később várandós lettem a most másfél éves egészséges kislányommal. Ez a történet egyik fele.

A folytatás a kislányom 1. születésnapja után kezdődött, amikor még mindig egyáltalán nem volt menzeszem, ami egy darabig nem is zavart, de mivel nem túl nagy korkülönbséggel szerettünk volna kis tesót, a szülés után 1 évvel úgy gondoltam, nincs mire várni, és újra elkezdtem itthon tornázni. Eleinte kicsit döcögős volt, de a hatás nem maradt el: kb. 2-3 héttel (!) a torna újrakezdése után megjött az első vérzésem, és pontosan 30 napos ciklusokra be is állt. Majd, 3 hónappal később, pont 2 évvel az első gyerkőc fogantatása után megfogant a második is, így immár 14 hetes várandósan írom ezeket a sorokat.
Szeretnék ezúton is köszönetet mondani, hiszen enélkül a módszer nélkül lehet, hogy évek és sok-sok tízezrek múltával sikerült volna teherbe esni.
Remélem, a soraim neked is megerősítés és pozitív visszajelzés a munkáddal kapcsolatban, és talán másoknak is segít visszaszerezni a hitüket, hogy érdemes kipróbálni ezt a módszert.

További sikereket és kitartást kívánok a munkádhoz!

2019. 02. 21.

Vörös-Vaspöri Atina Réka (30)

Elmaradt menstruáció / Gyermekáldás

2017. decemberig a fogamzásgátló szedése miatt rendszeres volt a menstruációm. 2018. januárjában pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg nálam. 6 hónap kellett, hogy a gyógyszeradagommal egy megfelelő vérképet kapjak a pajzsmirigyemre. Fél év után még mindig nem volt menstruációm természetes úton. Magam megnyugtatása miatt voltam hormonvizsgálaton, szerencsére nem találtak semmit. Persze továbbra is aggasztott, hogy miért nincs menstruációm. Gyógyszert semmiképp sem szerettem volna szedni. Majd egy ismerősöm tanácsára elmentem szeptemberben az Aviva tornánra. Az első hetekben heti 2x csináltam a 30 perces feladatsort otthon, majd  heti 2x a 15 perces feladatsorokat csináltam. Így nem minden gyakorlatot csináltam rendszerességgel, és kopott is, hogy mi is a helyes mozgás. Novemberben volt egy belső hang, ami azt mondta, hogy nem teszek meg mindent azért, hogy a torna meghozza a menstruációm. Így novemberben 2x elmentem a csoportos órákra, hogy a feladatokat felelevenítsem és csináljam tovább az eredmény eléréséért. Próbáltam figyeli az étkezésre is, célom az volt, hogy több zöldséget és kevesebb tejterméket fogyasszak. Majd decemberben, 3 hónappal azután, hogy megismerkedtem az Avivával, megjött a menstruációm.

2018. 12. 18. 

Aliz (29)

Elmaradt menstruáció

13 éves koromban kezdődött az anorexia. Depresszív, csontsovány gyermektestben éltem egészen 17 éves koromig, amikor stabilizálódott az állapotom és elkezdtem menstruálni.  Az első nagy szerelem beköszöntével 19 évesen fogamzásgátlót kezdtem szedni, amit 4 év után hagytam abba, viszont a menzeszem nem tért vissza. Az évek során a bal petefészkemben keletkezett egy ciszta, amit műtéttel eltávolítottak, de továbbra sem volt vérzésem, és ismét előjöttek az étkezési problémáim is. 2017 novemberében kezdtem el az Aviva tornát. Fél éven keresztül, minden órán szorgalmasan részt vettem és hála a tornának – illetve a méhpempő rásegítőnek, valamint egy új szerelemnek – 2018. július 28-án, 7 év után természetes úton megjött a menstruációm. Azóta katonásan, napra pontosan minden hónapban megjön, én pedig folytatom az Avivát.

Nagyon hálás vagyok Margitnak, hogy lélekben is mindig támogatott, erőt, hitet és jókedvet öntött belém. Hajrá Lányok, sose adjátok fel!

2018. 11. 28.

Eszti (30)

Elmaradt menstruáció

Anno, 19 éves koromban PCOS-sel diagnosztizált az akkori nőgyógyászom. A menstruációm sosem volt rendszeres, 3-4-5 havonta jött meg, össze-vissza. Fogamzásgátlót szedtem 12 évig, idén február végén hagytam abba. Azóta csak kétszer jött meg. Mindenképp természetes gyógymódokkal szerettem volna megoldani a problémákat, így találtam rá az Aviva módszerre és Rád. A cél, a menstruációm beállítása volt a ciszták éltüntetése mellett illetve az, hogy lassan terveznénk a babát is. Szeptember elején sajátítottam el a módszert online oktatás keretein belül és ma végre közel 5 hónap után megjött a menstruációm, alig hittem a szememnek!

2018. 11. 06.

Nóra (30)

Rendszertelen menstruáció / PCOS

2018. október végén vettem részt az alaptanfolyamon, úgyhogy még a begyakorlási fázisban vagyok, de ilyen gyorsan nem számítottam eredményre. Úgy csináltam a gyakorlatokat minden nap, ahogy mondtad, és 6. nap reggelre megjött a menzesz pecsételve, estére felerősödött, másnap elég erős volt, majd lassan-lassan elkezdett csökkenni a következő két nap alatt. Egyáltalán nem görcsöltem! 14 éves koromtól kezdve fogamzásgátlót szedek, gyakorlatilag sohasem volt spontán menstruációm – egészen a mai napig :)

2018. 11. 05.

Név nélkül (37)

Elmaradt menstruáció

Először is szeretnék köszönetet mondani, hogy 2017. júniusban különórás tanfolyamon elsajátíthattam a tornát. Azóta csak jót tudok mondani róla, jó szívvel ajánlom ezt a módszert minden olyan ismerősömnek, akinek szüksége lehet rá.

 

Előzmény: az Aviva torna  végzése előtt  kb. 1,5 évente volt menzeszem, vagy csak gyógyszeres kezelésre jött meg rendszeresen.

Az Aviva torna az elején meghozta a menzeszem (július, aug), majd 1-2 hónap késéssel volt a következő. A menstruációs napok száma 4r-e csökkent és az első nap után alig éreztem görcsöket. Igaz, nem volt rendszer benne, de legalább gyógyszer nélkül sikerült. Munkahelyem nagyon stresszes volt, ezért váltottam, otthon is béke lett végre.

Rá egy hónapjára megfogant a pici.

2 hétig hasfájásra panaszkodtam, és végül bementünk a sürgősségire az egyik éjjel, mert nagyon megijedtem. Ott közölték, hogy aggodalomra semmi ok, hisz semmi baj nincs. Terhes lettem. Alig hittünk a fülünknek, nagyon örültünk neki. :)

Az első 4 hónap nem volt könnyű, mert a nagy hőség és az állandó alacsony vérnyomás miatt rosszul viseltem a terhességet. Étvágyam nem sok volt, de a pocak szüntelenül növekedett.  Most a 25. hétben járunk, már nagyon mocorog a kis pocaklakó. Az étvágyam is visszatért. Már nagyon várjuk az új családtagot! 

Még egyszer szeretnék köszönetet mondani, amiért részt vehettem a tanfolyamon. 

Sok sikert a továbbiakban!

2018. 10. 15.

Vera

Elmaradt menstruáció / Gyermekáldás

Márciusban volt egy missed ab műtétem, azután kerestelek fel. 

Gyakoroltam a tornát itthon, minden héten kétszer, odafigyeltem az étkezésre is (amennyire tudtam), és  szépen beállt a mensesem.  Az orvos azt ajánlotta,  hogy a műtét után 3 mensest várjunk a próbálkozással. Mikor újra lehetett próbálkozni a babával,  figyeltünk a Jónás napra és képzeld sikerült a baba :) Immár 33 hetes rendkívül boldog kismama vagyok, március 20.-ra vagyok kiírva, és egy kis örökmozgó fiúcskát hordok a szívem alatt!! Egyre izgatottabb vagyok,  ahogy közeledik a nagy nap :)

Köszönöm Neked és az Aviva módszernek is, hogy ilyen örömhírrel szolgálhatok! 

2018. 02. 04.

Folytatás

Azóta megszületett a kisfiúnk, 2018. március 17-én, természetes úton. Lassan 7 hónap telt el, hogy a családunk része lett, és tényleg örökmozgó idekint is, nem csak a hasamban volt az.  Elkezdtem ismét gyakorolni az Avivát, a Picúr mellett igyekszem minden héten.
Sok sikert kívánok a munkádhoz, a hozzád forduló hölgyeknek pedig azt üzenem, jönni fog az a baba, tudja ő mikor kell :)

(Azóta pár embert irányítottam már hozzád.)

2018. 10. 14.

Alexandra

Gyermekáldás

2018. Áprilisában voltam Nálad Aviva torna alaptanfolyamon, és képzeld, 15 hetes boldog kismama vagyok!

Megcsináltam mindent amiket mondtál,  - nem is volt nehéz a táplálkozásváltás, sokkal energikusabbnak érzem magam azóta, és a következő hónapban, a negyedik  hónapban már meg is érkezett a kis picúr!!

Nagyon–nagyon köszönök mindent, amit mondtál, olyan boldog és hálás vagyok.

2018. 10. 06.

Marianna

Endometriózis/Gyermekáldás

Közel 3 évvel ezelőtt éreztük a párommal, hogy eljött a családalapítás ideje. Fél évig próbálkoztunk - eredménytelenül. Mindketten elmentünk orvoshoz, és kiderült, hogy az eredménytelenség oka a sárgatesthormonom alacsony szintje, illetve petefészek-kimerülés. A nőgyógyász által felírt gyógyszerekkel nem sikerült eredményt elérni, sőt, a mellékhatásai felborították a hormonháztartásomat, rendszertelenné vált a menstruációm, hízni kezdtem és gyakran fejfájás gyötört.

Több barátnőm is javasolta az AVIVA tornát, akik 3 hónap után várandósak lettek! Ezen felbuzdulva felkerestem Győrben Dr. Pappné Boczor Margitot és részt vettem 2018. február végén az alaptanfolyamon. Az ott tanultakat elsajátítottam, és íme az eredménye! Nem csak a baba jött össze, hanem beállította a ciklusomat, nem volt menstruációs görcsöm azóta, fogytam és egészségesen táplálkozom.

Köszönöm AVIVA!!!

2018. 08. 19.

Anita (37)

Gyermekáldás

Szeretnék egy pozitív visszacsatolást adni a tornát illetően. 2018. május 12.-én vettem részt az alaptanfolyamon. Ma voltam nőgyógyásznál és szerencsére eltűnt a cisztám mindössze 3 hétnyi tornát követően. Ettől még folytatom a gyakorlatokat, mert szerintem jó dolog.

Talán ez a gyors siker másnak is erőt, lendületet ad.

2018. 06. 01.

Emese (34)

Ciszta

Hosszú évek eredménytelen próbálkozása után a nőgyógyászom javasolta, hogy kezdjek el Aviva tornára járni. Interneten böngészve találtam rá az oldaladra, és 2015. év elején elvégeztem az alaptanfolyamot, majd részt vettem néhány közös órán is. Bevallom, a hétköznapok körforgása miatt az órák ki-ki maradoztak, és az otthoni gyakorlatok végzése is elmaradt. Természetesen eredmény sem volt.

Aztán leültem, és rendet raktam a fejemben - mert ugye minden fejben dől el. Más fontossági sorrendet állítottam fel. Újra elkezdtem hozzád tornára járni, és otthon is szorgalmasan végeztem a gyakorlatokat. Nagyon odafigyeltem az egészséges táplálkozásra, végig csináltam a tisztítókúrákat, és rendszeresen fogyasztottam a teafű keverékeket.
A hosszú küzdelmes évek után a kitartó munka gyümölcse végre megérett. Ma már egy öt hónapos kisfiú boldog anyukája vagyok. Időközben rájöttem, hogy akaraterővel és kitartással nincs lehetetlen. Sok tényezőnek kell együttesen passzolnia ahhoz, hogy egy kisbaba megfoganhasson. Ebből az egyik az Aviva torna volt. Nekem nagyon sokat segített. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 

Nagyon köszönöm a segítségedet és a jó tanácsaidat.
További eredményes munkádhoz minden jót kívánok Neked!

2018. 05. 17.

Bea (43)

Gyermekáldás

43 éves vagyok, és az elmúlt időszakban menstruációm ki-kimaradozott, egyre rövidebb ideig tartott. Két nőgyógyászt is felkerestem, ők azt mondták biztosan valami lelki tényező okozza. Rendben! De idén januárban hőhullámaim is jelentkeztek, és már három hónapja nem menstruáltam.

Akkor gondoltam, most valamit tennem kell azért, hogy jól érezzem „magamat a bőrömben”. Rövid kutatás után találtam meg az interneten a tornát, igaz célirányosan kerestem, mert már hallottam róla több ismerősömtől is. Március 3-án vágtam bele (heti két alkalommal csinálom). „Csak elkezdeni nehéz”, ha végig csinálom, nagyon jó érzés, sokkal energikusabbnak, kedélyesebbnek érzem magamat. Lehet, hogy olyan hormonok szabadulnak fel, ami ezt okozza?! És a legfontosabb március végén volt egy rövidke vérzésem, és nincs hőhullámom. Örülök, hogy belevágtam. Érdemes kipróbálni, hisz semmit sem tudsz veszíteni csak nyerni ezzel a módszerrel.

Köszönöm Margit, hogy megtanítottad ezt a tornát. 

2018. 04. 23.

Név nélkül (43)

Klimax (Változókori tünetek)

Több egészségügyi problémám is volt mielőtt ráakadtam az Aviva tornára. Konkrétan PCOS, mióma, rendszertelen menstruáció ill. semmilyen és még ciszták is. A párommal úgy döntöttünk belevágunk a babaprojektbe, mert mi lesz ha esetleg tovább tart mire sikerül...ha sikerül...  
El is kezdtem a tornát Győrben és az étrendemen is változtattam - hozzáteszem mindketten egészségesen éltünk előtte is sportok, étrend, no alkohol, no cigi, miegymás, de mégis tanácsokat kaptam és megfogadtam azokat :)
Egy hónap torna után láss csodát furán kezdtem érezni magam miután szüntelen, és úgy gondoltam megpróbálom és csinálok egy tesztet bár kicsit félve....és láss csodát 2 szép élénk csíkocska :)
Ez idő óta eltelt 9 hónap és már a karunkban tartjuk a gyönyörű kislányunkat!
Mindenkinek szívből kívánom hogy hasonló sikere legyen!

2018. 04. 04.
 

Zsuzsa (29)

PCOS / Mióma / Rendszertelen menstruáció

Szia Margit! Örömmel írom, hogy megoldódott a problémám. Egyszer voltam nálad tornán, abban a hónapban teherbe is estem :) A kisfiam most 3 hónapos, egészséges kisbaba. Köszönöm!

2018. 03. 10.

Erika

Gyermekáldás

Az Aviva Módszerrel tavaly év elején ismerkedtem meg, majd pár hónapig rendre végeztem is a gyakorlatokat, hol az óráidon, hol itthon egy magam.

A gondom – ami miatt kipróbáltam a módszert – PCOS és sikertelen családalapítási kísérletek voltak. Legnagyobb örömömre tavalyi év tavaszán elért minket is a csoda és megfogant a kislányom, akinek 2018.01.15-én adtam életet.

A fentiekből kifolyólag egyelőre nem tudtam, illetve még nem tudom aktívan folytatni a tornát, de amint lehetőségem adódik, természetesen folytatni szeretném!

2018. 02. 12.

Ági

PCOS / Gyermekáldás

Kedves Margit!

 

Körülbelül egy éve jártam Aviva tanfolyamon, mert találtak nálam egy cisztát, rendszertelen volt a vérzésem. A tornát rendszeresen csináltam, ittam a gyógytea keveréket amit ajánlottál, és sikerült eltüntetnem magamból a cisztát! Egy csoda ez a módszer! A kontroll ultrahangon megdicsértek a hölgyek, hogy természetes úton gyógyítottam magam. Azóta nem voltak ilyen panaszaim.

A húgomnak is ajánlottam a tornát, ha görcsöl a hasunk, csináljuk a láblengetést, ha késne a vérzés, akkor a meghozó gyakorlatokat.

Az étrendemre mindig is figyeltem, igyekszem ezt tartani. A lista sokat segít, ami felsorolja a lúgosító és savasító ételeket.

Maximálisan elégedett és hálás vagyok, hogy segített meggyógyítani önmagamat. Nálam nagyon pozitív hatása volt az Aviva-módszernek.

 

Köszönöm és minden jót!

2018. 02. 05.

Eszter

Ciszta / Rnedszertelen menstruáció

Kedves Margit!

Azért írok, hogy megosszam Veled a jó írt: eltűnt a polip az endometriumomról!

A szemináriumodat követően hetente kétszer végeztem az Aviva gyakorlatokat, és ezzel párhuzamosan méregtelenítést is végeztem szódabikarbónával, psylliummal és silybummal (ez utóbbit még nem fejeztem be). Múlt héten elmentem a nőgyógyászhoz, hogy megnézzem, mi a helyzet és azt mondta, hogy a polip egyszerűen eltűnt! Megnézte a hormonszinteket is és mind tökéletes :)) Annyira boldog voltam mikor meghallottam!! Továbbra is csinálni fogom a gyakorlatokat, mert nem szeretném, hogy bármi változzon a rossz irányba, egészséges szeretnék maradni.

Nagyon nagyon szépen köszönöm Neked! Nagyra értékelem a munkádat és azt amit a nőkért teszel.

Minden jót kívánok!

2017. 10. 24.

Dear Margaret,

I am writing because I have very good news: my polyposis is gone from my endometrium! 

So after your seminar I have been doing the Aviva exercises twice a week, plus I also did the detoxes (the one with soda-bicarbonate, the other one with psyllium and I also started the Silybum one which I haven’t completed yet). Last week I went to the gynecologist to check how my situation is and he said the polyposis is gone! He checked my hormones and they are perfect too :)) I was soooo happy to hear it. I will keep doing the exercises because I don't want the situation to change and I want to stay healthy.

Thank you very, very much! I appreciate your work a lot and what you are doing for women.

Wish you all the best!

Virginia (32)

Méhpolip

Szia Margit!

 

Köszönöm a segítségedet, megcsináltam amiket ajánlottál. 2017. Április 8-án voltam a tanfolyamon, és június 6-án pozítív lett a tesztem.  Csak ez az apró dolog hiányzott, előtte beültetésünk volt, ami sikertelen volt januárban. És én már nem akartam tovább mérgezni a szervezetem. Most 21 hetes Boldog kismama vagyok! Neked köszönhetem :) És nagyon, nagyon köszönöm a segítségedet :)

 

További sok sikert munkádhoz! 

2017. 10. 01.

Veronika

Gyermekáldás

2013 elején derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Ekkor már több mint 1 éve próbálkoztunk a babával. Gyógyszert írtak a pajzsimirgyre, de valami kiegészítést is szerettem volna. Sokat olvastam a témában és több sikersztorit is találtam az Aviva tornával kapcsolatban, két kolleganőmnek is a torna után sikerült babavárás. Így 2013ban voltam egy bemutató órán, utána otthon könyvből és cd-ről végeztem a gyakorlatokat heti 2-3 alkalommal. A menstruációm rendezőtött tőle és nem volt olyan fájdalmas sem.

Végül 2014 februárban lett pozitív a teszt és októberben született a kisfiam. Remélem most újra sikerül a torna segítségével egy Kistestvér! :)

2017. 08. 23.

Kinga

Gyermekáldás

Kedves Margit!

Szuper híreim vannak:

A torna megtette pozitív hatását! (1 hónap alatt) Előző hónapban újra életre kelt az abbamaradt menstruáció, természtesen tanácsát megfogadva továbbra is folytatom a tornát! 

 

Köszönöm a Receptes könyvecskét a sok érdekes recepttel! Az elején elmesélt történet ledöbbentett, de Ön az élő példa arra, hogy akaraterővel és kitartással semmi sem lehetetlen! 
Azt kell mondjam Kedves Margit, hogy példaképként látom Önt magam előtt! :-)

2017. 08. 03.

Ildikó

Elmaradt menstruáció

Szia Margit!

 

​2017 nyár elején mentem el h​ozzád avivára – sok év kihagyás után. A módszert kb. nyolc éve tanultam T​őled azért, mert a fogamzásgátló abbahagyása után nem jött menzesz. Az aviva torna hatására​ lett.

 

 

Mindig is  hosszabb ciklusaim voltak, 35-38 naposak az utóbbi egy évben. Idén tavasszal 56 napra jött meg a vérzésem... ez nem hagyott nyugodni, mert igazából babát szeretnénk, úgyhogy azonnal mentem hozzád tornázni újra. Egy nagyobb tisztulás után, rendes menzesz jött 28 napra! Így sikerült életem második 28 napos ciklusát produkálni, a szavaiddal élve: egyszer akkor, amikor aviváztam, és másodszorra akkor, amikor aviváztam :)

 

Köszönöm!

 

Érzésem szerint a torna robbanásszerű változásokat okozott nálam, teljesen másként is érzem magam, a női szerveim fokozottabb működését tapasztalom, és ezáltal a hangulatom is más, sokkal nőiesebbnek érzem magam.

 

Remélhetőleg hamarosan másmilyen változásokról is beszámolhatok.

 

Addig is kívánok sok szépet és jót Neked! 

2017. 08. 01.

Németh Éva

Elmaradt menzesz / Nőiesség

Kedves Margit!

 

A 2017  március végén megrendezett Aviva alaptanfolyamon ismerkedtem meg Veled és az Aviva módszerrel, majd a tanfolyamán után néhány gyakorló órádon is volt alkalmunk találkozni. PCOS és inzulinrezisztencia probléma miatt fordultam Hozzád, hogy elérhessem a régóta áhított célt, a gyermekáldást.

A tanfolyamon megismert Aviva tornát a tanácsod szerint rendszeresen, majd napi szinten csináltam (sajnos a munkám miatt a gyakorló órákra nem igazán sikerült eljutnom) és a javasolt gyógyteákat is fogyasztottam.

 

Úgy tűnik a módszer bevált, ugyanis 12 hetes kismama vagyok. :)

 

Igazán hálás vagyok Neked a tanácsaidért. Biztos vagyok benne, hogy az Aviva módszerbe vetett hit és a kitartás hozta meg a régen várt eredményt.

 

Még egyszer is nagyon szépen köszönök Neked mindent!!!

És remélem nem megoldásra váró egészségügyi probléma miatt, de más tekintetben még egymás útjába sodor minket az élet! Az Avivát pedig nem feledem és akinek csak tudom ajánlani fogom a módszert és természetesen Téged is! :)

 

Jó egészséget és sok sikert kívánok Neked a továbbiakhoz.

2017. 07. 06.

Ági

Gyermekáldás / PCOS / Inzulinrezisztencia

Kedves Margit!

 

Az internetet böngészve találtam rá oldaladra, és itt értesültem az Aviva módszerről is elsőként. Nem is késlekedtem, hiszen rengeteg problémámra kerestem megoldást, így jutottam el februárban az alaptanfolyamra. Végig csináltam a tisztítókúrákat, rendszeresen fogyasztom a teafű keverékeket, már egészen megkedveltem az ízét is mindkettőnek. A menzeszem még ugyan nem állt be 28 napra, de én már annak is örülök, hogy ha megjön, akkor nem szenvedek és görcsölök úgy, mint mielőtt megismertem volna a torna jótékonyságát. A közérzetem is sokkal jobb, és felüdülés eljárni a már-már családias hangulatú órákra, hiszen együtt szurkolunk egymás sikereiért. Köszönöm Neked ezt a lehetőséget, és bízom benne, hogy lassan, de biztosan, végre én is majd előbb-utóbb bejelenthetem, hogy babát várok...

2017. 04. 26.

Adrienn

Elmaradt menstuáció / Inzulinrezisztencia / Fájdalmas menstruáció

Kedves Margit!
 

2017 januárjában voltam nálad Győrben, az alaptanfolyamon. Néhányszor átjártam még együtt tornázni, de hamar átszoktam az itthoni mozgásra. Figyeltem a táplálkozásomra és a rendszerességre is.
28 éves vagyok, nem volt még ezelőtt "babaprojektünk", és friss házasként szerettük volna most is a természetre bízni. Nem voltam orvosnál, így egyikünknél sem volt ismert oka annak, hogy ne lehetne babánk. Amiért elkezdtem a tornát, és amiben határozottan segített, hogy úgy éreztem, hogy biztosan össze fog jönni, ha rendszeresen mozgok, ha odafigyelek magamra. Nyugodt voltam, mert tettem valamit a fogantatás elősegítéséért, és nem csak vártam türelmetlenül. Így sikerült teljesen kizárni a stresszt, ennek és persze szerelmünknek eredménye, hogy februárban meg is fogant a babánk. (Jónás-napkor) Már 13 hetes a magzat, és a szűrések szerint teljesen egészséges, szépen fejlődik.

Köszönöm, hogy megtanulhattam a mozdulatokat, mindenkinek ajánlom az ismerőseim körében. Akinek konkrét panasza van, annak azért, akinek nincs, annak azért, hogy ne is legyen. :)

2017. 04. 25.

Csilla

Gyermekáldás

Dorina vagyok, 31 éves. Tavaly augusztusban volt az esküvőnk, utána azonnal abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, kisebb megszakítással tíz évi szedés után. A gyógyszer elhagyása után több, kellemetlen mellékhatása mellett több, mint fél évig nem volt menstruációm. Természetesen elmentem nőgyógyászhoz, aki felírt egy gyógyszert arra, hogy megjöjjön, valamint egy másikat, amitől elvileg következő hónapban is meg kellett volna. Sajnos a második havi vérzés elmaradt, amitől igen elkeseredtem. Ekkor hallottam az Aviva módszerről, és egy bekontárkodott óra után elvégeztem a négy órás tanfolyamot. Két közös óra és egy otthon elvégzett torna után megjött a menstruációm. Csinálom a tisztítókúrákat, lehetőségekhez mérten a heti három tornát, és várom a további sikereket, főleg hogy babát szeretnénk :)

2017. 04. 23.

Dorina

Elmaradt menstruáció

Kedves Margit!

Közel 9 év fogamzásgátló szedése után 2016 január végén letettem.
Baráti tanácsra rögtön elkezdtem egy tisztító, hormon helyrerakó kúrát 2 Energy termékkel. De így is elkerült a menstruáció 3 hónapig. Hormonális vérvétel és ultrahang alapján nem volt gond, egészséges voltam, de azért meglátszott, hogy sokáig szedtem a fogamzásgátlót. A nőgyógyászom gyógyszeresen akarta "beindítani" a rendszert. Ez egy kicsit padlóra dobott. A gyógyszert ugyan kiváltottam, de nem szedtem be. Hisz tényleg gyógyszerrel lehet csak helyrehozni azt, amit egy másik "elrontott"? Inkább természetes megoldást kerestem.


Így májusban lélekgyógyászhoz jártam. Júniusban meg megcsináltam Margitnál az Aviva tanfolyamot. Már korábban is hallottam róla, javasolták. De a végső lökést az adta, hogy nővérem Veszprémben tervezett menni. Pont aznap Győrben is volt. Egy próbát megér alapon eljöttem.

A tanfolyam viszont lelkileg olyan sok erőt adott. Margit vidám, meggyőző személyisége, tapasztalata, tudása és a nőtársaim történetei, egymás biztatásai annyira jól estek. Elvileg a tanfolyam elég a mozdulatok elsajátításhoz, de én azért bejártam gyakorolni. 😊 Ha más nem a jó hangulat miatt is.

Igyekeztem rendszeresen Avivázni, de nem mondom, hogy a heti 2 mindig összejött. A nyaralások, versenyek sokszor beleszóltak. De a tisztítókúrákat végig csináltam, edzettem, ittam a teákat, ettem a fahéjat, Tribulust, végül Barátcserjét. A gluténérzékenységem miatt eddig is, de most még jobban igyekeztem az étkezéseimre odafigyelni.

De így is pár apró alhasi szúrást, mellfeszülést leszámítva nem sok javulást vettem észre magamon. DE! végül 10,5 hónap után Mikulás napján kaptam én is egy kis csomagomat. Úgy látszik valakinek van humorérzéke...
Előtte pár napja már elég erősen érzékeny volt a mellem, szúrt kicsit az alhasam és végül  rózsaszín lett a nyákom. Aztán a "Miku meghozta a mikut". 😁 Előtte nap még pont voltam először akupunktúrán, délután meg Aviván.

Azóta is járok akupunktúrára, Avivázok. Janka (hormonmentes.hu) tanításai alapján vezetem a ciklusaimat, figyelem a testem. Már a második ciklusom még normálisabb lett, úgy néz ki végre beindult a gépezet. Folytatok mindent hisz az "újraserdülésem jelei" a pattanásos bőr, az enyhe szőrösödés még nem jött teljesen helyre. És így 28 évesen nemsokára kisbabát is szeretnénk. ❤ Sokat tanultam idén a nőiségemről, a testemről, de még van hátra.


Margit, köszönöm Neked a segítséget és a sok támogatást!

2017. 01. 10.

Júlia

Elmaradt menstruáció

2016. Szeptemberi tanfolyamon voltam nálad, fogamzásgátló elhagyása utáni - kb. fél éve csak gyógyszerrel létező menstruáció miatt, és mivel gyereket szerettünk volna. 
Részt vettem néhány közös órán + heti egyszer otthon is tornáztam. Bevallom, a lúgosítással és tejtermék megvonással nem törődtem. Korábban csupán barátcserjével "erősítettem rá" a törekvésekre.
Továbbra sem jött meg a menstruáció, amin nem izgultam, merthogy idő kell, míg rendbe jön.. Amikor már 50 napja sem történt semmi, unszolásra vettem egy tesztet, ami azonnal pozitív lett! Most 16 hetes vagyok. Hihetetlen de ezt az eredményt 1 hónap Avivával értem el. Mindenkinek ajánlom, megéri!

2017.01.06.

Csilla

Gyermekáldás / Rendszertelen menstruáció

Az Aviva torna jótákony hatásait már régóta ismerem, hisz azzal oldottam meg többször is női problémáimat (PMS, Görcsös mensi, rendszertelen mensi).

Most pedig Margit megismertette velem a Fogamzásgátlásra alkalmazott gyakorlatokat, és hogy hogyan is kell csinálni. Három gyermekem van, nem szeretnénk többet és kerestem a természetes megoldásokat.

Szuper a módszer, erre is működik! Az Aviva torna egy csoda!

2017. 01. 03.

Betti

Fogamzásgátlás / Fájdalmas menstruáció / Rendszertelen menstruáció

Nálunk a legnagyobb karácsonyi ajándék már megérkezett, 20 hetes kismama vagyok és múlt héten tudtuk meg, hogy kislány :) Minden rendben van, jól viselem a várandósságot. 

Nagyon köszönök minden tanácsot, a tornát, biztosan hatással volt rá + csak egy kis nyugi kellett, amint befejeztük az építkezést, be is jelentkezett. Tényleg hatással vannak a lelki dolgok és a stressz (perzse ezt senki nem hiszi el amíg meg nem éli), mert semmilyen eü-i probléma nem volt. Ő is így akart érkezni, nyugiban :) - és tényleg mindig utólag derül ki, miért volt ez így :)

2016. 12. 20.

Melinda

Gyermekáldás

Kedves Margit!

Küldeném a sikersztorit :) Jelenleg második avivás kisfiúnkat várom. Az első 2014-ben született még Budapesten, ott kezdtem avivázni előtte nyolc hónappal! A torna előtt négy hónapot vártam, és nem jött meg normálisan a menstruációm (sajnos tíz év fogamzásgátló szedése után), kimaradt, hol negyven napig tartott, nem volt peteérésem, ezért egyelőre hormonok helyett úgy döntöttem, hogy elmegyek mozogni, ártani biztos nem árt :-) Hát bejött. Kitartóan jártam heti 1X órára, és heti 1X itthon, szerintem két alkalom nagyon fontos, és tartottam utána a dörzsi mosdást, és melegen a testemet....nekem bevált. Igaz nem fél év után, de lett eredménye, az első jól működő menstruációm után teherbe estem! A második baba előtt nem is volt kérdés, hogy járni fogok újra, nekem a zene is hiányzott :-) , biztos meggyorsítja a folyamatot, és immár Győrben Margitnál kezdtem járni idén, azaz 2016  februárban, amikor még szoptattam! Márciusban szoptatás elhagyása után hat héttel szinte napra pontosan megjött, normálisan, ahogy kell, és a következő hónapban már nem! Szóval nekem megint igazolódott az aviva torna jótékony hatása :-) Most tartok a 26. héten, és remélem ezzel a kis történettel sokatoknak adtam bíztatást, és kitartást!

Petra

Gyermekáldás / Rendszertelen menstruáció

Kedves Margit!

Először is nagyon köszönöm érdeklődésed!
Menstruáció kimaradása, és pajzsmirigy probléma (túlműködés) miatt kerestelek fel csaknem 1 évvel ezelőtt 2015 decemberében. A tanfolyam elvégzése után 5 hónapig heti 2 alkalommal rendszeresen végeztem a gyakorlatokat, eközben normalizálódott a ciklusom, a pajzsmirigyem is visszaállt a megfelelő szintre. Ami azóta is tart. :)))

Összegezve: nagyon örülök, hogy rátaláltam az Avivára, és segítségeddel sajátíthattam el a mozdulatsorokat. Köszönöm!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Most már csak egy kis csöppség hiányzik, reméljük nem sokáig várat magára! :)

Brigi

Hormonelcsúszás (pajzsmirigy túlműködés) / Rendszertelen menstruáció

2015. szeptemberében kerestelek meg és végeztem el Nálad az Aviva torna alaptanfolyamot, mert babát szerettünk volna, de…nem jött a gólya.  Megcsináltam az általad javasolt tisztítását  a szervezetemnek, lényegesen jobban odafigyeltem az egészségesebb táplálkozásra, és 4 hónapi rendszeres Aviva torna után hozzánk is beköszönt a gólya!!
Tegnap voltam UH-n és 6 hetesek vagyunk J
Mindenkit bíztatok akinek ilyen jellegű problémája van, hogy aviva tornázzon.
Sok kitartást a munkádhoz!

Julcsi

Gyermekáldás

2015 decemberében voltam egy Aviva torna oktatáson Nálad.
Előzmény: két spontán vetélés. Rendszeresen tornáztam heti 2-3 alkalommal és 2016 áprilisában természetes úton fogantam.
Aggodalmam, hogy ismét vetélés lehet a 12. hét után alább hagyott,
és bár nagyon sokszor voltam rosszul, a 28. hetet töltöttem be J Egyébként minden rendben van. Én egyértelműen az Aviva tornának tudom be, hogy ez zökkenőmentesen megtörténhetett.

Köszönöm a jó tanácsaidat, a bíztatásodat. M Erika

Erika

Gyermekáldás

Mi szerencsére panaszmentesen mentünk hozzád 2016 februárjában.. Pár ismerösöm mondta,  hogy gyerekvállalás elött hasznos lehet a torna. Magát a tornát egy hónapig csináltam, de utána kicsit alábbhagyott a lendület :) A tiszítókúrákból a lugosítást és az utifümaghélyas kúrát csináltuk végig, valamint a Jónásnaptárat is figyelemmel kísértük. Azt nem tudom, h ezeknek köszönhetően, de összejött a babaprojekt :)
Már csak napok, max egy hét van hátra szülésig. Összességében hasznosnak találtuk az ott hallottakat, és akinek problémája volt én ajánlottam neki a tornát. 

Szilvi

Gyermekáldás

2016 Januárban kezdtem el az aviva tornát, mert egy éve már nem akart jönni a gólya :)

Képzeld kisbabát várunk novemberre!

Valószínűleg az a 2-3 alkalom torna is jót tett már, meg hogy elkezdtük az egészségesebb ételeket stb. Persze a  lelki ráhangolódás is fontos volt számunkra.

Remélem a tornára járó lányok kicserélődtek már!

Ajánlottalak egy kolléganőmnek!

Köszönjük szépen a tanácsaidat, ötleteidet!

Sok erőt neked ahhoz, hogy továbbra is tudjad a lányokat, nőket biztatni, támogatni, tornáztatni!

Egy 31 éves boldog kismama

Gyermekáldás

Kedves Margit!

2015. decemberében vettem részt nálad a kezdő tanfolyamon. Második gyermeket szerettünk volna már 2 éve. 
Örömmel tudatom, hogy 2016.szeptember 05.-én megszületett a második kisfiunk!! 

Noémi

Gyermekáldás

Kedves Margit!

 

Örömmel vettem az érdeklődésed, főleg mert már én is akartam írni Neked, ugyanis babát várok, ráadásul már az utolsó etapban vagyok! :) Gondoltam, majd egy babafotóval jelentkezem Nálad, de megelőztél...:) Így most szeretném megköszönni Neked a kedvességed, a sok hasznos tanácsot és segítséget, amit kaptam Tőled és a torna által! Nekem "szerencsém" volt, mert bár nem volt "tudott" betegségem vagy problémám, sikerült elég hamar teherbe esni és biztos vagyok benne, hogy a torna és a tanácsaid ebben sokat segítettek! Sőt, több ismerősömnek, barátnőmnek is meséltem a módszerről, ajánlottalak - érdekes, hogy tapasztalatom szerint sajnos még elég kevesen ismerik az Aviva-t...remélhetőleg ez hamarosan változni fog, mert a természetes módszerekre egyre nagyobb igény van és lesz a jövőben!

 

Még egyszer köszönök mindent! 

Éva

Gyermekáldás

"Mint egy állatorvosi lovon, rajtam bemutatható lett volna szinte minden, amire az AVIVA jó lehet."

 

Na jó enyhe túlzással, de tényleg, ez egy csoda torna. 2008-ban mentem el az alapoktatásra Margithoz. Kezdetektől nagyon görcsös mensim volt, továbbá egy nőgyógyászati vizsgálaton azt mondta egy doki, hogy PCOS-em van. Bár különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert a fogamzásgátló jól elnyomta a tüneteket. Bevallom némi szkepticizmus volt bennem, de hinni akartam az AVIVA-ban, és elkezdtem heti 2x járni. Már az 1. mensinél majd eldobtam az agyam, hogy nem görcsölök. Így már könnyű volt Margitnak rábeszélnije engem, hogy hagyjam el a fogamzásgátlót, amit 14 éves koromban azért írtak fel, mert rendszertelen volt a mensim. Elhagytam, és óramű pontossággal 28 naponként elkezdtem mensizni. Egy későbbi nőgyógyászati vizsgálaton hűlt helyét találták a PCOS-nek, de ezen már meg sem lepődtem.

Aztán ahogy lenni szokott, miután minden rendbejött, szépen kimaradozott az AVIVA az életemből, majd durván 2 év kihagyás után úgy begörcsöltem, hogy orvost kellett hozzám hívni. Akkor párszor megint tornáztam, de lustaságból rákaptam a görcsoldókra. Ekkor jött a következő probléma. Habár a ciklusom maradt 28 nap, visszatérő alhasi fájdalomra tettem szert, ami jellemzően középidő tájékán jelentkezett. Természetesen ezzel 3 évig jól félrekezelt egy nagyon tehetséges doki, de talán még időben megelégeltem a dolgot és az új és aktuális nőgyógyászom megállapította egy jó kis endoszkópos betekintés után, hogy bizony endometriózisom van, aminek köszönhetően egy petevezetővel rövidebb lettem. Persze első dolgom a műtétet követően az volt, hogy elsírtam a bánatomat Margitnak. Ahogy illik, megkaptam a megérdemelt fejmosást meg a megoldást is. Tudtam, hogy Margit tud majd segíteni itt is. Az orvosom mondjuk nem sok jóval kecsegtetett, előre vetítette, hogy nagy valószínűséggel nem fog összejönni a bébi természetes úton, de azért álljunk rá a projektra. Ráálltunk 2015 júliustól.
Műtét előtt, 2015 áprilisában rendesen be voltam rezelve, feltételezem ennek volt köszönhető, hogy 1 hetet késett a mensim, ami azért volt feletébb ciki, mert már ki volt tűzve életem legszebb napjának dátuma és ezzel a remek késéssel épp a nagy napon jött volna meg. Természetesen ez a remekbeszabott torna erre is megoldás volt és a december 5-i esküvőm előtt 1 hónappal sikerült 4 nappal előretornáznom a mensit 😊.  Így már teljes volt a nyugi nászútra, ahonnan már hárman jöttünk haza. Most, hogy itt írom ezt a sok szuper dolgot, épp 22 hetes kismama vagyok egy egészséges bébivel a pocakomban. Könnybelábad a szemem a boldogságtól, hogy ennyi mindent sikerült legyűrnöm Margittal és az AVIVA-val. Köszönöm Nektek!


Pusza! Anett


Mosonmagyaróvár, 2016. május 3.

Anett

Fájdalmas menstruáció / PCOS / Endometriózis / Gyermekáldás

Kedves Margit!

A 19. hétben vagyunk és úgy tűnik lesz még egy kis "tökösünk" :)

Szerencsére a leleteink, uh. vizsgálataink eddig minden rendben volt. Sokszor eszembe jutsz/jutnak a jó tanácsaid és most, hogy babát várok, sok, nem a környéken lakó ismerősömről is kiderült, hogy vágynak a babára, így most többen is pl. aviva tornát keresnek a lakóhelyükhöz közel. Sokkal többen küzdenek, mint gondoltam...

A szerencsésebbek mellé jut egy olyan támogató, kisérő, mint Te vagy, amiért nagyon hálás vagyok.

Nagyon köszönök eddig is mindent, és írom majd a fejleményeket, bízva a legjobbakban. :)

Ölelés, szép napot, 

Kriszti és a kisManó

2016. 05. 21.

Kriszti

Gyermekáldás

Képzeld jó hírem van! Az Avivától, a barátcserje kapszulától és a Mastodynon homeopátiás cseppektől rendbe jött a prolaktinom (decemberben kb. 8-szorosa volt a megengedett értéknek), és az LH és FSH értékeim is jók lettek :-)

Köszönök szépen mindent!

 

2016. 05. 02.

N

Hormonszint elcsúszás - Magas prolaktin szint

13 éves korom óta menstruálok, de soha nem volt rendszeres. Van két gyönyörű gyermekem, egyik gyógyszeres segítséggel, másik természetes úton fogant. Utána az orvosom fogamzásgátló segítségével rendezte a vérzést, amit 18 évig (!!!) szedtem, és most 40 évesen én döntöttem úgy, hogy befejezem. Voltak kisebb rosszulléteim, pecsételés...olvasgatni kezdtem mi van ilyenkor és rátaláltam az Avivára. Ekkor épp 84 napos késésem volt. 2016. januárjában elvégeztem a tanfolyamot, ami egy szombati napon volt, és hétfőn jelentkezett a menstruációm. Nagyon örültem! Utána is lelkesen tornásztam heti 2x. Azóta 39-32-29 nap a ciklus. Most már én vagyok a bizonyíték, hogy a torna működik csak hinni kell benne.

Köszönöm: Reni Pápáról

 

2016. 04. 22.

Reni

Rendszertelen menstruáció

Szia Margit!

 

Mindig is rendszertelen és fájdalmas volt a menstruációm, többször hánytam is a vérzések idején. Ezért még tinédzser koromban javasolták a hormonális fogamzásgátló szedését, ez alatt a pár év alatt egy-két mellékhatástól eltekintve a tüneteim javultak. 


A gyógyszer elhagyása után a ciklusaim másfél-két hónaposra nyúltak (ebből átlagosan 2 hétig volt PMS-em), a bőröm nagyon pattanásos lett. Ulrahangon mondták, hogy nagyobbak a petefészkeim, de ez normális. A másik orvos policisztás ovárium szindrómát állapított meg nálam (úgy látszik a petefészkeim mégsem voltak teljesen rendben) és elküldött hormonvizsgálatra. Az eredmény alacsony progeszteron és magas tesztoszteron szint. Felajánlott egy hormontartalmú gyógyszert, de adott időt, hogy átgondoljam mit szeretnék kezdeni a helyzettel.


Hasonló problémákkal küzdő ismerősöm ajánlotta az Aviva tornát, mert neki már segített. A betanuló óra után másnap megjött a már késésben lévő menstruációm. Méregtelenítettem, lúgosítottam, kicsit jobban odafigyeltem az étkezésre és ittam a gyógyteákat. A következő vérzésem időben érkezett, a görcsök is enyhültek. Előbbit a tornának, utóbbit a lúgosításnak tudom be. A közérzetem javult, kicsit nyugodtabb vagyok és akkor sem vagyok kimerült, ha kevesebbet tudok pihenni. Számítok a további javulásra. :-)

 

Köszönöm Margit!

 

2016. 03. 23.

V

Rendszertelen menstruáció / Fájdalmas menstruáció

Kedves Margit!

 

Még 2013 októberében voltam Nálad aviva tornán Győrben. Akkor már 1 éve próbálkoztunk, hogy kisbabánk legyen, jártam sokat orvoshoz PCO-inzulinrezisztencia gyanúval, de sajnos nem sok sikerrel. A tornát már előtte évekkel korábban csináltam egyszer, csak utána valahogy elfelejtődött. Aztán 2013 októberétől lelkesen csináltam és 2014 márciusában meg is lett az eredménye, mert teherbe estem :)) Teljesen problémamentes, szép terhesség után novemberben megszületett a kisfiam, aki két hét múlva már 1 éves lesz! Gyönyörű, kékszemű, nagyfiú.

 

Most kezdtem újra menstruálni, és azt hiszem újra "előveszem" a tornát, mert nekem sajnos előtte is rendszertelen, kiszámíthatatlan volt a ciklusom.


Tényleg nagyon szuper ez a torna!


Köszönöm a segítséget.

2015.

Kornélia

Gyermekáldás / PCOS

Az Avivát azért kezdtem el, mert amióta kisfiam megszületett (2013. március), nem tért vissza a menstruációm, lassan pedig szeretnénk még egy babát. Mivel még szoptatom, méregtelenenítést nem javasoltál, csak a napi egy kanál fahéjat. Egy darabig ezt tartottam is, de költözés miatt kicsit kevesebb idő jutott magamra, tornázni is volt, hogy csak heti egyszer sikerült, a fahéj meg elmaradt.

 

Viszont úgy látszik, ez a kevés is megtette a hatását, mert októberben megjött a menstruációm (enyhén és fájdalommentesen). A ciklus közepe körül furcsa fájdalmaim voltak, de rájöttem több jelből, hogy ovuláció volt. A ciklusom 27. napján most pedig ismételten menstruálok, görcsök nélkül :D

 

Remélem hamarosan megfogan a következő gyermekünk is :)

 

Köszönettel: Zsófi

Zsófi

Elmaradt menstruáció

Kedves Margit!

 

Én 2014 februárjában a rendszertelen ciklusom miatt  jelentkeztem a tornára. Leginkább 39-40 napokra betegedtem meg (akkor már 6-7 hónapon keresztül).

 

Október óta próbálkoztunk a babával, ez még nem sok idő, nem sok próbálkozás, viszont nem akartam, hogy évekig húzódjon a tornáról pedig pont januárban hallottam egy barátnőmtől, gondoltam kipróbálom. Így jelentkeztem a februári tanfolyamra.

 

A következő menstruációm már 35 napra jött meg. A tanfolyamon kívül eljártam a közös tornára is heti egyszer, illetve itthon is csináltam.

 

Nem tudom ennek köszönhetően e vagy amúgy is megtörtént volna, de nem jött meg a menstruációm, mert megfogant a kislányunk :) 2015.01.07- én megszületett Flóra, gyönyörű, egészséges kisbabánk.

 

Én hiszem, hogy a tornának illetve az ott hallott praktikáknak nagy szerepe van a fogantatásban.

Név nélkül

Gyermekáldás / Rendszertelen menstruáció

Drága Margit!


2015 június végén voltam nálad aviva tornán. Miómával kerestelek meg, ami 5-6 cm volt. Csináltam a diétát, ittam a gyógyteát, amit ajánlottál, és kezdetben minden nap tornáztam, majd lecsökkentettem 2 napra, és akkor tornáztam, amikor kedvem volt (a heti kettő mindig megvolt). Ma voltam orvosnál, és kétszer is megnézettem vele, de mindig azt mondta, hogy nincs mit mérni, annyira picire ment össze. Ahogy az ultrahangot néztük, mutatta az orvos, milyen gyönyörű szép a méhem! Köszönöm szépen Neked a segítséget a biztatást, a tornát semmiképpen sem hagyom abba, (még akkor sem ha teljesen tünetmentes leszek) maradok a táplálkozásban is abban, amit te mondtál nekem. SIKERÜLT!!!!!

Nagy szeretettel gondolok Rád: Ildikó

Ildikó

Mióma

Szai Margit!

 

Az én „kis történetem” 2007-ben kezdődött..... egy polipot találtak a méhemben, ami nagy mértékű vérzészavart okozott.

 

A polip eltávolítása után legyengült az immunrendszerem, antibiotikumos kezelésekre jártam, felborult a bél- és hüvelyflórám.

 

2008 év végén a vérzés zavar ismét bekövetkezett, akkor 3-4 cm átmérőjű cisztát találtak a bal petefészkemben, azonnali laporoszkópiás műtétet javasoltak. Majd nem sokkal rendeződött a menzeszem is.

 

2009 tavaszán megint felborult a rend, és ismét vérzés zavaraim lettek. Ismét ciszta...... De most a jobb oldali petefészkemben, kicsit nagyobb kivitelben, mint korábban a bal oldalon.

 

A második műtétem után candida fertőzéssel küzdöttem. Candida diétát folytattam 1,5 évig, mire helyre állt a rend a szervezetemben. Ennek köszönhetően megerősödött az immunrendszerem.

 

2011-ben erősen hullani kezdett a hajam, és a közérzetem is elég kellemetlen volt néha. Szédültem és gyengének éreztem magam. Egy rutin vérvétel alkalmával autoimmun pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg. Mai napig is gyógyszert szedek a hormonok pótlására.

 

2013. júliusában ismerkedtem meg életem párjával. Zajlottak a hetek, hónapok. Nagyon közel kerültük egymáshoz, és már a közös jövőt tervezzünk.

 

2013. novemberében nőgyógyászt váltottam, és a rákszűrést egy UH-os vizsgálat követte, ahol a nőgyógyász nagyon keskeny nyálkahártyát talált, majd elküldött hormonvizsgálatra.

 

2013. decemberében kiderült, hogy nagyon rosszak, elégtelenek az eredményeim, és ha később gyermeket szeretnénk a párommal, akkor fel kell keresnem egy meddőségi klinikát, ahol további vizsgálatokkal tudnak segíteni az állapotomon. A rossz értékek megállapítása óta nem védekeztünk, mert azt vallottuk, hogy ha jönni szeretne a baba, akkor már most is jöhet. Jobb előbb, mint később.

 

Az orvos javaslatára a meddőségi klinikát felkerestem, hosszas várakozást követően és végül vizsgálatok követték egymást, majd a klinikán megállapították, hogy a laporoszkópiás műtéteim miatt nagyon kevés pete maradt a petefészkekben, nincs esély a megtermékenyülésre és a saját babára. Egyenlő MEDDŐSÉG.

 

Nem tudtam azonosulni a női mivoltommal, hogy 36 évesen nincs menzesz, jön a változókor. Ráadásul 3-4 hónap menzesz is kimaradt a meddőségi vizsgálatok és a hormon készítmények hatása miatt.

 

Én aki nem ismer lehetetlent és nem adja fel soha, mindent megbolygattam a témával kapcsolatosan, nem akartam elfogadni, itt a vég és lehetetlen később a saját baba.....

 

Az interneten találtam rá az Aviva módszerre, végre valami módszer ami a medősséggel és a női problémák gyógyításával foglalkozik.

 

2014. szeptemberben ismerkedtem meg végül Margittal és az Aviva módszerrel.

 

Az első személyes találkozó alkalmával átbeszéltünk minden teendőt, étrendkiegészítőt, gyógyteákat, étrendet. Majd jött a torna, aminek elég sok mindent köszönhetek, többek közt a menzeszt és újra a teljes nő érzését.

 

Immáron 4 hónapja, minden hónapban újra van menzim, a ciklusaimban érzem a petefészkemben lévő apró csipkelődéseket és minden hónapban várjuk a csodát, ami szerintem már nem sokat várat magára.

 

A csoda megérkezésééig  a módszerrel karbantartom a testem és a lelkem, hiszen a torna átmozgat, erősíti az izmaimat, és az étrend karcsúságomat is megtartja. :)

 

Köszönöm, hogy elsajátíthattam a módszert segítségeddel! Kívánom, hogy sok nő találjon rá általad a helyes és gyógyító útra, hiszen ezzel a módszerrel szerintem minden nőnek meg kellene ismerkednie.

 

Remélem a közeljövőben még szebb és jobb hírekkel tudok neked beszámolni.

Borsos Ivett

Elmaradt menstruáció

Szia Margit!

 

10 év sikertelen kísérletezgetés és gyakorlatilag meddővé nyilvánítás után mentem el hozzád megismerni, megtanulni az Aviva módszert. 3 Hónap múlva - szinte hihetetlen számomra,  - babát vártam. Csak a torna tehette, mert semmi mást nem csináltam Csodálatos!
Üdv

Név nélkül

Gyermekáldás / Meddőség

Kedves Margit!

 

2014. év elején sajnos minden ok nélkül a menstruációm elkezdett kimaradozni, valamint kevesebb ideig tartott. Először 30-35 napokra jött meg. Elmentem orvoshoz, aki nem látott terhességet, ezért vérvételre küldött. Ez júniusban történt. Az eredmény megmutatta, hogy hormoningadozásom van, ami sajnos korai változókort jelent az orvos szerint. Ekkor nyáron, még egyszer menstruáltam. Ezek után egészen megváltozott a lelkiállapotom, ideges, feszült voltam. Szeptemberben elmentem a tanfolyamodra, ahol nagyon sok jó tanácsot kaptam Tőled az alatt a négy óra alatt. Megmutattad a tornát, s attól kezdve minden hétfőn mentem is az órára. Decemberben még mindíg nem menstruáltam, ami nagyon zavart! 2015.januárjában ismét elmentem nőgyógyászhoz, aki közölte, hogy soha többet nem is lesz menstruációm, fogadjam ezt el, gyermekem sem lehet ezáltal több (már van egy 3,5 éves kislányom). Ekkor jött el a pont, hogy elsírtam magam, hogy ennyire fiatalon (33 éves vagyok) nem történhet ez!! Nekifogtam, s itthon minden nap tornáztam ezután, a 18 gyakorlatsort, minden nap! Nem telt el 1 hét sem, s a menstruációm megjött, úgy, ahogy kell, 4-5 napig tartott, rendes vérzéssel. Azóta heti 3 alkalommal csinálom esténként. A lelkiállapotom sokat javult, jobban érzem magam. Nagyon Köszönöm Neked a sok jó tanácsot, s a tornát, amit megtanítottál! 

 

Dóri (33)

Elmaradt menstruáció

Kedves Margit!


A 2010. február elején Szombathelyen tartott foglalkozáson vettem részt, és örömmel értesítelek, hogy 2012.01.12-én megszületett a kisfiúnk, Patrik.
Ezúton is köszönöm mégegyszer a módszer és a kapcsolódó szemlélet átadását!
Üdvözlettel: 

 

Csontos Kornélia

Gyermekáldás

Kedves Margit!


Evekkel ezelott voltam az oradon, mert csak fogamzasgatloval tudtam menstrualni es nehany honap avivazas utan beindult a hormonhaztartasom. 31 napos ciklusom van, jobb a szex, neha hullamzik a hangulatom es megtudtam, milyen, amikor gorcsol a hasam.


Ezzel a vallomassal meg tartoztam es a koszonettel mindezert.


Minden szepet es jot kivanok Neked es tovabbi sikeres palyafutast! :)
Szeretettel:

 

Anita

Elmaradt menstruáció

Hetente kétszer csinálom az Aviva tornát. A torna elkezdése előtt néhány hormonszintem rossz értéket mutatott. Rendszeresen, fél év Avivázás után ismét elmentem vérvételre és a mostani eredményeim már tökéletesek. Az Aviván kívül semmi mást nem csináltam. Örülök hogy rátaláltam az Avivára.

Bea

Hormonszint elcsúszás

Amikor először nálad jártam a tornán, két miómám volt, az egyik 2 cm, a másik pedig 4,5 cm. 3 hónap elteltével nőgyógyászati vizsgálaton megállapították, hogy az egyik teljesen eltűnt, a másik pedig kisebb lett. Tornázom tovább és bízom abban, hogy a másiknak is ez lesz a sorsa :-) 

Zsófi

Mióma

PCOS és petevezeték elázódás problémáim rendeződtek a torna rendszeres végzésével, amire eddig csak gyógyszeresen sikerült hatni. Rendszeres menzeszem van azóta, és mindez 4 hónapi tornával.

Köszönöm.

Név nélkül

PCOS / Petevezeték elzáródás

Kedves Margit!


Keresztmetszetem miatt én már nem tornázok, ne gondolj rosszra, + 6 kg, de mind előre húz. Jó hírem, hogy bármelyik napra várjuk, hogy megláthassuk a kis örökmozgót. 
 

Népszerűsítés rendben, eddig sem volt benne hiány. Kevésbé okos ember a saját dolgán tanulja meg, mi minden korlátozza, és mennyi minden támogatja, hogy megfoganjon egy gyermek. Így legalább a lehetőségekre felhívással próbálok segíteni hasonló cipőben totyogó barátaimnak.


Bízom benne, hogy ügyesek leszünk, minden rendben megy, és nemsokára képeket tölthetek fel az oldalamra.


Sok jó tornázást kívánok!
Üdvözlettel és köszönettel.

2011. Május 
 

Kertész-Molnár Erika

Gyermekáldás

A helyzet nálam: fogytam 4 kg-t március óta, most először a ciklus 14. napján van peteérésem, és nem olyan fájdalmas mint eddig. Rendszeresen tornázom, és élvezem, sőt tök felszabadult vagyok utána. Húsvét előtt volt menszeszem, régen 5 napból 4 gyógyszeres, de még így is görcsös, most 4 nap, első három nap görcs nélkül, 4. erős görcsökkel, de gyógyszer nélkül, torna után no görcs.

 

Köszönöm!
 

Reni

Fájdalmas menstruáció

Szia Margit! 


Gondoltam, megosztom veled is a jó hírt, hogy 3 év után múlt héten megjött a menzeszem, igaz csak 3 napig volt, és csak az első nap volt igazán menzesznek mondható, de gondolom ez ebben az esetben nem olyan nagy baj, ugye?  
 

Bea

Elmaradt menstruáció

Szia!


PCOS, meg mindenféle hormonproblémám miatt nem estem teherbe. A tanácsaidat betartva és az Aviva tornát csinálva pedig a 4. hónapban  már megfogantam .-)  - mindez 6 év elteltével és már mindenről lemondva.


Köszönöm a bíztatást.
 

Név nélkül

PCOS / Gyermekáldás

Kedves Margit!

 

Köszönöm a bíztatásodat, valóban megoldódott a problémám - a bal oldali petevezetőm nem volt átjárható - és 3 hónap elteltével a torna hatására, meg amit javasoltál táplálkozást, a szervezetem lúgosítását-, sikerre vezetett.

Petevezetőm ismét átjárható. Barátnőmnek is javasoltam az Aviva tornát, ugyanezen problémája van neki is.

Köszönöm!