top of page

AVIVA SIKERTÖRTÉNETEK

Kedves Margit!

Örömmel tudatom,hogy 07.16- àn megszületett kisfiúnk. 1 évvel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan anyai örömök elé nézhetek. 2019. szeptember elején voltam Aviva alaptanfolyamon, és az azt követő 2 hónapban, nem túl szorgalmasan, de eljártam az óráidra. Évek óta fennálló magas prolaktin szint miatt kezdtem tornázni. Két évig próbálkoztunk babával, közben kétszer elvetéltem. A tornák után nem sokat kellett vàrnom, és meg lett az eredmény: egy gyönyörű, egészséges kisbaba, amire a szívünk mélyén oly rég vàrtunk.

Ezúton mégegyszer köszönöm a bíztatàst, a pozitív gondolkodàst, türelmet és a valóban hatàsos, eredményes Aviva tornagyakorlatok elsajàtítàsàt!

Hàlàsak vagyunk Neked♥️

Remélem,még nagyon sok embernek tud majd segíteni ez a mozgàsforma, akinek csak tudom, ajánlani fogom a tornát!!
Sok erőt, jó egészséget kívánok!

2020. 08 01.

Ági (32)

Magas prolaktin szint / Gyermekáldás

2017-ben volt egy műtétem. 2018 ősszel sajnos volt még egy cisztám, ami sikeresen eltűnt, azonban 2019 áprilisában ismét találtak egyet a bal petefészkemen. Mivel az orvosom újbóli műtétről beszélt, szerettem volna ezt megelőzni, ezért is kereslek fel ismét. Az orvos elmondása szerint a már csonkított bal petefészkem is nagy valószínűséggel kivételre került volna, ugyanis több helyen is összenövéseim voltak.
Ekkor már több mint 1 éve próbálkozunk párommal a gyermekáldás miatt, de sajnos sikertelen volt. Az egyik gyakorló óra végén említetted nekem, ha esetleg visszatérne a betegségem, akkor kérjem el tőled az endóra vonatkozó szigorú diétát. A nyers diétát kb. 2.5 hónapig sikerült csinálnom csak. Utána még jártam akupunktúrára, mivel valószínűleg az is gondot okozott, hogy állandóan hidegek voltak a végtagjaim (mondták hideg méh szindróma -nehéz a teherbeesés). Kaptam tűkezelést, és jártam moxara is. Csodák csodájára természetesen megfogant a mi kis bébink (azóta is csodagyerekként gondolok rá).
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, úgy gondolom a sikerünket neked is köszönhetjük!

2020. 07. 08.
 

Dóra

Endometriózis

Kedves Margit!

Fizikailag mindig is gyenge voltam, ráadásul az utóbbi időben nem is éreztem magam igazán nőnek, alacsony volt a libidóm. Sorban jöttek elő a változókori tünetek (vizelettartási gondok, hőhullámok).

Aztán januárban volt egy szédüléses rosszullétem, majd februárban elájultam, és szereztem ezáltal némi zúzódást a farkcsontomon. Hosszas kivizsgálás után megállapították, hogy a szédülés egy migrén volt, az ájulásra nem volt válasz. A neurológus felírt 3-féle gyógyszert. Mivel gyógyszerellenes vagyok, felkerestem egy már nyugdíjas gyerekneurológus ismerősömet, aki azonnal lebeszélt a gyógyszerekről, és azt javasolta, kezdjek el jógázni.

A változókori tünetek, a szédülés és ájulás rávilágított arra, hogy valamit kell kezdenem magammal, ez így nem mehet tovább.

Ekkor találtam Rád, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak.

Először elkezdtem a jógát, ami 2-3 hét után jelentős változást hozott az életemben, sokkal pozitívabban látom a dolgokat és fizikailag is jobb a közérzetem. Aztán elvégeztem az 5 alkalmas intimtornát, ezáltal a vizelettartási gondok megszűntek. Amikor meséltem Neked a változókori tünetekről, akkor javasoltad az Aviva tornát.

Az Aviva és a jóga egyvelege rengeteget javított mind egészségileg, mind fizikailag, mind szellemileg.

Nagyon köszönöm Neked!

2019. 12. 16.

Vera (52)

Menopauza / Alacsony libidó

28 éves vagyok, 2018. decemberben műtöttek endometriózissal. Műtét után kétszer megjött a menstruációm, de utána semmi, tehát 2019 február óta nem volt. Aztán a dokim végül arra fogta, hogy enyhe PCOS.
Szeptemberben voltam nálad a 4 órás tanfolyamon. Azóta itthon próbáltam csinálni a tornát, és képzeld, március óta először most megjött gyógyszer nélkül (!) magától a mensim 😊 hihetetlen!!

2019. 10. 12.
 

Reni (28)

Endometriózis / PCOS / Elmaradt menstruáció

Szeretnék visszajelezni és egyben örömhírt közölni a tornával kapcsolatban.
Augusztus 28-án a nőgyógyászom 6cm-es, két rekeszes cisztát állapított meg a bal petefészkemben. 7 évig szedtem tablettát miután abbahagytam, sajnos rendszertelen volt a menstruációm és kevés. Akkor azt beszéltem meg a Doktor Úrral, hogy várunk még a műtéttel, a következő menstruáció után mehetek kontrollra és megbeszéljük a teendőket.
Szeptember 7-én részt vettem a 4 órás Aviva tanfolyamon, ahol nem csak a tornát sajátítottam el, de hasznos infókat kaptam táplálkozás terén is.
A tornát heti kétszer végzem és iszom a teakeveréket is. A menstruációm 26. napra megjött (egy éve nem volt ilyen).
Tegnap 10.09-én voltam kontrollon és a cisztám teljesen eltűnt.
Ezúton szeretném megköszönni a segítséget és, hogy elkerülhettem a műtétet!
Szép napot! Velem ma madarat lehetne fogatni :)

2019. 10. 10
 

Szandra (25)

Ciszta / Rendszertelen menzesz

35 éves vagyok, 2018 októberében voltam nálad alaptanfolyamon. Egyszer volt spontán menstruációm, 30 éves koromban, se azután, se azelőtt. Mindig fogamzásgátlóval hozták meg, első alkalommal, 14 éves koromban még Norcolutot is felírtak hozza. PCOS-em van, Merckformint és Letroxot szedek. A petefészkeim teljesen be vannak burkolva, és teljesen tele vannak cisztával.
Az alaptanfolyam elvégzése után, hetente kétszer végeztem a gyakorlatokat, és három hét után, novemberben megjött. Azóta is van minden hónapban – lassan már 1 éve - , ha tornázom, ha nem, akkor viszont nincs, úgyhogy folytatom, mert a cél a babavállalás, ami eddig menstruáció hiányában esélytelennek tűnt. Végeztem ovulációs tesztet is, ami azt mutatja, hogy van peteérés, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok.

2019. 10. 04.

Juli (35)

PCOS / Elmaradt menstruáció (amenorrhea)

35 éves vagyok, több mint egy éve házasodtunk össze a férjemmel, azóta szeretnénk babát. Előtte nagyon hosszú ideig (több, mint 9 évig) fogamzásgátlót szedtem. A fogamzásgátló tabletta szedése előtt se volt rendszeres a vérzésem. A gyógyszer legleső felírásakor az akkori orvosom azt mondta, hogy ez majd segít rendezni a hormonokat. A mostani eszemmel biztos nem hallgattam volna rá.

Voltam nőgyógyásznál otthon Magyarországon is és itt is (Ausztriában élünk). Az itteni orvosom szerint a problémámon csak műtéttel lehet segíteni. A petefészkeimben ciszták vannak. A balban sok, a jobban meg egy nagyobb. A fogamzásgátló tabletta elhagyása után a menstruációm kiszámíthatatlanná vált, ismét, illetve kimaradt.

Szeptember 7-én voltam Nálad Győrben a 4 órás tanfolyamon. Az étkezésemen már a tanfolyam elvégzése után azonnal változtattam. A tornát is csináltam utána heti 2-szer, de őszintén szólva nem olyan lelkiismeretesen, így utólag belegondolva.

Szeptember 25-én már több mint 62 napja nem jött meg a vérzésem. Akkor kétségbe estem, a nőgyógyászom gyógyszer segítségével akarta meghozni, de azt nagyon nem akartam.

Akkor írtam Neked egy segítség kérő  e-mailt. A tanácsaidat követve  a 18 gyakorlatot heti szinten 3-szor is csináljam, a 17-es gyakorlat egyik részét köztes napokon is 10-15 percig. És végre 30-án reggel megjött. Alig akartam hinni a szememnek. :-) Folytatom tovább a tornát! Remélem, eltűnnek a ciszták, elkerülöm a műtétet és mielőbb teljesül a legnagyobb vágyam, hogy én is anyuka legyek!

 

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet, tanácsaidat!

2019.10.01.

Anikó (35)

Elmaradt menstruáció

Adél vagyok, 24 éves, egy gyermekes anyuka. Rendszertelen, illetve 3 hónapja kimaradt menstruáció miatt kezdtem el a tornát. Két hét Aviva torna...és megjött!! Szinte hihetetlen, de mégis. A második gyermek a cél. Már mensi van. Megkaptam a vizsgálat eredményét Papp Gábor doktor úrtól, minden arra utal, hogy az eredményeim alapján a hormonszintek rendben vannak, peteérés is van. 

Köszönöm, folytatom tovább! :-)

2019.10.01.

Adél (24)

Rendszertelen menstruáció

2018 nyarán a méhnyakrákszűrésem alkalmával a nőgyógyászom egy visszeret talált a méhemen. Napi 30 perc Aviva tornát javasolt. Sajnos csak a januári tanfolyamodon tudtam részt venni, és utána heti kétszer végeztem a tornát. Táplálkozásváltást is csináltam. 2019 júniusában voltam az éves nőgyógyászati szűrésen, és Kovács doktor azt mondta, a visszér a méhemen kisebb lett, szerintem a torna hatása...Lett egy pozitív terhességi tesztem, és most már bátran írok, mert betöltöttem a 12. hetet. Nagyon boldog vagyok!!!
Köszönöm! Nagyszerű dolognak tartom az avivát, akinek csak tudom, ajánlom.

2019. 08. 27.

Bögöly Katalin (29)

Méh visszér / Gyermekáldás

Két hónappal a prosztataműtétemet követően kerestelek fel vizelettartási gondokkal és potenciazavar miatt. Az Aviva torna férfi gyakorlatait rendszeresen végeztem, az étkezésembe is sikerült beiktatnom azokat a kis változtatásokat, amiket javasoltál. Két hónap után nagyon pozitív változások álltak be az állapotomban, már nem kell annyira koncentrálnom, ha felemelek 5 kg-ot, ha lehajolok, leguggolok valamiért, akkor kis odafigyeléssel már nincs cseppenés, tudom tartani. Szintén nagy öröm, hogy ismét ihatok egy dl bort anélkül, hogy az izmok önkéntelenül ellazuljanak és betétet kellene használnom. Óriási, sosem gondoltam volna, hogy a kis dolgok ekkora örömet okozhatnak.
Végzem továbbra is a gyakorlatokat, érzem, lesz ez még jobb is :)

2019. 06. 24.

Gergely (49)

Inkontinencia / Potenciazavar

Elsősorban a baba-projekt kedvéért kezdtem el megtanulni az Aviva módszert 2017. nyarán, 27 évesen. 7 éven keresztül szedtem fogamzásgátlót, és sosem figyeltem az étkezésemre. Háromnegyed év próbálkozás után sajnos nem sikerült természetes úton és hormon tablettával sem az áldott állapot elérése, emellett sok alternatív dolgot is kipróbáltam. Most 29 éves vagyok, és többé kevésbé rendszeresen végzem a tornagyakorlatokat (főleg a havi vérzésem előtti 2 hétben). Elmúltak a kínzó fájdalmak, a görcsök, amik nagyon megkeserítették a napjaim. A havi vérzésem 1 nappal rövidült és a ciklusaim beálltak 28-30 naposra. Továbbá azóta érzem a peteérést/tüszőrepedést is (enyhe szúró érzés), amit ezelőtt sosem. Ezt további természetes módszerekkel bővítettem (gyógynövényteák, kozmetikumok lecserélése és az étrendem megváltoztatása). Sokáig küzdöttem azzal is, hogy alacsony volt a libidóm, mára már ez is rendben van (ami a kapcsolatomban is természetesen pozitív javulást eredményezett). Az édesség utáni vágyam is nagy mértékben csökkent, már nincsenek falási rohamaim..

Az Aviva a testi dolgokat rendbe tette bennem - igaz 2 év volt -, viszont a lelki dolgokon nekem kellett még dolgoznom. Micsoda ereje van annak, hogy végre le "mertem" írni, el mertem mondani azt, hogy valami nem volt rendben velem testileg és lelkileg, ezért is nem jöhetett a baba. Egészen eddig. Mert a februári hónapban meg is érkezett a jó hír, és november elején érkezik a picurka. Most vagyok a 4,5. hónapban...Nemrég pedig elkezdtem az aviva várandósok tornáját és novembertől majd folytatom a szülés utáni tornát. Megérte megtanulni, megérte csinálni töretlenül és megérte benne hinni, mert igenis hatásos, nem csak a babaváróknak, hanem több problémában is!

Óriási nagy köszönet azoknak, akik hisznek az avivában, akik ajánlották és annak, aki megtanulta és örömmel és hittel telve megtanította nekem! Sokaknak ajánlottam már az Aviva módszert és a továbbiakban is ajánlani fogom, mert nagy mértékben megváltoztatta az életemet. Köszönöm Tóth Líviának, aki sajnos már nincs közöttünk, hogy ezt a módszert elhozta Magyarországra is!

2019. 06. 10.

Zsófia (29)

Fájdalmas menstruáció / Libidó / Gyermekáldás

2019. februári aviva alaptanfolyamon voltam Nálad. Egy és negyed évvel azelőtt eldöntöttük, hogy gyermeket szeretnénk. Hónapról-hónapra csak vártunk…Orvost váltottam és felkerestem a tornádat. Hormonvizsgálatot csináltak – minden érték rendben volt. Beszéltél a Jónás napról, annak jelentőségéről a tanfolyamon, megkerestem, kitöltöttem az adatokat és a márciusi hónapban ahogy számoltam, sikerült a baba. Hihetetlen számomra :-)
Páromnak is volt áprilisra időpontja orvoshoz, de azt már lemondtuk. Túl vagyok a 12.héten, minden rendben egyelőre, voltam genetikai vizsgálaton, ott is minden eredmény jó. Jelentkezem majd még. :-)
Nagyon örülök, hogy megismertelek, mindenkinek ajánlom majd a tornát. :-)
További sikeres munkát kívánok.

2019. 05. 31.

Adrienn (28)

Gyermekáldás

Kicsit kétségbeesve kerestelek meg 2019 február elején...A problémám nem is a miómák nagysága volt alapvetően (4,5 cm, és 3 cm), hanem a hosszú és bő vérzés. Volt mikor 4 hétig is elhúzódott. A nőgyógyász műtétet javasolt, nem szerettem volna, természetes megoldást kerestem, így találtam rád.

Hitet és bátorságot adtál, ahogy beszéltél a tapasztalatokról, sikerekről. Megcsináltam amiket megbeszéltünk, az aviva tornát heti kettő alkalommal végeztem a gyakorló óráidon, néha otthon is megcsináltam egyszer még, a táplálkozásomra nagyon figyeltem, mindennap ittam a leveket – nagyon finomak voltak :) Rengeteg zöld színű növényt, gyógyteákat.

Megtörtént az is, amire felhívtad a figyelmemet, hogy bizony felerősödhet a vérzés, de ne ijedjek meg, kitisztul, és rendeződni fog a problémám, ez olyan, mintha egy egészségügyi kaparás lenne, csak a torna végzi mindezt el.

A bő és hosszú ideig tartó vérzések megszűntek. Még nem voltam kontrollon a miómák miatt, de már ez hatalmas eredmény, ismét energikus vagyok, és a levertségem, rossz hangulatom, aggodalmaskodásom is a múlté.

Köszönöm a támogatásodat, segítségedet.

2019. 05. 03.

Erika (48)

Mióma

2017 őszén voltam Nálad Aviva alaptanfolyamon, mert gyermeket szerettem volna, de a nőgyógyászom miómákat diagnosztizált. Az egyik 5 cm-es a másik 3,5 cm-es volt. Elkezdtem csinálni azokat a dolgokat amiket tanácsoltál, és hetente 3-szor végeztem az Aviva tornát. Bevallom egyszer kicsit megijedtem, mivel elég erős vérzésem lett. A szavaid azonban megnyugtattak, hogy csinálhatom tovább a gyakorlatokat, mert ez rendeződni fog. Valóban így is lett. Odafigyeltem a táplálkozásomra is, kiemelten a vas bevitelére az erősebb vérzés miatt.
A legközelebbi UH-n már csak egy mióma volt látható, egy kb. 1 cm-es. Az orvosom megkérdezte, hogy mit csináltam, és elmondtam neki. Pozitívan reagált :)
Örömmel tudatom Veled, hogy 2019 Januárban pedig világra jött a kis pocaklakónk, aki nagyon sok örömet szerez nekünk.

Köszönöm a sok tanácsot, segítséget, már több ismerősömnek is ajánlottalak, hogy forduljanak Hozzád bizalommal, ha jól tudom, voltak már ők is a tanfolyamodon.

Sok sikert kívánok a továbbiakban is a munkádhoz!
 

2019. 04. 29.

Rita (36)

Mióma / Gyermekáldás

2019. január 12-én vettem részt az alaptanfolyamon elmaradt menstruáció miatt. A problémámmal először egy nőgyógyászt kerestem fel, aki tájékoztatott, hogy 47 évesen már elkezdődhet a változó kor és ennek a jelét tapasztalom magamon. Sárgatest hormont javasolt. Én megköszöntem és egy másik megoldást kerestem, melyet meg is találtam Margitnál. Azóta rendszeresen csinálom a gyakorlatokat eredményesen, mert már kétszer is volt menzeszem. Nagyon boldog vagyok!
Nem is gondoltam volna, hogy ezek a mozdulatok először is így megizzasztanak, másodszor pedig ilyen jótékony hatást érek el velük. Hálás vagyok, hogy Rád találtam!

2019. 03. 13.

Hajnal (47)

Elmaradt menstruáció / Változókor

Kicsit több, mint 2 éve egy barátnőm javaslatára jelentkeztem hozzád a 4 órás Aviva alaptanfolyamra, mert a fogamzásgátló abbahagyása után csak norcoluttal volt menzeszem (1,5 év alatt három). Szerettünk volna babát, és mivel a gyógyszerek hatástalanok voltak a ciklusom beállításában, gondoltam, kipróbálok egy teljesen más irányt.
Az alaptanfolyam után még néhányszor részt vettem gyakorló órákon, és persze itthon is tornáztam. Menzeszem ugyan nem lett, viszont valószínűleg annyira jól időzítettünk a férjemmel, hogy 2 hónappal később várandós lettem a most másfél éves egészséges kislányommal. Ez a történet egyik fele.

A folytatás a kislányom 1. születésnapja után kezdődött, amikor még mindig egyáltalán nem volt menzeszem, ami egy darabig nem is zavart, de mivel nem túl nagy korkülönbséggel szerettünk volna kis tesót, a szülés után 1 évvel úgy gondoltam, nincs mire várni, és újra elkezdtem itthon tornázni. Eleinte kicsit döcögős volt, de a hatás nem maradt el: kb. 2-3 héttel (!) a torna újrakezdése után megjött az első vérzésem, és pontosan 30 napos ciklusokra be is állt. Majd, 3 hónappal később, pont 2 évvel az első gyerkőc fogantatása után megfogant a második is, így immár 14 hetes várandósan írom ezeket a sorokat.
Szeretnék ezúton is köszönetet mondani, hiszen enélkül a módszer nélkül lehet, hogy évek és sok-sok tízezrek múltával sikerült volna teherbe esni.
Remélem, a soraim neked is megerősítés és pozitív visszajelzés a munkáddal kapcsolatban, és talán másoknak is segít visszaszerezni a hitüket, hogy érdemes kipróbálni ezt a módszert.

További sikereket és kitartást kívánok a munkádhoz!

2019. 02. 21.

Vörös-Vaspöri Atina Réka (30)

Elmaradt menstruáció / Gyermekáldás

2017. decemberig a fogamzásgátló szedése miatt rendszeres volt a menstruációm. 2018. januárjában pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg nálam. 6 hónap kellett, hogy a gyógyszeradagommal egy megfelelő vérképet kapjak a pajzsmirigyemre. Fél év után még mindig nem volt menstruációm természetes úton. Magam megnyugtatása miatt voltam hormonvizsgálaton, szerencsére nem találtak semmit. Persze továbbra is aggasztott, hogy miért nincs menstruációm. Gyógyszert semmiképp sem szerettem volna szedni. Majd egy ismerősöm tanácsára elmentem szeptemberben az Aviva tornánra. Az első hetekben heti 2x csináltam a 30 perces feladatsort otthon, majd  heti 2x a 15 perces feladatsorokat csináltam. Így nem minden gyakorlatot csináltam rendszerességgel, és kopott is, hogy mi is a helyes mozgás. Novemberben volt egy belső hang, ami azt mondta, hogy nem teszek meg mindent azért, hogy a torna meghozza a menstruációm. Így novemberben 2x elmentem a csoportos órákra, hogy a feladatokat felelevenítsem és csináljam tovább az eredmény eléréséért. Próbáltam figyeli az étkezésre is, célom az volt, hogy több zöldséget és kevesebb tejterméket fogyasszak. Majd decemberben, 3 hónappal azután, hogy megismerkedtem az Avivával, megjött a menstruációm.

2018. 12. 18. 

Aliz (29)

Elmaradt menstruáció

13 éves koromban kezdődött az anorexia. Depresszív, csontsovány gyermektestben éltem egészen 17 éves koromig, amikor stabilizálódott az állapotom és elkezdtem menstruálni.  Az első nagy szerelem beköszöntével 19 évesen fogamzásgátlót kezdtem szedni, amit 4 év után hagytam abba, viszont a menzeszem nem tért vissza. Az évek során a bal petefészkemben keletkezett egy ciszta, amit műtéttel eltávolítottak, de továbbra sem volt vérzésem, és ismét előjöttek az étkezési problémáim is. 2017 novemberében kezdtem el az Aviva tornát. Fél éven keresztül, minden órán szorgalmasan részt vettem és hála a tornának – illetve a méhpempő rásegítőnek, valamint egy új szerelemnek – 2018. július 28-án, 7 év után természetes úton megjött a menstruációm. Azóta katonásan, napra pontosan minden hónapban megjön, én pedig folytatom az Avivát.

Nagyon hálás vagyok Margitnak, hogy lélekben is mindig támogatott, erőt, hitet és jókedvet öntött belém. Hajrá Lányok, sose adjátok fel!

2018. 11. 28.

Eszti (30)

Elmaradt menstruáció

Anno, 19 éves koromban PCOS-sel diagnosztizált az akkori nőgyógyászom. A menstruációm sosem volt rendszeres, 3-4-5 havonta jött meg, össze-vissza. Fogamzásgátlót szedtem 12 évig, idén február végén hagytam abba. Azóta csak kétszer jött meg. Mindenképp természetes gyógymódokkal szerettem volna megoldani a problémákat, így találtam rá az Aviva módszerre és Rád. A cél, a menstruációm beállítása volt a ciszták éltüntetése mellett illetve az, hogy lassan terveznénk a babát is. Szeptember elején sajátítottam el a módszert online oktatás keretein belül és ma végre közel 5 hónap után megjött a menstruációm, alig hittem a szememnek!

2018. 11. 06.

Nóra (30)

Rendszertelen menstruáció / PCOS

2018. október végén vettem részt az alaptanfolyamon, úgyhogy még a begyakorlási fázisban vagyok, de ilyen gyorsan nem számítottam eredményre. Úgy csináltam a gyakorlatokat minden nap, ahogy mondtad, és 6. nap reggelre megjött a menzesz pecsételve, estére felerősödött, másnap elég erős volt, majd lassan-lassan elkezdett csökkenni a következő két nap alatt. Egyáltalán nem görcsöltem! 14 éves koromtól kezdve fogamzásgátlót szedek, gyakorlatilag sohasem volt spontán menstruációm – egészen a mai napig :)

2018. 11. 05.

Név nélkül (37)

Elmaradt menstruáció

Először is szeretnék köszönetet mondani, hogy 2017. júniusban különórás tanfolyamon elsajátíthattam a tornát. Azóta csak jót tudok mondani róla, jó szívvel ajánlom ezt a módszert minden olyan ismerősömnek, akinek szüksége lehet rá.

 

Előzmény: az Aviva torna  végzése előtt  kb. 1,5 évente volt menzeszem, vagy csak gyógyszeres kezelésre jött meg rendszeresen.

Az Aviva torna az elején meghozta a menzeszem (július, aug), majd 1-2 hónap késéssel volt a következő. A menstruációs napok száma 4r-e csökkent és az első nap után alig éreztem görcsöket. Igaz, nem volt rendszer benne, de legalább gyógyszer nélkül sikerült. Munkahelyem nagyon stresszes volt, ezért váltottam, otthon is béke lett végre.

Rá egy hónapjára megfogant a pici.

2 hétig hasfájásra panaszkodtam, és végül bementünk a sürgősségire az egyik éjjel, mert nagyon megijedtem. Ott közölték, hogy aggodalomra semmi ok, hisz semmi baj nincs. Terhes lettem. Alig hittünk a fülünknek, nagyon örültünk neki. :)

Az első 4 hónap nem volt könnyű, mert a nagy hőség és az állandó alacsony vérnyomás miatt rosszul viseltem a terhességet. Étvágyam nem sok volt, de a pocak szüntelenül növekedett.  Most a 25. hétben járunk, már nagyon mocorog a kis pocaklakó. Az étvágyam is visszatért. Már nagyon várjuk az új családtagot! 

Még egyszer szeretnék köszönetet mondani, amiért részt vehettem a tanfolyamon. 

Sok sikert a továbbiakban!

2018. 10. 15.

Vera

Elmaradt menstruáció / Gyermekáldás

Márciusban volt egy missed ab műtétem, azután kerestelek fel. 

Gyakoroltam a tornát itthon, minden héten kétszer, odafigyeltem az étkezésre is (amennyire tudtam), és  szépen beállt a mensesem.  Az orvos azt ajánlotta,  hogy a műtét után 3 mensest várjunk a próbálkozással. Mikor újra lehetett próbálkozni a babával,  figyeltünk a Jónás napra és képzeld sikerült a baba :) Immár 33 hetes rendkívül boldog kismama vagyok, március 20.-ra vagyok kiírva, és egy kis örökmozgó fiúcskát hordok a szívem alatt!! Egyre izgatottabb vagyok,  ahogy közeledik a nagy nap :)

Köszönöm Neked és az Aviva módszernek is, hogy ilyen örömhírrel szolgálhatok! 

2018. 02. 04.

Folytatás

Azóta megszületett a kisfiúnk, 2018. március 17-én, természetes úton. Lassan 7 hónap telt el, hogy a családunk része lett, és tényleg örökmozgó idekint is, nem csak a hasamban volt az.  Elkezdtem ismét gyakorolni az Avivát, a Picúr mellett igyekszem minden héten.
Sok sikert kívánok a munkádhoz, a hozzád forduló hölgyeknek pedig azt üzenem, jönni fog az a baba, tudja ő mikor kell :)

(Azóta pár embert irányítottam már hozzád.)

2018. 10. 14.

Alexandra

Gyermekáldás

2018. Áprilisában voltam Nálad Aviva torna alaptanfolyamon, és képzeld, 15 hetes boldog kismama vagyok!

Megcsináltam mindent amiket mondtál,  - nem is volt nehéz a táplálkozásváltás, sokkal energikusabbnak érzem magam azóta, és a következő hónapban, a negyedik  hónapban már meg is érkezett a kis picúr!!

Nagyon–nagyon köszönök mindent, amit mondtál, olyan boldog és hálás vagyok.

2018. 10. 06.

Marianna

Endometriózis/Gyermekáldás

Közel 3 évvel ezelőtt éreztük a párommal, hogy eljött a családalapítás ideje. Fél évig próbálkoztunk - eredménytelenül. Mindketten elmentünk orvoshoz, és kiderült, hogy az eredménytelenség oka a sárgatesthormonom alacsony szintje, illetve petefészek-kimerülés. A nőgyógyász által felírt gyógyszerekkel nem sikerült eredményt elérni, sőt, a mellékhatásai felborították a hormonháztartásomat, rendszertelenné vált a menstruációm, hízni kezdtem és gyakran fejfájás gyötört.

Több barátnőm is javasolta az AVIVA tornát, akik 3 hónap után várandósak lettek! Ezen felbuzdulva felkerestem Győrben Dr. Pappné Boczor Margitot és részt vettem 2018. február végén az alaptanfolyamon. Az ott tanultakat elsajátítottam, és íme az eredménye! Nem csak a baba jött össze, hanem beállította a ciklusomat, nem volt menstruációs görcsöm azóta, fogytam és egészségesen táplálkozom.

Köszönöm AVIVA!!!

2018. 08. 19.

Anita (37)

Gyermekáldás

Szeretnék egy pozitív visszacsatolást adni a tornát illetően. 2018. május 12.-én vettem részt az alaptanfolyamon. Ma voltam nőgyógyásznál és szerencsére eltűnt a cisztám mindössze 3 hétnyi tornát követően. Ettől még folytatom a gyakorlatokat, mert szerintem jó dolog.

Talán ez a gyors siker másnak is erőt, lendületet ad.

2018. 06. 01.

Emese (34)

Ciszta

Hosszú évek eredménytelen próbálkozása után a nőgyógyászom javasolta, hogy kezdjek el Aviva tornára járni. Interneten böngészve találtam rá az oldaladra, és 2015. év elején elvégeztem az alaptanfolyamot, majd részt vettem néhány közös órán is. Bevallom, a hétköznapok körforgása miatt az órák ki-ki maradoztak, és az otthoni gyakorlatok végzése is elmaradt. Természetesen eredmény sem volt.

Aztán leültem, és rendet raktam a fejemben - mert ugye minden fejben dől el. Más fontossági sorrendet állítottam fel. Újra elkezdtem hozzád tornára járni, és otthon is szorgalmasan végeztem a gyakorlatokat. Nagyon odafigyeltem az egészséges táplálkozásra, végig csináltam a tisztítókúrákat, és rendszeresen fogyasztottam a teafű keverékeket.
A hosszú küzdelmes évek után a kitartó munka gyümölcse végre megérett. Ma már egy öt hónapos kisfiú boldog anyukája vagyok. Időközben rájöttem, hogy akaraterővel és kitartással nincs lehetetlen. Sok tényezőnek kell együttesen passzolnia ahhoz, hogy egy kisbaba megfoganhasson. Ebből az egyik az Aviva torna volt. Nekem nagyon sokat segített. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 

Nagyon köszönöm a segítségedet és a jó tanácsaidat.
További eredményes munkádhoz minden jót kívánok Neked!

2018. 05. 17.

Bea (43)

Gyermekáldás

43 éves vagyok, és az elmúlt időszakban menstruációm ki-kimaradozott, egyre rövidebb ideig tartott. Két nőgyógyászt is felkerestem, ők azt mondták biztosan valami lelki tényező okozza. Rendben! De idén januárban hőhullámaim is jelentkeztek, és már három hónapja nem menstruáltam.

Akkor gondoltam, most valamit tennem kell azért, hogy jól érezzem „magamat a bőrömben”. Rövid kutatás után találtam meg az interneten a tornát, igaz célirányosan kerestem, mert már hallottam róla több ismerősömtől is. Március 3-án vágtam bele (heti két alkalommal csinálom). „Csak elkezdeni nehéz”, ha végig csinálom, nagyon jó érzés, sokkal energikusabbnak, kedélyesebbnek érzem magamat. Lehet, hogy olyan hormonok szabadulnak fel, ami ezt okozza?! És a legfontosabb március végén volt egy rövidke vérzésem, és nincs hőhullámom. Örülök, hogy belevágtam. Érdemes kipróbálni, hisz semmit sem tudsz veszíteni csak nyerni ezzel a módszerrel.

Köszönöm Margit, hogy megtanítottad ezt a tornát. 

2018. 04. 23.

Név nélkül (43)

Klimax (Változókori tünetek)

Több egészségügyi problémám is volt mielőtt ráakadtam az Aviva tornára. Konkrétan PCOS, mióma, rendszertelen menstruáció ill. semmilyen és még ciszták is. A párommal úgy döntöttünk belevágunk a babaprojektbe, mert mi lesz ha esetleg tovább tart mire sikerül...ha sikerül...  
El is kezdtem a tornát Győrben és az étrendemen is változtattam - hozzáteszem mindketten egészségesen éltünk előtte is sportok, étrend, no alkohol, no cigi, miegymás, de mégis tanácsokat kaptam és megfogadtam azokat :)
Egy hónap torna után láss csodát furán kezdtem érezni magam miután szüntelen, és úgy gondoltam megpróbálom és csinálok egy tesztet bár kicsit félve....és láss csodát 2 szép élénk csíkocska :)
Ez idő óta eltelt 9 hónap és már a karunkban tartjuk a gyönyörű kislányunkat!
Mindenkinek szívből kívánom hogy hasonló sikere legyen!

2018. 04. 04.
 

Zsuzsa (29)

PCOS / Mióma / Rendszertelen menstruáció

Szia Margit! Örömmel írom, hogy megoldódott a problémám. Egyszer voltam nálad tornán, abban a hónapban teherbe is estem :) A kisfiam most 3 hónapos, egészséges kisbaba. Köszönöm!

2018. 03. 10.

Erika

Gyermekáldás

Az Aviva Módszerrel tavaly év elején ismerkedtem meg, majd pár hónapig rendre végeztem is a gyakorlatokat, hol az óráidon, hol itthon egy magam.

A gondom – ami miatt kipróbáltam a módszert – PCOS és sikertelen családalapítási kísérletek voltak. Legnagyobb örömömre tavalyi év tavaszán elért minket is a csoda és megfogant a kislányom, akinek 2018.01.15-én adtam életet.

A fentiekből kifolyólag egyelőre nem tudtam, illetve még nem tudom aktívan folytatni a tornát, de amint lehetőségem adódik, természetesen folytatni szeretném!

2018. 02. 12.

Ági

PCOS / Gyermekáldás

Kedves Margit!

 

Körülbelül egy éve jártam Aviva tanfolyamon, mert találtak nálam egy cisztát, rendszertelen volt a vérzésem. A tornát rendszeresen csináltam, ittam a gyógytea keveréket amit ajánlottál, és sikerült eltüntetnem magamból a cisztát! Egy csoda ez a módszer! A kontroll ultrahangon megdicsértek a hölgyek, hogy természetes úton gyógyítottam magam. Azóta nem voltak ilyen panaszaim.

A húgomnak is ajánlottam a tornát, ha görcsöl a hasunk, csináljuk a láblengetést, ha késne a vérzés, akkor a meghozó gyakorlatokat.

Az étrendemre mindig is figyeltem, igyekszem ezt tartani. A lista sokat segít, ami felsorolja a lúgosító és savasító ételeket.

Maximálisan elégedett és hálás vagyok, hogy segített meggyógyítani önmagamat. Nálam nagyon pozitív hatása volt az Aviva-módszernek.

 

Köszönöm és minden jót!

2018. 02. 05.

Eszter

Ciszta / Rnedszertelen menstruáció

Kedves Margit!

Azért írok, hogy megosszam Veled a jó írt: eltűnt a polip az endometriumomról!

A szemináriumodat követően hetente kétszer végeztem az Aviva gyakorlatokat, és ezzel párhuzamosan méregtelenítést is végeztem szódabikarbónával, psylliummal és silybummal (ez utóbbit még nem fejeztem be). Múlt héten elmentem a nőgyógyászhoz, hogy megnézzem, mi a helyzet és azt mondta, hogy a polip egyszerűen eltűnt! Megnézte a hormonszinteket is és mind tökéletes :)) Annyira boldog voltam mikor meghallottam!! Továbbra is csinálni fogom a gyakorlatokat, mert nem szeretném, hogy bármi változzon a rossz irányba, egészséges szeretnék maradni.

Nagyon nagyon szépen köszönöm Neked! Nagyra értékelem a munkádat és azt amit a nőkért teszel.

Minden jót kívánok!

2017. 10. 24.

Dear Margaret,

I am writing because I have very good news: my polyposis is gone from my endometrium! 

So after your seminar I have been doing the Aviva exercises twice a week, plus I also did the detoxes (the one with soda-bicarbonate, the other one with psyllium and I also started the Silybum one which I haven’t completed yet). Last week I went to the gynecologist to check how my situation is and he said the polyposis is gone! He checked my hormones and they are perfect too :)) I was soooo happy to hear it. I will keep doing the exercises because I don't want the situation to change and I want to stay healthy.

Thank you very, very much! I appreciate your work a lot and what you are doing for women.

Wish you all the best!

Virginia (32)

Méhpolip

Szia Margit!

 

Köszönöm a segítségedet, megcsináltam amiket ajánlottál. 2017. Április 8-án voltam a tanfolyamon, és június 6-án pozítív lett a tesztem.  Csak ez az apró dolog hiányzott, előtte beültetésünk volt, ami sikertelen volt januárban. És én már nem akartam tovább mérgezni a szervezetem. Most 21 hetes Boldog kismama vagyok! Neked köszönhetem :) És nagyon, nagyon köszönöm a segítségedet :)

 

További sok sikert munkádhoz! 

2017. 10. 01.

Veronika

Gyermekáldás

2013 elején derült ki, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Ekkor már több mint 1 éve próbálkoztunk a babával. Gyógyszert írtak a pajzsimirgyre, de valami kiegészítést is szerettem volna. Sokat olvastam a témában és több sikersztorit is találtam az Aviva tornával kapcsolatban, két kolleganőmnek is a torna után sikerült babavárás. Így 2013ban voltam egy bemutató órán, utána otthon könyvből és cd-ről végeztem a gyakorlatokat heti 2-3 alkalommal. A menstruációm rendezőtött tőle és nem volt olyan fájdalmas sem.

Végül 2014 februárban lett pozitív a teszt és októberben született a kisfiam. Remélem most újra sikerül a torna segítségével egy Kistestvér! :)

2017. 08. 23.

Kinga

Gyermekáldás

Kedves Margit!

Szuper híreim vannak:

A torna megtette pozitív hatását! (1 hónap alatt) Előző hónapban újra életre kelt az abbamaradt menstruáció, természtesen tanácsát megfogadva továbbra is folytatom a tornát! 

 

Köszönöm a Receptes könyvecskét a sok érdekes recepttel! Az elején elmesélt történet ledöbbentett, de Ön az élő példa arra, hogy akaraterővel és kitartással semmi sem lehetetlen! 
Azt kell mondjam Kedves Margit, hogy példaképként látom Önt magam előtt! :-)

2017. 08. 03.

Ildikó

Elmaradt menstruáció

Szia Margit!

 

​2017 nyár elején mentem el h​ozzád avivára – sok év kihagyás után. A módszert kb. nyolc éve tanultam T​őled azért, mert a fogamzásgátló abbahagyása után nem jött menzesz. Az aviva torna hatására​ lett.

 

 

Mindig is  hosszabb ciklusaim voltak, 35-38 naposak az utóbbi egy évben. Idén tavasszal 56 napra jött meg a vérzésem... ez nem hagyott nyugodni, mert igazából babát szeretnénk, úgyhogy azonnal mentem hozzád tornázni újra. Egy nagyobb tisztulás után, rendes menzesz jött 28 napra! Így sikerült életem második 28 napos ciklusát produkálni, a szavaiddal élve: egyszer akkor, amikor aviváztam, és másodszorra akkor, amikor aviváztam :)

 

Köszönöm!

 

Érzésem szerint a torna robbanásszerű változásokat okozott nálam, teljesen másként is érzem magam, a női szerveim fokozottabb működését tapasztalom, és ezáltal a hangulatom is más, sokkal nőiesebbnek érzem magam.

 

Remélhetőleg hamarosan másmilyen változásokról is beszámolhatok.

 

Addig is kívánok sok szépet és jót Neked! 

2017. 08. 01.

Németh Éva

Elmaradt menzesz / Nőiesség

Kedves Margit!

 

A 2017  március végén megrendezett Aviva alaptanfolyamon ismerkedtem meg Veled és az Aviva módszerrel, majd a tanfolyamán után néhány gyakorló órádon is volt alkalmunk találkozni. PCOS és inzulinrezisztencia probléma miatt fordultam Hozzád, hogy elérhessem a régóta áhított célt, a gyermekáldást.

A tanfolyamon megismert Aviva tornát a tanácsod szerint rendszeresen, majd napi szinten csináltam (sajnos a munkám miatt a gyakorló órákra nem igazán sikerült eljutnom) és a javasolt gyógyteákat is fogyasztottam.

 

Úgy tűnik a módszer bevált, ugyanis 12 hetes kismama vagyok. :)

 

Igazán hálás vagyok Neked a tanácsaidért. Biztos vagyok benne, hogy az Aviva módszerbe vetett hit és a kitartás hozta meg a régen várt eredményt.

 

Még egyszer is nagyon szépen köszönök Neked mindent!!!

És remélem nem megoldásra váró egészségügyi probléma miatt, de más tekintetben még egymás útjába sodor minket az élet! Az Avivát pedig nem feledem és akinek csak tudom ajánlani fogom a módszert és természetesen Téged is! :)

 

Jó egészséget és sok sikert kívánok Neked a továbbiakhoz.

2017. 07. 06.

Ági

Gyermekáldás / PCOS / Inzulinrezisztencia

Kedves Margit!

 

Az internetet böngészve találtam rá oldaladra, és itt értesültem az Aviva módszerről is elsőként. Nem is késlekedtem, hiszen rengeteg problémámra kerestem megoldást, így jutottam el februárban az alaptanfolyamra. Végig csináltam a tisztítókúrákat, rendszeresen fogyasztom a teafű keverékeket, már egészen megkedveltem az ízét is mindkettőnek. A menzeszem még ugyan nem állt be 28 napra, de én már annak is örülök, hogy ha megjön, akkor nem szenvedek és görcsölök úgy, mint mielőtt megismertem volna a torna jótékonyságát. A közérzetem is sokkal jobb, és felüdülés eljárni a már-már családias hangulatú órákra, hiszen együtt szurkolunk egymás sikereiért. Köszönöm Neked ezt a lehetőséget, és bízom benne, hogy lassan, de biztosan, végre én is majd előbb-utóbb bejelenthetem, hogy babát várok...

2017. 04. 26.

Adrienn

Elmaradt menstuáció / Inzulinrezisztencia / Fájdalmas menstruáció

Kedves Margit!
 

2017 januárjában voltam nálad Győrben, az alaptanfolyamon. Néhányszor átjártam még együtt tornázni, de hamar átszoktam az itthoni mozgásra. Figyeltem a táplálkozásomra és a rendszerességre is.
28 éves vagyok, nem volt még ezelőtt "babaprojektünk", és friss házasként szerettük volna most is a természetre bízni. Nem voltam orvosnál, így egyikünknél sem volt ismert oka annak, hogy ne lehetne babánk. Amiért elkezdtem a tornát, és amiben határozottan segített, hogy úgy éreztem, hogy biztosan össze fog jönni, ha rendszeresen mozgok, ha odafigyelek magamra. Nyugodt voltam, mert tettem valamit a fogantatás elősegítéséért, és nem csak vártam türelmetlenül. Így sikerült teljesen kizárni a stresszt, ennek és persze szerelmünknek eredménye, hogy februárban meg is fogant a babánk. (Jónás-napkor) Már 13 hetes a magzat, és a szűrések szerint teljesen egészséges, szépen fejlődik.

Köszönöm, hogy megtanulhattam a mozdulatokat, mindenkinek ajánlom az ismerőseim körében. Akinek konkrét panasza van, annak azért, akinek nincs, annak azért, hogy ne is legyen. :)

2017. 04. 25.

Csilla

Gyermekáldás

Dorina vagyok, 31 éves. Tavaly augusztusban volt az esküvőnk, utána azonnal abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, kisebb megszakítással tíz évi szedés után. A gyógyszer elhagyása után több, kellemetlen mellékhatása mellett több, mint fél évig nem volt menstruációm. Természetesen elmentem nőgyógyászhoz, aki felírt egy gyógyszert arra, hogy megjöjjön, valamint egy másikat, amitől elvileg következő hónapban is meg kellett volna. Sajnos a második havi vérzés elmaradt, amitől igen elkeseredtem. Ekkor hallottam az Aviva módszerről, és egy bekontárkodott óra után elvégeztem a négy órás tanfolyamot. Két közös óra és egy otthon elvégzett torna után megjött a menstruációm. Csinálom a tisztítókúrákat, lehetőségekhez mérten a heti három tornát, és várom a további sikereket, főleg hogy babát szeretnénk :)

2017. 04. 23.

Dorina

Elmaradt menstruáció

Kedves Margit!

Közel 9 év fogamzásgátló szedése után 2016 január végén letettem.
Baráti tanácsra rögtön elkezdtem egy tisztító, hormon helyrerakó kúrát 2 Energy termékkel. De így is elkerült a menstruáció 3 hónapig. Hormonális vérvétel és ultrahang alapján nem volt gond, egészséges voltam, de azért meglátszott, hogy sokáig szedtem a fogamzásgátlót. A nőgyógyászom gyógyszeresen akarta "beindítani" a rendszert. Ez egy kicsit padlóra dobott. A gyógyszert ugyan kiváltottam, de nem szedtem be. Hisz tényleg gyógyszerrel lehet csak helyrehozni azt, amit egy másik "elrontott"? Inkább természetes megoldást kerestem.


Így májusban lélekgyógyászhoz jártam. Júniusban meg megcsináltam Margitnál az Aviva tanfolyamot. Már korábban is hallottam róla, javasolták. De a végső lökést az adta, hogy nővérem Veszprémben tervezett menni. Pont aznap Győrben is volt. Egy próbát megér alapon eljöttem.

A tanfolyam viszont lelkileg olyan sok erőt adott. Margit vidám, meggyőző személyisége, tapasztalata, tudása és a nőtársaim történetei, egymás biztatásai annyira jól estek. Elvileg a tanfolyam elég a mozdulatok elsajátításhoz, de én azért bejártam gyakorolni. 😊 Ha más nem a jó hangulat miatt is.

Igyekeztem rendszeresen Avivázni, de nem mondom, hogy a heti 2 mindig összejött. A nyaralások, versenyek sokszor beleszóltak. De a tisztítókúrákat végig csináltam, edzettem, ittam a teákat, ettem a fahéjat, Tribulust, végül Barátcserjét. A gluténérzékenységem miatt eddig is, de most még jobban igyekeztem az étkezéseimre odafigyelni.

De így is pár apró alhasi szúrást, mellfeszülést leszámítva nem sok javulást vettem észre magamon. DE! végül 10,5 hónap után Mikulás napján kaptam én is egy kis csomagomat. Úgy látszik valakinek van humorérzéke...
Előtte pár napja már elég erősen érzékeny volt a mellem, szúrt kicsit az alhasam és végül  rózsaszín lett a nyákom. Aztán a "Miku meghozta a mikut". 😁 Előtte nap még pont voltam először akupunktúrán, délután meg Aviván.

Azóta is járok akupunktúrára, Avivázok. Janka (hormonmentes.hu) tanításai alapján vezetem a ciklusaimat, figyelem a testem. Már a második ciklusom még normálisabb lett, úgy néz ki végre beindult a gépezet. Folytatok mindent hisz az "újraserdülésem jelei" a pattanásos bőr, az enyhe szőrösödés még nem jött teljesen helyre. És így 28 évesen nemsokára kisbabát is szeretnénk. ❤ Sokat tanultam idén a nőiségemről, a testemről, de még van hátra.


Margit, köszönöm Neked a segítséget és a sok támogatást!

2017. 01. 10.

Júlia

Elmaradt menstruáció

2016. Szeptemberi tanfolyamon voltam nálad, fogamzásgátló elhagyása utáni - kb. fél éve csak gyógyszerrel létező menstruáció miatt, és mivel gyereket szerettünk volna. 
Részt vettem néhány közös órán + heti egyszer otthon is tornáztam. Bevallom, a lúgosítással és tejtermék megvonással nem törődtem. Korábban csupán barátcserjével "erősítettem rá" a törekvésekre.
Továbbra sem jött meg a menstruáció, amin nem izgultam, merthogy idő kell, míg rendbe jön.. Amikor már 50 napja sem történt semmi, unszolásra vettem egy tesztet, ami azonnal pozitív lett! Most 16 hetes vagyok. Hihetetlen de ezt az eredményt 1 hónap Avivával értem el. Mindenkinek ajánlom, megéri!

2017.01.06.

Csilla

Gyermekáldás / Rendszertelen menstruáció

Az Aviva torna jótákony hatásait már régóta ismerem, hisz azzal oldottam meg többször is női problémáimat (PMS, Görcsös mensi, rendszertelen mensi).

Most pedig Margit megismertette velem a Fogamzásgátlásra alkalmazott gyakorlatokat, és hogy hogyan is kell csinálni. Három gyermekem van, nem szeretnénk többet és kerestem a természetes megoldásokat.

Szuper a módszer, erre is működik! Az Aviva torna egy csoda!

2017. 01. 03.

Betti

Fogamzásgátlás / Fájdalmas menstruáció / Rendszertelen menstruáció

Nálunk a legnagyobb karácsonyi ajándék már megérkezett, 20 hetes kismama vagyok és múlt héten tudtuk meg, hogy kislány :) Minden rendben van, jól viselem a várandósságot. 

Nagyon köszönök minden tanácsot, a tornát, biztosan hatással volt rá + csak egy kis nyugi kellett, amint befejeztük az építkezést, be is jelentkezett. Tényleg hatással vannak a lelki dolgok és a stressz (perzse ezt senki nem hiszi el amíg meg nem éli), mert semmilyen eü-i probléma nem volt. Ő is így akart érkezni, nyugiban :) - és tényleg mindig utólag derül ki, miért volt ez így :)

2016. 12. 20.

Melinda

Gyermekáldás

Kedves Margit!

Küldeném a sikersztorit :) Jelenleg második avivás kisfiúnkat várom. Az első 2014-ben született még Budapesten, ott kezdtem avivázni előtte nyolc hónappal! A torna előtt négy hónapot vártam, és nem jött meg normálisan a menstruációm (sajnos tíz év fogamzásgátló szedése után), kimaradt, hol negyven napig tartott, nem volt peteérésem, ezért egyelőre hormonok helyett úgy döntöttem, hogy elmegyek mozogni, ártani biztos nem árt :-) Hát bejött. Kitartóan jártam heti 1X órára, és heti 1X itthon, szerintem két alkalom nagyon fontos, és tartottam utána a dörzsi mosdást, és melegen a testemet....nekem bevált. Igaz nem fél év után, de lett eredménye, az első jól működő menstruációm után teherbe estem! A második baba előtt nem is volt kérdés, hogy járni fogok újra, nekem a zene is hiányzott :-) , biztos meggyorsítja a folyamatot, és immár Győrben Margitnál kezdtem járni idén, azaz 2016  februárban, amikor még szoptattam! Márciusban szoptatás elhagyása után hat héttel szinte napra pontosan megjött, normálisan, ahogy kell, és a következő hónapban már nem! Szóval nekem megint igazolódott az aviva torna jótékony hatása :-) Most tartok a 26. héten, és remélem ezzel a kis történettel sokatoknak adtam bíztatást, és kitartást!

Petra

Gyermekáldás / Rendszertelen menstruáció

Kedves Margit!

Először is nagyon köszönöm érdeklődésed!
Menstruáció kimaradása, és pajzsmirigy probléma (túlműködés) miatt kerestelek fel csaknem 1 évvel ezelőtt 2015 decemberében. A tanfolyam elvégzése után 5 hónapig heti 2 alkalommal rendszeresen végeztem a gyakorlatokat, eközben normalizálódott a ciklusom, a pajzsmirigyem is visszaállt a megfelelő szintre. Ami azóta is tart. :)))

Összegezve: nagyon örülök, hogy rátaláltam az Avivára, és segítségeddel sajátíthattam el a mozdulatsorokat. Köszönöm!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Most már csak egy kis csöppség hiányzik, reméljük nem sokáig várat magára! :)

Brigi

Hormonelcsúszás (pajzsmirigy túlműködés) / Rendszertelen menstruáció

2015. szeptemberében kerestelek meg és végeztem el Nálad az Aviva torna alaptanfolyamot, mert babát szerettünk volna, de…nem jött a gólya.  Megcsináltam az általad javasolt tisztítását  a szervezetemnek, lényegesen jobban odafigyeltem az egészségesebb táplálkozásra, és 4 hónapi rendszeres Aviva torna után hozzánk is beköszönt a gólya!!
Tegnap voltam UH-n és 6 hetesek vagyunk J
Mindenkit bíztatok akinek ilyen jellegű problémája van, hogy aviva tornázzon.
Sok kitartást a munkádhoz!

Julcsi

Gyermekáldás

2015 decemberében voltam egy Aviva torna oktatáson Nálad.
Előzmény: két spontán vetélés. Rendszeresen tornáztam heti 2-3 alkalommal és 2016 áprilisában természetes úton fogantam.
Aggodalmam, hogy ismét vetélés lehet a 12. hét után alább hagyott,
és bár nagyon sokszor voltam rosszul, a 28. hetet töltöttem be J Egyébként minden rendben van. Én egyértelműen az Aviva tornának tudom be, hogy ez zökkenőmentesen megtörténhetett.

Köszönöm a jó tanácsaidat, a bíztatásodat. M Erika

Erika

Gyermekáldás

Mi szerencsére panaszmentesen mentünk hozzád 2016 februárjában.. Pár ismerösöm mondta,  hogy gyerekvállalás elött hasznos lehet a torna. Magát a tornát egy hónapig csináltam, de utána kicsit alábbhagyott a lendület :) A tiszítókúrákból a lugosítást és az utifümaghélyas kúrát csináltuk végig, valamint a Jónásnaptárat is figyelemmel kísértük. Azt nem tudom, h ezeknek köszönhetően, de összejött a babaprojekt :)
Már csak napok, max egy hét van hátra szülésig. Összességében hasznosnak találtuk az ott hallottakat, és akinek problémája volt én ajánlottam neki a tornát. 

Szilvi

Gyermekáldás

2016 Januárban kezdtem el az aviva tornát, mert egy éve már nem akart jönni a gólya :)

Képzeld kisbabát várunk novemberre!

Valószínűleg az a 2-3 alkalom torna is jót tett már, meg hogy elkezdtük az egészségesebb ételeket stb. Persze a  lelki ráhangolódás is fontos volt számunkra.

Remélem a tornára járó lányok kicserélődtek már!

Ajánlottalak egy kolléganőmnek!

Köszönjük szépen a tanácsaidat, ötleteidet!

Sok erőt neked ahhoz, hogy továbbra is tudjad a lányokat, nőket biztatni, támogatni, tornáztatni!

Egy 31 éves boldog kismama

Gyermekáldás

Kedves Margit!

2015. decemberében vettem részt nálad a kezdő tanfolyamon. Második gyermeket szerettünk volna már 2 éve. 
Örömmel tudatom, hogy 2016.szeptember 05.-én megszületett a második kisfiunk!! 

Noémi

Gyermekáldás

Kedves Margit!

 

Örömmel vettem az érdeklődésed, főleg mert már én is akartam írni Neked, ugyanis babát várok, ráadásul már az utolsó etapban vagyok! :) Gondoltam, majd egy babafotóval jelentkezem Nálad, de megelőztél...:) Így most szeretném megköszönni Neked a kedvességed, a sok hasznos tanácsot és segítséget, amit kaptam Tőled és a torna által! Nekem "szerencsém" volt, mert bár nem volt "tudott" betegségem vagy problémám, sikerült elég hamar teherbe esni és biztos vagyok benne, hogy a torna és a tanácsaid ebben sokat segítettek! Sőt, több ismerősömnek, barátnőmnek is meséltem a módszerről, ajánlottalak - érdekes, hogy tapasztalatom szerint sajnos még elég kevesen ismerik az Aviva-t...remélhetőleg ez hamarosan változni fog, mert a természetes módszerekre egyre nagyobb igény van és lesz a jövőben!

 

Még egyszer köszönök mindent! 

Éva

Gyermekáldás

"Mint egy állatorvosi lovon, rajtam bemutatható lett volna szinte minden, amire az AVIVA jó lehet."

 

Na jó enyhe túlzással, de tényleg, ez egy csoda torna. 2008-ban mentem el az alapoktatásra Margithoz. Kezdetektől nagyon görcsös mensim volt, továbbá egy nőgyógyászati vizsgálaton azt mondta egy doki, hogy PCOS-em van. Bár különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert a fogamzásgátló jól elnyomta a tüneteket. Bevallom némi szkepticizmus volt bennem, de hinni akartam az AVIVA-ban, és elkezdtem heti 2x járni. Már az 1. mensinél majd eldobtam az agyam, hogy nem görcsölök. Így már könnyű volt Margitnak rábeszélnije engem, hogy hagyjam el a fogamzásgátlót, amit 14 éves koromban azért írtak fel, mert rendszertelen volt a mensim. Elhagytam, és óramű pontossággal 28 naponként elkezdtem mensizni. Egy későbbi nőgyógyászati vizsgálaton hűlt helyét találták a PCOS-nek, de ezen már meg sem lepődtem.

Aztán ahogy lenni szokott, miután minden rendbejött, szépen kimaradozott az AVIVA az életemből, majd durván 2 év kihagyás után úgy begörcsöltem, hogy orvost kellett hozzám hívni. Akkor párszor megint tornáztam, de lustaságból rákaptam a görcsoldókra. Ekkor jött a következő probléma. Habár a ciklusom maradt 28 nap, visszatérő alhasi fájdalomra tettem szert, ami jellemzően középidő tájékán jelentkezett. Természetesen ezzel 3 évig jól félrekezelt egy nagyon tehetséges doki, de talán még időben megelégeltem a dolgot és az új és aktuális nőgyógyászom megállapította egy jó kis endoszkópos betekintés után, hogy bizony endometriózisom van, aminek köszönhetően egy petevezetővel rövidebb lettem. Persze első dolgom a műtétet követően az volt, hogy elsírtam a bánatomat Margitnak. Ahogy illik, megkaptam a megérdemelt fejmosást meg a megoldást is. Tudtam, hogy Margit tud majd segíteni itt is. Az orvosom mondjuk nem sok jóval kecsegtetett, előre vetítette, hogy nagy valószínűséggel nem fog összejönni a bébi természetes úton, de azért álljunk rá a projektra. Ráálltunk 2015 júliustól.
Műtét előtt, 2015 áprilisában rendesen be voltam rezelve, feltételezem ennek volt köszönhető, hogy 1 hetet késett a mensim, ami azért volt feletébb ciki, mert már ki volt tűzve életem legszebb napjának dátuma és ezzel a remek késéssel épp a nagy napon jött volna meg. Természetesen ez a remekbeszabott torna erre is megoldás volt és a december 5-i esküvőm előtt 1 hónappal sikerült 4 nappal előretornáznom a mensit 😊.  Így már teljes volt a nyugi nászútra, ahonnan már hárman jöttünk haza. Most, hogy itt írom ezt a sok szuper dolgot, épp 22 hetes kismama vagyok egy egészséges bébivel a pocakomban. Könnybelábad a szemem a boldogságtól, hogy ennyi mindent sikerült legyűrnöm Margittal és az AVIVA-val. Köszönöm Nektek!


Pusza! Anett


Mosonmagyaróvár, 2016. május 3.

Anett

Fájdalmas menstruáció / PCOS / Endometriózis / Gyermekáldás

Kedves Margit!

A 19. hétben vagyunk és úgy tűnik lesz még egy kis "tökösünk" :)

Szerencsére a leleteink, uh. vizsgálataink eddig minden rendben volt. Sokszor eszembe jutsz/jutnak a jó tanácsaid és most, hogy babát várok, sok, nem a környéken lakó ismerősömről is kiderült, hogy vágynak a babára, így most többen is pl. aviva tornát keresnek a lakóhelyükhöz közel. Sokkal többen küzdenek, mint gondoltam...

A szerencsésebbek mellé jut egy olyan támogató, kisérő, mint Te vagy, amiért nagyon hálás vagyok.

Nagyon köszönök eddig is mindent, és írom majd a fejleményeket, bízva a legjobbakban. :)

Ölelés, szép napot, 

Kriszti és a kisManó

2016. 05. 21.

Kriszti

Gyermekáldás

Képzeld jó hírem van! Az Avivától, a barátcserje kapszulától és a Mastodynon homeopátiás cseppektől rendbe jött a prolaktinom (decemberben kb. 8-szorosa volt a megengedett értéknek), és az LH és FSH értékeim is jók lettek :-)

Köszönök szépen mindent!

 

2016. 05. 02.

N

Hormonszint elcsúszás - Magas prolaktin szint

13 éves korom óta menstruálok, de soha nem volt rendszeres. Van két gyönyörű gyermekem, egyik gyógyszeres segítséggel, másik természetes úton fogant. Utána az orvosom fogamzásgátló segítségével rendezte a vérzést, amit 18 évig (!!!) szedtem, és most 40 évesen én döntöttem úgy, hogy befejezem. Voltak kisebb rosszulléteim, pecsételés...olvasgatni kezdtem mi van ilyenkor és rátaláltam az Avivára. Ekkor épp 84 napos késésem volt. 2016. januárjában elvégeztem a tanfolyamot, ami egy szombati napon volt, és hétfőn jelentkezett a menstruációm. Nagyon örültem! Utána is lelkesen tornásztam heti 2x. Azóta 39-32-29 nap a ciklus. Most már én vagyok a bizonyíték, hogy a torna működik csak hinni kell benne.

Köszönöm: Reni Pápáról

 

2016. 04. 22.

Reni

Rendszertelen menstruáció

Szia Margit!

 

Mindig is rendszertelen és fájdalmas volt a menstruációm, többször hánytam is a vérzések idején. Ezért még tinédzser koromban javasolták a hormonális fogamzásgátló szedését, ez alatt a pár év alatt egy-két mellékhatástól eltekintve a tüneteim javultak. 


A gyógyszer elhagyása után a ciklusaim másfél-két hónaposra nyúltak (ebből átlagosan 2 hétig volt PMS-em), a bőröm nagyon pattanásos lett. Ulrahangon mondták, hogy nagyobbak a petefészkeim, de ez normális. A másik orvos policisztás ovárium szindrómát állapított meg nálam (úgy látszik a petefészkeim mégsem voltak teljesen rendben) és elküldött hormonvizsgálatra. Az eredmény alacsony progeszteron és magas tesztoszteron szint. Felajánlott egy hormontartalmú gyógyszert, de adott időt, hogy átgondoljam mit szeretnék kezdeni a helyzettel.


Hasonló problémákkal küzdő ismerősöm ajánlotta az Aviva tornát, mert neki már segített. A betanuló óra után másnap megjött a már késésben lévő menstruációm. Méregtelenítettem, lúgosítottam, kicsit jobban odafigyeltem az étkezésre és ittam a gyógyteákat. A következő vérzésem időben érkezett, a görcsök is enyhültek. Előbbit a tornának, utóbbit a lúgosításnak tudom be. A közérzetem javult, kicsit nyugodtabb vagyok és akkor sem vagyok kimerült, ha kevesebbet tudok pihenni. Számítok a további javulásra. :-)

 

Köszönöm Margit!

 

2016. 03. 23.

V

Rendszertelen menstruáció / Fájdalmas menstruáció

Kedves Margit!

 

Még 2013 októberében voltam Nálad aviva tornán Győrben. Akkor már 1 éve próbálkoztunk, hogy kisbabánk legyen, jártam sokat orvoshoz PCO-inzulinrezisztencia gyanúval, de sajnos nem sok sikerrel. A tornát már előtte évekkel korábban csináltam egyszer, csak utána valahogy elfelejtődött. Aztán 2013 októberétől lelkesen csináltam és 2014 márciusában meg is lett az eredménye, mert teherbe estem :)) Teljesen problémamentes, szép terhesség után novemberben megszületett a kisfiam, aki két hét múlva már 1 éves lesz! Gyönyörű, kékszemű, nagyfiú.

 

Most kezdtem újra menstruálni, és azt hiszem újra "előveszem" a tornát, mert nekem sajnos előtte is rendszertelen, kiszámíthatatlan volt a ciklusom.


Tényleg nagyon szuper ez a torna!


Köszönöm a segítséget.

2015.

Kornélia

Gyermekáldás / PCOS

Az Avivát azért kezdtem el, mert amióta kisfiam megszületett (2013. március), nem tért vissza a menstruációm, lassan pedig szeretnénk még egy babát. Mivel még szoptatom, méregtelenenítést nem javasoltál, csak a napi egy kanál fahéjat. Egy darabig ezt tartottam is, de költözés miatt kicsit kevesebb idő jutott magamra, tornázni is volt, hogy csak heti egyszer sikerült, a fahéj meg elmaradt.

 

Viszont úgy látszik, ez a kevés is megtette a hatását, mert októberben megjött a menstruációm (enyhén és fájdalommentesen). A ciklus közepe körül furcsa fájdalmaim voltak, de rájöttem több jelből, hogy ovuláció volt. A ciklusom 27. napján most pedig ismételten menstruálok, görcsök nélkül :D

 

Remélem hamarosan megfogan a következő gyermekünk is :)

 

Köszönettel: Zsófi

Zsófi

Elmaradt menstruáció

Kedves Margit!

 

Én 2014 februárjában a rendszertelen ciklusom miatt  jelentkeztem a tornára. Leginkább 39-40 napokra betegedtem meg (akkor már 6-7 hónapon keresztül).

 

Október óta próbálkoztunk a babával, ez még nem sok idő, nem sok próbálkozás, viszont nem akartam, hogy évekig húzódjon a tornáról pedig pont januárban hallottam egy barátnőmtől, gondoltam kipróbálom. Így jelentkeztem a februári tanfolyamra.

 

A következő menstruációm már 35 napra jött meg. A tanfolyamon kívül eljártam a közös tornára is heti egyszer, illetve itthon is csináltam.

 

Nem tudom ennek köszönhetően e vagy amúgy is megtörtént volna, de nem jött meg a menstruációm, mert megfogant a kislányunk :) 2015.01.07- én megszületett Flóra, gyönyörű, egészséges kisbabánk.

 

Én hiszem, hogy a tornának illetve az ott hallott praktikáknak nagy szerepe van a fogantatásban.

Név nélkül

Gyermekáldás / Rendszertelen menstruáció

Drága Margit!


2015 június végén voltam nálad aviva tornán. Miómával kerestelek meg, ami 5-6 cm volt. Csináltam a diétát, ittam a gyógyteát, amit ajánlottál, és kezdetben minden nap tornáztam, majd lecsökkentettem 2 napra, és akkor tornáztam, amikor kedvem volt (a heti kettő mindig megvolt). Ma voltam orvosnál, és kétszer is megnézettem vele, de mindig azt mondta, hogy nincs mit mérni, annyira picire ment össze. Ahogy az ultrahangot néztük, mutatta az orvos, milyen gyönyörű szép a méhem! Köszönöm szépen Neked a segítséget a biztatást, a tornát semmiképpen sem hagyom abba, (még akkor sem ha teljesen tünetmentes leszek) maradok a táplálkozásban is abban, amit te mondtál nekem. SIKERÜLT!!!!!

Nagy szeretettel gondolok Rád: Ildikó

Ildikó

Mióma

Szai Margit!

 

Az én „kis történetem” 2007-ben kezdődött..... egy polipot találtak a méhemben, ami nagy mértékű vérzészavart okozott.

 

A polip eltávolítása után legyengült az immunrendszerem, antibiotikumos kezelésekre jártam, felborult a bél- és hüvelyflórám.

 

2008 év végén a vérzés zavar ismét bekövetkezett, akkor 3-4 cm átmérőjű cisztát találtak a bal petefészkemben, azonnali laporoszkópiás műtétet javasoltak. Majd nem sokkal rendeződött a menzeszem is.

 

2009 tavaszán megint felborult a rend, és ismét vérzés zavaraim lettek. Ismét ciszta...... De most a jobb oldali petefészkemben, kicsit nagyobb kivitelben, mint korábban a bal oldalon.

 

A második műtétem után candida fertőzéssel küzdöttem. Candida diétát folytattam 1,5 évig, mire helyre állt a rend a szervezetemben. Ennek köszönhetően megerősödött az immunrendszerem.

 

2011-ben erősen hullani kezdett a hajam, és a közérzetem is elég kellemetlen volt néha. Szédültem és gyengének éreztem magam. Egy rutin vérvétel alkalmával autoimmun pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg. Mai napig is gyógyszert szedek a hormonok pótlására.

 

2013. júliusában ismerkedtem meg életem párjával. Zajlottak a hetek, hónapok. Nagyon közel kerültük egymáshoz, és már a közös jövőt tervezzünk.

 

2013. novemberében nőgyógyászt váltottam, és a rákszűrést egy UH-os vizsgálat követte, ahol a nőgyógyász nagyon keskeny nyálkahártyát talált, majd elküldött hormonvizsgálatra.

 

2013. decemberében kiderült, hogy nagyon rosszak, elégtelenek az eredményeim, és ha később gyermeket szeretnénk a párommal, akkor fel kell keresnem egy meddőségi klinikát, ahol további vizsgálatokkal tudnak segíteni az állapotomon. A rossz értékek megállapítása óta nem védekeztünk, mert azt vallottuk, hogy ha jönni szeretne a baba, akkor már most is jöhet. Jobb előbb, mint később.

 

Az orvos javaslatára a meddőségi klinikát felkerestem, hosszas várakozást követően és végül vizsgálatok követték egymást, majd a klinikán megállapították, hogy a laporoszkópiás műtéteim miatt nagyon kevés pete maradt a petefészkekben, nincs esély a megtermékenyülésre és a saját babára. Egyenlő MEDDŐSÉG.

 

Nem tudtam azonosulni a női mivoltommal, hogy 36 évesen nincs menzesz, jön a változókor. Ráadásul 3-4 hónap menzesz is kimaradt a meddőségi vizsgálatok és a hormon készítmények hatása miatt.

 

Én aki nem ismer lehetetlent és nem adja fel soha, mindent megbolygattam a témával kapcsolatosan, nem akartam elfogadni, itt a vég és lehetetlen később a saját baba.....

 

Az interneten találtam rá az Aviva módszerre, végre valami módszer ami a medősséggel és a női problémák gyógyításával foglalkozik.

 

2014. szeptemberben ismerkedtem meg végül Margittal és az Aviva módszerrel.

 

Az első személyes találkozó alkalmával átbeszéltünk minden teendőt, étrendkiegészítőt, gyógyteákat, étrendet. Majd jött a torna, aminek elég sok mindent köszönhetek, többek közt a menzeszt és újra a teljes nő érzését.

 

Immáron 4 hónapja, minden hónapban újra van menzim, a ciklusaimban érzem a petefészkemben lévő apró csipkelődéseket és minden hónapban várjuk a csodát, ami szerintem már nem sokat várat magára.

 

A csoda megérkezésééig  a módszerrel karbantartom a testem és a lelkem, hiszen a torna átmozgat, erősíti az izmaimat, és az étrend karcsúságomat is megtartja. :)

 

Köszönöm, hogy elsajátíthattam a módszert segítségeddel! Kívánom, hogy sok nő találjon rá általad a helyes és gyógyító útra, hiszen ezzel a módszerrel szerintem minden nőnek meg kellene ismerkednie.

 

Remélem a közeljövőben még szebb és jobb hírekkel tudok neked beszámolni.

Borsos Ivett

Elmaradt menstruáció

Szia Margit!

 

10 év sikertelen kísérletezgetés és gyakorlatilag meddővé nyilvánítás után mentem el hozzád megismerni, megtanulni az Aviva módszert. 3 Hónap múlva - szinte hihetetlen számomra,  - babát vártam. Csak a torna tehette, mert semmi mást nem csináltam Csodálatos!
Üdv

Név nélkül

Gyermekáldás / Meddőség

Kedves Margit!

 

2014. év elején sajnos minden ok nélkül a menstruációm elkezdett kimaradozni, valamint kevesebb ideig tartott. Először 30-35 napokra jött meg. Elmentem orvoshoz, aki nem látott terhességet, ezért vérvételre küldött. Ez júniusban történt. Az eredmény megmutatta, hogy hormoningadozásom van, ami sajnos korai változókort jelent az orvos szerint. Ekkor nyáron, még egyszer menstruáltam. Ezek után egészen megváltozott a lelkiállapotom, ideges, feszült voltam. Szeptemberben elmentem a tanfolyamodra, ahol nagyon sok jó tanácsot kaptam Tőled az alatt a négy óra alatt. Megmutattad a tornát, s attól kezdve minden hétfőn mentem is az órára. Decemberben még mindíg nem menstruáltam, ami nagyon zavart! 2015.januárjában ismét elmentem nőgyógyászhoz, aki közölte, hogy soha többet nem is lesz menstruációm, fogadjam ezt el, gyermekem sem lehet ezáltal több (már van egy 3,5 éves kislányom). Ekkor jött el a pont, hogy elsírtam magam, hogy ennyire fiatalon (33 éves vagyok) nem történhet ez!! Nekifogtam, s itthon minden nap tornáztam ezután, a 18 gyakorlatsort, minden nap! Nem telt el 1 hét sem, s a menstruációm megjött, úgy, ahogy kell, 4-5 napig tartott, rendes vérzéssel. Azóta heti 3 alkalommal csinálom esténként. A lelkiállapotom sokat javult, jobban érzem magam. Nagyon Köszönöm Neked a sok jó tanácsot, s a tornát, amit megtanítottál! 

 

Dóri (33)

Elmaradt menstruáció

Kedves Margit!


A 2010. február elején Szombathelyen tartott foglalkozáson vettem részt, és örömmel értesítelek, hogy 2012.01.12-én megszületett a kisfiúnk, Patrik.
Ezúton is köszönöm mégegyszer a módszer és a kapcsolódó szemlélet átadását!
Üdvözlettel: 

 

Csontos Kornélia

Gyermekáldás

Kedves Margit!


Evekkel ezelott voltam az oradon, mert csak fogamzasgatloval tudtam menstrualni es nehany honap avivazas utan beindult a hormonhaztartasom. 31 napos ciklusom van, jobb a szex, neha hullamzik a hangulatom es megtudtam, milyen, amikor gorcsol a hasam.


Ezzel a vallomassal meg tartoztam es a koszonettel mindezert.


Minden szepet es jot kivanok Neked es tovabbi sikeres palyafutast! :)
Szeretettel:

 

Anita

Elmaradt menstruáció

Hetente kétszer csinálom az Aviva tornát. A torna elkezdése előtt néhány hormonszintem rossz értéket mutatott. Rendszeresen, fél év Avivázás után ismét elmentem vérvételre és a mostani eredményeim már tökéletesek. Az Aviván kívül semmi mást nem csináltam. Örülök hogy rátaláltam az Avivára.

Bea

Hormonszint elcsúszás

Amikor először nálad jártam a tornán, két miómám volt, az egyik 2 cm, a másik pedig 4,5 cm. 3 hónap elteltével nőgyógyászati vizsgálaton megállapították, hogy az egyik teljesen eltűnt, a másik pedig kisebb lett. Tornázom tovább és bízom abban, hogy a másiknak is ez lesz a sorsa :-) 

Zsófi

Mióma

PCOS és petevezeték elázódás problémáim rendeződtek a torna rendszeres végzésével, amire eddig csak gyógyszeresen sikerült hatni. Rendszeres menzeszem van azóta, és mindez 4 hónapi tornával.

Köszönöm.

Név nélkül

PCOS / Petevezeték elzáródás

Kedves Margit!


Keresztmetszetem miatt én már nem tornázok, ne gondolj rosszra, + 6 kg, de mind előre húz. Jó hírem, hogy bármelyik napra várjuk, hogy megláthassuk a kis örökmozgót. 
 

Népszerűsítés rendben, eddig sem volt benne hiány. Kevésbé okos ember a saját dolgán tanulja meg, mi minden korlátozza, és mennyi minden támogatja, hogy megfoganjon egy gyermek. Így legalább a lehetőségekre felhívással próbálok segíteni hasonló cipőben totyogó barátaimnak.


Bízom benne, hogy ügyesek leszünk, minden rendben megy, és nemsokára képeket tölthetek fel az oldalamra.


Sok jó tornázást kívánok!
Üdvözlettel és köszönettel.

2011. Május 
 

Kertész-Molnár Erika

Gyermekáldás

A helyzet nálam: fogytam 4 kg-t március óta, most először a ciklus 14. napján van peteérésem, és nem olyan fájdalmas mint eddig. Rendszeresen tornázom, és élvezem, sőt tök felszabadult vagyok utána. Húsvét előtt volt menszeszem, régen 5 napból 4 gyógyszeres, de még így is görcsös, most 4 nap, első három nap görcs nélkül, 4. erős görcsökkel, de gyógyszer nélkül, torna után no görcs.

 

Köszönöm!
 

Reni

Fájdalmas menstruáció

Szia Margit! 


Gondoltam, megosztom veled is a jó hírt, hogy 3 év után múlt héten megjött a menzeszem, igaz csak 3 napig volt, és csak az első nap volt igazán menzesznek mondható, de gondolom ez ebben az esetben nem olyan nagy baj, ugye?  
 

Bea

Elmaradt menstruáció

Szia!


PCOS, meg mindenféle hormonproblémám miatt nem estem teherbe. A tanácsaidat betartva és az Aviva tornát csinálva pedig a 4. hónapban  már megfogantam .-)  - mindez 6 év elteltével és már mindenről lemondva.


Köszönöm a bíztatást.
 

Név nélkül

PCOS / Gyermekáldás

Kedves Margit!

 

Köszönöm a bíztatásodat, valóban megoldódott a problémám - a bal oldali petevezetőm nem volt átjárható - és 3 hónap elteltével a torna hatására, meg amit javasoltál táplálkozást, a szervezetem lúgosítását-, sikerre vezetett.

Petevezetőm ismét átjárható. Barátnőmnek is javasoltam az Aviva tornát, ugyanezen problémája van neki is.

Köszönöm!

Ingrid

Petevezeték elzáródás

Szia Margit!


Betöltöttem a 12. hetet, babát várok - most már merem közölni :-)


Nagyon köszönök mindent, amit értünk tettél, támogatásod, bíztatásod.
 

Az én problémám nagyon összetett volt. Az egész onnan indult, hogy két méhem van. Aztán volt egy vetélésem, megereszkedett méh tartószalagok, nagyon laza izomzat. Az AVIVA módszert a kolléganőm ajánlotta, neki használt, így én is elmentem megtanulni. A problémáim miatt elég hosszú ideig kellett csinálnom, kb. 10 hónapig, DE megérte a tornákat kitartóan végezni. Természetes úton fogantam, nagyon boldogok vagyunk.

 

Csak bíztatni tudok mindenkit, akinek problémája van az AVIVA módszer megtanulására, végzésére. Amíg jártam a fenntartó órákra sok sikerélményről hallottam, tapasztaltam. 


Mégegyszer köszönök mindent.

2011. Január 31.
 

Melinda

Gyermekáldás

Kedves Margit!


Megígértem,  hogy beszámolok "betegségeim" alakulásáról, de nem hirtelen nem is tudom, hogyan fogjak hozzá. 


Kb. egy éve találtam rá az aviva tornára, és kezdtem el nálad megtanulni. A szülés után megmaradt egy kb. 6-7 centis miómám, és a szoptatás abbahagyása után újra ott volt a bal mellemben a fájdalmas csomó, és az évek óta tartó, állandó váladékozás, amiről senki sem tudta megmondani, hogy mitől lehet. Muszáj volt hát magamnak kezdeni valamit a helyzettel. Így aztán elkezdtem a tornát, változtattam az étrendünkön, és elkezdtem magam sokkal jobban érezni. És azt hiszem, hogy nekem abban volt nagyszerű az aviva, hogy segített felgyorsítani azt a gyógyulási folyamatot, ami nélküle kétségbeejtően hosszú lett volna. 


Most ott tartok, hogy a legutóbbi UH-on a miómám kontúr nélküli kb. 5-5 és fél centis volt (eddig mindig szabályos labda volt látható). A fájdalmas csomó a mellemben megszűnt, a váladékozás pedig abbamaradt.


Remélem, hogy a többiek is hasonló jókról számolnak be, főleg a babára vágyó lányok.


Mindent köszönök és sok sikeres avivást kívánok Neked!
 

2010. December 

Koczor Ágnes

Mióma / Váladékozás - Magas prolaktin szint / Csomó a mellben

Szia Margit!!


Szeretném veled is megosztani a nagy örömhírt!!::)) SIKERÜLT!!! 
14 hetes a kis picur, szerencsére eddig minden teljesen rendben ment!!
Még egyszer is köszönöm a sok jó tanácsot!! 
A lányok is hasonló jókat és szépeket kívánok és üzenem nekik hogy a lelkük rendbetételéről sem feledkezzenek el. 
2010. November 10.

Anita

Gyermekáldás

Nekem volt iszonyatosan magas a férfihormonom, és júli végén kellett volna mennem további vizsgálatokra, de erre már nem került sor:-) Aviváztam itthon, és Veletek, és ittam a gyógyteákat. Idegbecsípődés miatt nehezen tudok menni, de amint jobban érzem majd magam személyesen is bemegyek hozzád, hozzátok.


Szeretettel és köszönettel: 
 

Steingart Anita

Hormonszint elcsúszás - Magas tesztoszteron szint

Szia Margit!


Veszprémből vagyok, 2009 őszi /október/ Aviva tornán elől ültem (ha így talán emlékszel).
Endometriózissal és petevezetékelzáródással van problémám, és nem érkezik a bébi 6 inszem. és 2 sikertelen lombikkal a hátam mögött, eddig türelmesen és rendszeresen végeztem, végzem a tornát heti kétszer. 


2006 nyara óta szeretnénk babát. 2008 januárjában mentünk el először orvoshoz ezügyben (Kaáli Intézet-Tapolca), márciusig lementek a különböző vizsgálatok (Veszprémi Kórház Nőgyógyászat, Kaáli Tapolca), miszerint a férjem rendben, nekem a jobb oldali petevezető záródott el, felajánlották, hogy kezdjünk el a szokásos term. megtermékenyítéses protokollt, amit akkor mi visszautasítottunk. 
 

1 évet vártunk, hátha, de sajnos nem történt semmi, így 2009. márciusától 5 inszemináció , majd augusztusban egy lombik programban is részt vettünk (sajnos ismételten sikertelenül).


Nem sokkal ezután hallottam az Aviva tornáról, és úgy örültem, mert pont akörül jöttél te is tréninget tartani. Az eltelt több, mint fél év alatt a helyzet annyit árnyalódott, hogy mivel folyamatosan próbálom megérteni mi miért történik így, úgy érzem, valami lehet a háttérben, hogy nálam nem használtak ezek az ún. tipikus meddőségi kezelések. Őszintén szólva az sem tetszett, hogy úgy éreztem magam, mint egy futószalagon, ahol nem keresik az okokat, hogy miért nem sikerült egyik, vagy másik, hanem jöjjön a következő, az majd biztos sikerül.


Na ebből elegünk lett, csinálom a tornát (nagyon szeretem), nem fogyasztok tehéntejet, gyümölcsnapokat tartok rendszeresen, ügyelek a 25-30/70% savas-lúgos étkezésre. E- vitaminnal próbálom még támogatni a szervezetem, azt hallottam az is segíthet, gyógyteát iszom és várom a csodát :) 

 

Folytatás
2010. / április 06 / 

 

Kedves Margit!


Voltunk pénteken a Nyírő Magánklinikáján, ahol találkoztam Fülöp dokival, aki kedves és korrekt volt, ápr. végére kaptam időpontot Laparoscopiára, addig még néhány általános vizsgálatot is előírt, de gyógyszer szedését egyáltalán nem javasolta. Ennek nagyon örültem és valamennyire megnyugodtam az üggyel kapcsolatban.


Közben viszont csoda :) történt, mert csüt- ill. péntekre vártam a mensit, de nem jött meg!!!!!:)
Ma reggel csináltunk egy tesztet a férjemmel és pozitív lett!!!!
Alig tudtuk elhinni, hogy ennyi minden után , most "csak így" adja tudtunkra, hogy ő, a babánk :) készen áll és jönne....


Szóval nagy az öröm, (de nem is találok rá szavakat) - azt tudom, hogy ebben az avivának és neked is óriási a szereped, te mutattál és mondtál egy lehetőséget én pedig betartottam :)


Mindent köszönök, most egyenlőre várakozunk, és örülünk!!
 

Emese

Gyermekáldás / Lombik / Endometriózis / Petevezeték elzáródás

A proklaktim szintem alig egy hónap alatt rendeződött az Aviva torna hatására.
Ajánlani fogom másoknak is a tornát, köszönöm

 

Móni

Hormonszint elcsúszás - Magas prolaktin szint

Valamikor július végén voltam Nálad a 4 órás tanfolyamon, akkor én már 6 hónapja nem menstruáltam (IR). Utána elkezdtem otthon is az Avivát (igaz voltak hetek, hogy csak egyszer tudtam tornázni), de október 9.-én 2,5 hónap Avivázás után, minden különösebb előjel nélkül megjött a mensim. Ami pedig a legjobb hír, hogy azóta (nagyjából) rendszeresen, úgy 30-34 naponta menstruálok. Azt hiszem még ezen is lehet majd csiszolni, de szerintem már az is hatalmas eredmény, hogy egyáltalán havonta ciklusaim vannak.

 

A hormon eredményeim természetesen azonnal javultak, a magas tesztoszteronom csökkent olyan szintre, amin talán még sosem volt. Egészen hihetetlen érzés volt egyébként, amikor a 3. torna után az addig mélyen alvó petefészkeimben pezsgést, szurkálást éreztem. Igaz, attól fogva még 2 hónapot várnom kellett a mensire, de akkor, ott tudtam, hogy elindult valami pozitív változás, és ez adta az erőt a továbbiakhoz :) 

 

Nagyon köszönöm Neked, hogy megtanítottad ezt a szuper módszert, amit azt hiszem életem végéig gyakorolni fogok :)) És nagyon sok sikert kívánok a további munkádhoz !

Orsi

Elmaradt menstruáció / Hormonszint elcsúszás

Kedves Születésnapos Margit!

 

Én egy vagyok a sok-sok AVIVA tornázós közül, aki részt vett a tornagyakorlatokon-előadáson. Megerősítettél a hitemben, s azóta már van egy négy éves gyönyörű kislányom. Mindig szeretettel gondolok Rád! Jó egészséget, sok erőt, s persze jó ünneplést kívánok Neked a mai nagy napon! 

Szilvia

Gyermekáldás

PCOS problémámmal fordultam hozzád, az Aviva tornáról az egyik kolléganőmtől hallottam. A menzeszem már 3 alkalommal maradt ki. Amiket tanácsoltál, megcsináltam, ittam az általad javasolt gyógyteakeveréket és csináltam hetente kétszer az Aviva tornát. Most nagy az öröm, mert ismét van menzeszem! :-)

Anett

PCOS / Elmaradt menstruáció

36 évesen PCOS, több beültetés és inszemináció után találtam rá az Aviva módszerre. A rövidített gyakorlatsort csináltam hetente kétszer, és az 5. hónapban természetes fogantatás történt, ami maga a csoda. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Név nélkül (36)

Gyermekáldás

Kedves Margit!

 

Korai változókor (39) és mióma (3,5 ill. 4,5 cm) kerestelek meg, egyik ismerősöm ajánlott. A torna és az életmódváltás hatására  4 hónap elteltével minden rendeződött. Kontrollvizsgálton nem volt látható a mióma, és a havi ciklusom is rendeződött.


Köszönök mindent, az aviva tornát minden hölgynek csinálni kellene szerintem.

Judit (39)

Változókori tünetek (Klimax) / Mióma

Kedves Margit!

 

Amikor mondtad, hogy az olyan jellegű menstruációs fájdalmaim megszűnhetnek, vagy csökkenhetnek, ami szinte kivétel nélkül az életem folyamán eddig megvolt, gondolok itt nem kevesebbre, mint migrén, hányinger - néha a munkámat sem tudtam elvégezni - nagyon szkeptikus voltam. Hiszem, ha látom - gondoltam, ill kifejezésre is juttattam, ha jól emlékszem :-)
Határtalan örömmel tölt el, és már ki merem jelenteni miután több hónapja nem éreztem a fent említetteket, hogy az aviva torna hatására MEGSZŰNT!! 
Azóta akinek tudom ajánlom a tornát.
Köszönöm!

Edit

Premenstruációs szindróma (PMS) / Fájdalmas menstruáció

Nem tudom, emlékszel-e rám, az elmúlt év szeptemberétől március közepéig jártam Hozzád tornászni (ahogyan sokan mások is...:) Az elmúlt héten jártunk a stúdióban,  a férjemmel együtt meg akartuk osztani Veled az örömünket, gyermeket várunk, már a 13. hétben vagyok... annak is nagyon örülök, hogy avivázni járhattam, és ezúton is szeretnék megköszönni mindent... 
Köszönök minden jó szót, és a gyógyulásba vetett hitet is, minden jót kívánok, és sok sikert a munkádhoz!

2011.05.17.

Borsfai Helga Annamária

Gyermekáldás

Kedves Margit, Sorstársak!

 

Egy-két örömteli „babás” levelet végighallgattam azalatt az egy év alatt, míg Veletek Aviváztam. Hihetetlen, hogy most én is írhatok, és ahogy hallom, nem vagyok egyedül!

 

A történetem:

18 éves voltam, mikor egy cisztából kifolyólag kivették az egyik petefészkemet, majd 4 év múlva a másik petefészkemet is operálták, szerencsére egy laparoszkópos műtéttel megúsztam. Azonkívül, hogy hosszabbak lettek a ciklusaim, egyéb nőgyógyászati problémám tulajdonképpen nem volt addig, amíg szóba nem került a babatéma. Bonyolította a helyzetemet, hogy 26 évesen pajzsmirigy túlműködést diagnosztizáltak nálam. Gyógyszeres kezeléssel beállították a normális hormonműködésemet, volt, hogy a gyógyszert is elhagytam, de a pajzsmirigyem csak nem akart szótfogadni, kétszer újból kiújult a betegségem. A „végleges” megoldás érdekében szóbakerült a műtét, az izotópos kezelés, de mindkét kezelés legalább fél éves kiesést jelentett volna a babaprojektből, így inkább maradtam a gyógyszernél. Ha tudtam volna, hogy 5 évig is el fog tartani a próbálkozás, lehet, hogy másként döntök, de így, hogy mégis összejött, egyáltalán nem bánom, hogy nem került sor drasztikusabb beavatkozásra.

 

Kétévnyi próbálkozás után, 34 évesen kezdtem el Kálizni. Nőgyógyászhoz nem fordultam, úgy gondoltam a Káli a „csúcs intézmény” a témában. Gyorsan eljutottunk odáig, hogy nincs peteérésem, így az inszeminációs köröket kihagyva rögtön lombikozni kezdtünk. A diagnosztikai vizsgálataim rendben voltak, a pajzsmirigyem gyógyszerrel ugyan, de rendben volt, a párom rendben volt, a stimulációk sikeresek voltak, blaszocitákat mindig tudtunk „produkálni”, de a 3 beültetés során sem jutottam el odáig, hogy megtapadt volna az embrió.

Lelkileg kifárasztott minket a kális két év, és mikor mindenféle okkeresés, további kivizsgálás nélkül simán nyomták volna a negyedik kört, azt mondtam elég, nem igaz, hogy nincs más megoldás.

 

Természetgyógyásszal és homeopátiás bogyókkal próbálkoztam először, de nem jött be. Eléggé el voltam keseredve, ekkor ajánlotta egy kolléganőm a tornát. Így jutottam el Margithoz, és álltam neki egy éve Avivázni. Korábban voltak jó tapasztalataim akupunktúra terén is, így ez volt a másik vonal, amit el akartam kezdeni. Tulajdonképpen szintén Margitnak köszönhetem, hogy eljutottam ahhoz a vietnámi belgyógyász doktornőhöz, akinél végigcsináltam tizenkét alkalom cérnabeültetéses akupunktúrát, és vakon ettem a csodabogyóit, amiről azt sem tudtam, micsodák. Közben nem mindig lelkiismeretesen, de igyekeztem odafigyelni az étkezésre, és a folyadékbevitelre. Ja és voltam Parádfürdőn is „wellneszelni” (köszi Bea az infót).

 

Egy évet pihentem így, tornáztam, tisztítottam a szervezetemet, és jól éreztem magamat, már csak azért is, hogy én is teszek valamit a babakérdés érdekében.

Ennyi, egy év volt az előre a párommal megbeszélt próbaidő, amit az „alternatív” módokra szántunk, így szeptemberre ismét bejelentkeztem a Káliba. Reméltem, hogy több eséllyel indulok majd. Szerencsére és egy kis segítséggel a másik doktorhoz kerültem, elvégeztettek egy csomó vizsgálatot (genetika, immunológia, stb.) a kezelések újbóli elkezdése előtt.

 

A ránk váró újbóli megpróbáltatások előtt beterveztünk egy 3 hetes, hátizsákos, buszos török körutazást. A nyaralás alatt sokat és komolyan túráztunk, napoztam, szaunáztam, alkoholt ittam (persze tisztán csak a gyomorrontás elkerülése miatt…), mindezt 40-42 fokban. A ciklusom 50. napja körül tartottam ekkor, és ideges voltam, hogy a mostanában 32-34 naposra beállt ciklusom megint eltolódik, így Isztambulban vettünk egy tesztet, és láss csodát, a kális időpont előtt 3 héttel mindem megpróbáltatás ellenére produkáltam életem első pozitív tesztjét!

Azóta el is hiszem, hogy babát várok, betöltöttem a 15. hetet, és minden teljesen rendben van!

 

Mai eszemmel (a diagnosztikai vizsgálatok kivételével) kihagynám a Kálit és azt üzenném mindenkinek, hogy találja meg azokat az egyéb lehetőségeket, amit szívesen és hittel csinál. Az Aviva nekem különösen tetszett, mert jó a társaság, jó a mozgás, mindig hallasz valamiről, ami a másiknak bejött, és helyben van. Szóval kitartás, és járjátok a saját utatokat!


A szerencsés lányokkal szervezzük az Avivás kismamatornát, kívánom, hogy Ti is mielőbb csatlakozhassatok!

 

Margit, nagyon hasznos, amit csinálsz, köszönjük mi teherbe esettek, és később teherbe esők!

2010. 10. 11.

Kámán Zita

Gyermekáldás / Meddőség / Lombik

Kedves Margit!

 

Amióta menstruálok, állandó problémát jelentett, hogy az első napon annyira görcsöltem, fájt a fejem, hányinger, szédülés. Amióta megtanultam az Aviva módszer egyszerű gyakorlatait, szinte észrevétlenül köszöntenek be a "nehéz" napok.

Köszönöm!

Timi

Premenstruációs szindróma (PMS) / Fájdalmas menstruáció

Szia Margit!


Tavaly júniusban /2009/ vettem részt a tanfolyamodon, aztán szeptemberen még 1x. Júniustól csináltam a tornát rendszeresen kb novemberig. Decembertől jógázni kezdtem. Közben szeptembertől 2 hónapig állati fehérjementes és lúgosító diétát csináltam a tanácsodra az endometriózisom miatt. Bal petefészkemet endometriózis miatt vették ki lassan 3 éve. Kb. azóta próbáltam teherbe esni, aminek szinte semmi esélye sem volt a maradék petevezetékben lévő hidrosalpingx miatt. De áprilisban mégis bekövetkezett a csoda!!! Most 18 hetes vagyok és minden rendben van a babavárással.

 

Biztos vagyok benne, hogy az Aviva és a diéta nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most babát várok és spontán estem teherbe. (2 és fél éve már volt egy sikertelen lombikom is.)   

  
Jó munkát kívánok továbbra is!

Szilvi

Gyermekáldás / Endometriózis

Szia!


Boldogan újságolhatom el neked, hogy babát várok, a hét közepén töltöttem a 12. hetet.
Sok mindennek köszönhetem, hogy természetes úton sikerült, pedig már megvolt az időpontom a petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, de szerencsére le kellett mondanom.


Hogy minek köszönhetem a babát?
- időközben munkahelyet váltottam - az új helyen nem volt stressz és idegeskedés 
- otthon tornáztam, - aviva - bár nem mindig volt meg a heti két alkalom, inkább amikor kedvem volt
-sokkal több folyadékot ittam, egy darabig kerültem a tejet, sőt a borzasztó utifűmaghéjat is ittam egy darabig (bár inkább ettem amikor megdagadt),  - vastagbél tisztítás - valamint reggelente lecsúszott egy-egy kanál búzacsíra olaj is,  ittam a javasolt gyógynövény teákat - fogamzás teakeverék -  és szedtem a barátcserje kapszulát is.


Szóval nagyon köszönöm neked is, mert tudom hogy részed volt benne! 

Név nélkül

Gyermekáldás

Kedves Margit!

 

Jó híreim vannak.

Sikeres volt a dolog, képzeld ma megjött!!

No para, eddig minden rendben, még a görcsök is egészen elviselhetőek! Ilyen "élményben" évek óta nem volt részem! Nagyon boldog vagyok! Most érzem igazán, hogy milyen igazad volt az oktatáson! Tényleg így nő egy nő! Ez a három hónap - amíg nem menstruáltam -  lelkileg is jól meggyötört, ezért nem szeretnék több gyógyszert, és szenvedésekkel teli, mesterséges klimaxot. Majd ha már a természet is úgy gondolja. Bizakodó, sőt hittel teli vagyok!

 

Köszönöm a biztatást és segítséget! 

Zsuzsa

Zsuzsa

Elmaradt menstruáció / Változókori tünetek (Klimax)

Hálás vagyok, az aviva tornának, mert mióta rendszeresen tornázom, elmúlt a cisztám, és a havi ciklusom is vissza állt 28 napra.

Üdv: Anita

Anita

Ciszta / Rendszertelen menstruáció

Kedves Margit!

 

Azért kerestelek fel, mert kiderült, hogy két miómám van.

Az egyik már két hónap után teljesen eltűnt, a másik pedig sokkal kisebb lett, mint erdetileg volt. Folytatom tovább a tornát és az általad javsolt étkezést, így remélem, hogy a legközelebbi kontroll már teljesen negatív eredményt mutat.

 

Köszönöm a segítségedet és az odaadásodat. Móni

Móni

Mióma

2011. február elején vettem részt egy aviva tanfolyamon, azon célból, hogy egy 2010. novemberben bekövetkezett spontán vetélést követően megerősítsem a női szerveket felkészülvén a következő teherbeesésre. Az orvos fél év várakozást javasolt, ezt a fél évet akartam kihasználni életmódváltással, tisztító kúrákkal és a jóga mellett az aviva tornával.


Az elhatározás tetteket követett, a tornát heti kétszer rendszeresen végeztem, megcsináltam két vastagbéltisztító és egy májtisztító kúrát, nem fogyasztottam tejterméket, figyeltem az emésztésem jó működésére, gyógyteákat ittam. És közben azt is elhatároztam, hogy a fél év letelte után ismét terhes leszek.


Május elején megvolt az orvosnál a fél éves kontrollvizsgálat, mindent rendben találtak. Június elején pedig ismét jelentkeztem az orvosomnál, aki megállapította a terhességet :)
Most a 22. hétben járok, és minden rendben van. Január végére-február elejére várjuk a babát!
Ehhez szerintem kellett egyrészt a testi változás, másrészt a tudati (lelki) is.

 

Ezúton is köszönöm, hogy megtanulhattam az Aviva tornát és az összes hozzá kapcsolódó szemléletet! Azóta is ajánlom minden nőismerősömnek!
 

Név nélkül

Gyermekáldás

Szia!

 
Pénteken voltam nálad aviva tornán Győrben. Én vagyok aki 3 éve nem menstruált gyógyszer nélkül. Szombaton már barnás folyásom volt, ma estére pedig kijelenthetem, hogy MENSTRUÁLOK. Nagyon örülök neki. Remélem az apróság sem sokáig várat magára, bár meg kell várnom, hogy a férjem hazajöjjön Afganisztánból.
Mégeszer köszönöm. 
2010. április 13.

Bernadett

Elmaradt menstruáció

Kedvs Margit!


Ősszel váltottunk egymással néhány levelet, akkor kerestem fel ugyanis kérdéseimmel várandósság elérése érdekében.
Nos, a legnagyobb örömmel jelentem, hogy sikerrel jártam/jártunk! :D Immár négy hónapos várandós vagyok.

Nagyon hálás vagyok az akkori bíztatásáért és önzetlen segítségéért! 
A legjobbakat kívánom Önnek a magánéletben és a munkában egyaránt! 


Tisztelettel, Király Noémi Szabadkáról

Noémi

Gyermekáldás

Szia Margit!

 

Babára vártunk a férjemmel már két éve. Voltam kétszer beültetésen is, de sajnos nem tapadt meg. A pajzsmirigyemmel volt problémám. Az Aviva tornát csináltam 5 hónapon keresztül, és a pocaklakóm 9 hetes :-). Örülök, hogy rátaláltam a módszerre, és köszönöm az egyéb tanácsaidat is.

2010. 05. 23.

Zsuzsa

Gyermekáldás

Szia Margit !

 

Őszinte leszek: a tanfolyam után kb. 2 hónapig lelkiismeretesen végeztem minden második nap a tornát. Én azért mentem el megtanulni, hogy a változókori tüneteimet csökkentse és bíztam benne, hogy a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után a menstruációm rendeződik, mivel utána egyszer sem jött meg (48 éves vagyok). Két hónap után elmentem a szokásos éves citológiai ellenőrzésre és a vizsgálatnál a doktor úr mondta, hogy nyugodjak meg, nincs probléma, nem fogok már menstruálni, végleg befejeződött. Azt gondolom szerencsés vagyok, mert a napi 10-15 alkalmas hőhullám rohamaim utána pár héttel szinte magától megszűntek és ez idáig nem is tért vissza. A torna pedig mint mozgás forma is jó.

Boros Anikó (48)

Változókori tünetek (Klimax)

Kedves Margit!

 

Öregedéslassítás céljából próbáltam ki az Aviva tornát, és örülök, hogy megtettem. A tanfolyam óta rendszeresen, hetente kétszer tornázom. Jobb lett a közérzetem, fittebbnek érzem magam. Nem azonnal, de néhány hét elteltével pozitív mellékhatásként a csípőm feletti - eddig mozdíthatatlan - hájréteg is leolvadt rólam. Ezer köszönet érte.

 

Csak javasolni tudom a tornát a változókoron átesett korosztálynak.  A gyakorlatok nem megerőltetőek, mégis érezhető a hatásuk, mozgékonyságban, frissességben, emésztésben, még hangulatban is. További jó tapasztalatom, hogy apró kellemetlen érzetek (pl. tompán fájt egy-egy mozdulat), amikről azt hittem, meg kell szoknom, mert a korral jár, egyszerűen elmúltak.

 

Üdvözlettel és köszönettel

Novák Rozália

Fiatalság megőrzése / Hormonszint elcsúszás

A változókór kellemtlen tünetei miatt tanultam meg a tornát - és csodákra képes.
Minden nőnek meg kellene ismerni és végezni, sok kellemetlenségtől szabadulnának meg.

2011. 07. 28.`
 

Irén

Változókori tünetek (Klimax)

SZIA MARGIT! 


EGY JÓ HÍRT SZERETNÉK KÖZÖLNI VELED.
2009. MÁRCIUS 07.-ÉN TALÁLKOZTUNK 1X AVIVA FOGLALKOZÁSON A FŐISKOLÁN, AZÉRT MENTEM EL, MERT ÉVEK ÓTA PRÓBÁLKOZTUNK A CSALÁDALAPÍTÁSSAL DE SAJNOS SIKERTELENÜL. A KÁLIBAN SEM TUDTAK SEGÍTENI EZÉRT FORDULTAM HOZZÁD. 


KÖNYV ÉS CD SEGÍTSÉGÉVEL TORNÁZTAM ITTHON, MEG HA MINDENT NEM IS VÁLTOZTATTAM MEG AZ ÉTKEZÉSI SZOKÁSAIMON, DE EGY -KÉT DOLGOT IGEN. NOS, HOLNAP VAGYIS NOV.04-ÉN TÖLTJÜK BE A KIS POCAKLAKÓMMAL A 18. HETET…


KÖSZÖNÖM, HOGY TANÁCSAIDDAL ÉS AZ AVIVA TORNÁVAL MEGISMERTETTÉL ÉS SEGÍTETTÉL. 

Folytatás
2010. Május 5.


Szia!

 

Megígértem még aug.-ban, hogy értesítelek mikor megszületett a gyermekünk. Imreffy Dóra Szemira 2010. április 12.-én született, egészséges és gyönyörű kislány. Nagyon hasznos volt a tanfolyam, köszönjük mégegyszer.
 

Forgács Barbara

Gyermekáldás

Amióta voltam Nálad, folyamatosan heti kétszer tornázom itthon, persze volt hogy kimaradt egy torna 😊. De teljesen rendben van azóta a menstruációm. Egy hónapja újra próbálkozunk, mert várni akartam eddig, hogy a vetélések után megerősödjön a méhem a tornától. Remélem hamarosan érkező babáról is írhatok. 

Timi

Rendszertelen menstruáció

Kedves Margit!


Igértem, hogy írok Neked pár sort.
Szeptemberben találkoztunk először, a barátnőm ajánlotta a tornát, Nekik már megszületett a babájuk. 47 évesen változókori hormonprobléma miatt kerestelek.
A hormonpótló bogyók helyett én a Te tanácsaidat, és az aviva tornát választottam.
Rendszeresen tornázom, betartom az étkezési tanácsaidat, és teljesen elmúlt a problémám.


Köszönöm Neked, és a tornának!

Zsuzsa (47)

Változókori tünetek (Klimax)

Please reload

bottom of page