MEDDŐSÉG

Aviva torna - Természetes megoldás meddőség esetén

Aviva Steiner több ezer nőnek és férfinak segített abban, hogy szülők lehessenek. Izraelben sokkal inkább fogamzásgátlásra használták a módszert, eredetileg Aviva is erre alkalmazta - a menstruáció szabályozására -, ezután elkezdte kutatni a gyakorlatok hatását, s kifejlesztette azokat a különleges vérkeringést serkentő mozdulatokat, amelyek segítenek a nőknek megfoganni. Bizonyos mozdulatokkal, mozdulatsorral elősegíthetjük a gyermekáldást, míg a torna más részeivel elkerülhetjük a nem kívánt terhességet, vagy megszüntethetünk vele cisztát, miómát, helyreállíthatjuk a hormonszintet és alkalmassá tehetjük a méhet a magzat befogadására.

 

Az Aviva Módszer speciális, ritmikus gyakorlatsorokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben. Az alhas, a belső hasi és gátizmok, valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, így több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe és a nemi szervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat. A mozgás során létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így egyes esetekben megszünteti a meddőség okát. Alkalmazható ovulációhiány esetén, segíthet többszöri vetélés után is, mivel a speciális  gyakorlatsorok alkalmasak a méhizomzat erősítésére, idősebb korban pedig a klimax kellemetlen kísérő tüneteit - hőhullámok, depresszió, hüvelyszárazság, csontritkulás - is megszüntetheti. Az Aviva-torna azoknak is ajánlott, akik sokáig nők akarnak maradni, hiszen minden izmot megmozgat, és feltölt energiával.

 

A módszer a férfiaknak is segíthet olyan gondok leküzdésében, mint a prosztataproblémák, a potenciazavar, sőt a spermiumok mennyiségének életképességének, mozgásának növekedésében is.

 

Sok-sok pozitív visszajelzést olvashatsz a témában olyan hölgyektől, akik a fent említett problémákból kifolyólag évekig vártak babára, ha az alábbi linkre kattintasz. 

 

 

© 2015-2021 by Aviva Módszer Margaret All Rights Reserved.