top of page

RECEPTES KÖNYVEM

Út az egészséghez - A gyomron át

Recepteskönyv hasznos tudnivalókkal

 

A receptgyűjtemény azok számára készült, akiket szeretek – és ők sokan vannak. Nem önszántamból kezdtem el írni, gyűjteni, hanem azok inspiráltak, akik körülöttem élnek, és szerény ismereteimmel tudtam nekik segíteni abban, hogy változtassanak életmódjukon, étrendjükön. Azok, akiknek pozitív tapasztalatai megerősítést adnak másoknak is, hogy kövessék ezt az utat. Akiknek szeretném, ha az egészségük nem károsodna a táplálkozástól, hanem mint ahogy a nevében is benne foglaltatik – TÁPLÁLNÁ a testet.
 

A helyes táplálkozás megőrzi egészségünket, megelőzhetők, ill. helyrehozhatók vele betegségek. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a változtatásban csak azoknak lehet segíteni mindebben, akik ÖNMAGUK is akarják azt. Ez a néhány recept csak útmutatást nyújt ahhoz, hogy merre is induljunk el. Célom, a tudás átadása, onnantól kezdve az egyénen múlik a változtatás.
 

A rossz szokásokat jóvá kell alakítani. Fontos tudni, hogy a rossz szokásaink miatt nem megbetegedünk, hanem beteggé tesszük magunkat. És mit ér az élet betegen?
 

KÖSZÖNETET mondok Ildikó lányomnak, aki szintén inspirált és közreműködött abban, hogy a második kiadás még színesebb, változatosabb ízvilággal bővülve kerüljön az érdeklődök kezébe. 


 Dr. Pappné Boczor Margit 
 

Töltsd le a Recepteskönyvet pdf formátumban még ma, és készíts ízletes és egészséges ételeket a családnak!

Ár: 2500 HUF

Fizetési mód: Credit card vagy PayPal

bottom of page