top of page

RECEPTESKÖNYVEM

Készíts ízletes és egészséges ételeket magadnak és a családnak!

Út az egészséghez a gyomron át - Letölthető recepteskönyv

Út az egészséghez a gyomron át

Recepteskönyv hasznos tudnivalókkal

A receptgyűjtemény azok számára készült, akiket szeretek – és ők sokan vannak. Nem önszántamból kezdtem el írni, gyűjteni, hanem azok inspiráltak, akik körülöttem élnek, és szerény ismereteimmel tudtam nekik segíteni abban, hogy változtassanak életmódjukon, étrendjükön. Azok, akiknek pozitív tapasztalatai megerősítést adnak másoknak is, hogy kövessék ezt az utat. Akiknek szeretném, ha az egészségük nem károsodna a táplálkozástól, hanem mint ahogy a nevében is benne foglaltatik – TÁPLÁLNÁ a testet.

A helyes táplálkozás megőrzi egészségünket, megelőzhetők, ill. helyrehozhatók vele betegségek. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a változtatásban csak azoknak lehet segíteni mindebben, akik ÖNMAGUK is akarják azt. Ez a néhány recept csak útmutatást nyújt ahhoz, hogy merre is induljunk el. Célom, a tudás átadása, onnantól kezdve az egyénen múlik a változtatás.
 

A rossz szokásokat jóvá kell alakítani. Fontos tudni, hogy a rossz szokásaink miatt nem megbetegedünk, hanem beteggé tesszük magunkat. És mit ér az élet betegen?

Összeállította: Boczor Margit

Ez a könyv nemcsak akkor nyújthat neked segítséged, ha most indulsz el az egészséges táplálkozás útján, hanem akkor is, ha bővítenéd a repertoárodat érdekes receptekkel és inspirációra vágysz. 

A recepteskönyvet az alábbi linken tudod letölteni.

A könyv ára: 2.500 Ft
Fizetési mód: Credit Card vagy Paypal

bottom of page