top of page

JÓGA GERINCTORNA

A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése. A jóga mindennapos gyakorlása javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezi.

Jóga foglalkozás Győrben

Miben segíthet a jóga?

A torna kimondottan hatékony hormonális és női problémák, hát-és gerincproblémák esetében, kiváló stresszoldó, de az egész testre nagyon jótékony hatással van.

Hogyan épül fel egy jóga óra?

A jóga foglalkozások során zömében a Hatha és a tradicionális jóga elemeire épülő gyakorlatokat végzünk megfűszerezve egypár másik jógairányzat általam hatékonynak ítélt elemével. Az óráimról természetesen soha nem maradhat el a fizikai aktivitás érzete és a relaxáció, de ezek arányát a résztvevők, azaz a Ti igényeitekhez és állapototokhoz igazítom. Mindenképpen a fizikai aktivitás van túlsúlyban. Nem előre kőbe vésett elképzelések szerint gyakorlunk, hanem azt szeretném, ha mindenki az egyéni befogadó képessége szerint tapasztalná meg a jóga számára megérezhető pozitívumait, és ez adná a további fejlődése alapját.
 

Egy óra általában a következők szerint épül fel: kb. 15-20 perc bemelegítés, majd nyújtó és erősítő gyakorlatok váltakoznak, a végén pedig kb. 15 perc relaxáció.


Egy polyfoamon, kényelmes ruházaton és a lelkesedésen kívül semmiféle eszközre nincs szükség, a továbbiakat próbáljuk majd együtt felfedezni.

Időpontok

Ha szeretnél jelentkezni jógára, jelezd felém e-mailben

vagy Messengeren!

Keddenként 8:30 - 9:30  (2000,- Ft)

Csütörtökönként  8:30 - 9:30  (2000,- Ft)

Várok minden régi és új jógázni vágyót!

Jóga óra Győr
Jóga óra Győr

press to zoom
Jóga Győrben Dr. Pappné Boczor Margi
Jóga Győrben Dr. Pappné Boczor Margi

press to zoom
Jóga Győr Margit
Jóga Győr Margit

press to zoom
Jóga óra Győr
Jóga óra Győr

press to zoom
1/4
bottom of page