top of page

JÓGA GERINCTORNA

A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése.
 
A jóga mindennapos gyakorlása javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezi.

Jógaóra Győr - Oktató: Boczor Margit
Gerinctorna Győrben

Jóga gerinctorna kiscsoportos foglalkozás

Keddenként 8:30 - 9:30
Csütörtökönként 8:30 - 9:30

2.000 Ft/fő/alkalom

Helyszín: Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 3.

Hogyan épül fel a jógaóra?

A jóga foglalkozások során zömében a Hatha és a tradicionális jóga elemeire épülő gyakorlatokat végzünk megfűszerezve egypár másik jógairányzat általam hatékonynak ítélt elemével. Az óráimról természetesen soha nem maradhat el a fizikai aktivitás érzete és a relaxáció, de ezek arányát a résztvevők, azaz a Ti igényeitekhez és állapototokhoz igazítom. Mindenképpen a fizikai aktivitás van túlsúlyban. Nem előre kőbe vésett elképzelések szerint gyakorlunk, hanem azt szeretném, ha mindenki az egyéni befogadó képessége szerint tapasztalná meg a jóga számára megérezhető pozitívumait, és ez adná a további fejlődése alapját.

 

A torna kimondottan hatékony hormonális és női problémák, hát-és gerincproblémák esetében, kiváló stresszoldó, de az egész testre nagyon jótékony hatással van.
 

Egy óra általában a következők szerint épül fel: kb. 15-20 perc bemelegítés, majd nyújtó és erősítő gyakorlatok váltakoznak, a végén pedig kb. 15 perc relaxáció.


Egy polyfoamon, kényelmes ruházaton és a lelkesedésen kívül semmiféle eszközre nincs szükség, a továbbiakat próbáljuk majd együtt felfedezni.

Szeretettel várok minden régi és új jógázni vágyót! :)

Boczor Margit

Aviva Módszer Oktató, Rekreációs Sportoktató, Jóga Oktató, Komplementer Hormonegyenesúly és Táplálkozási Tanácsadó, Pilates Oktató, Új Germán Medicina Független Konzulens

Boczor Margit Aviva Módszer oktató, jógaoktató

Szeretnél jönni jógázni?

Kattints az alábbi gombra és jelentkezz be nálam!

bottom of page