top of page

JÓGA GERINCTORNA

A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése. A jóga mindennapos gyakorlása javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezi.

Jóga foglalkozás Győrben

Miben segíthet a jóga?

A torna kimondottan hatékony hormonális és női problémák, hát-és gerincproblémák esetében, kiváló stresszoldó, de az egész testre nagyon jótékony hatással van.

Hogyan épül fel egy jóga óra?

A jóga foglalkozások során zömében a Hatha és a tradicionális jóga elemeire épülő gyakorlatokat végzünk megfűszerezve egypár másik jógairányzat általam hatékonynak ítélt elemével. Az óráimról természetesen soha nem maradhat el a fizikai aktivitás érzete és a relaxáció, de ezek arányát a résztvevők, azaz a Ti igényeitekhez és állapototokhoz igazítom. Mindenképpen a fizikai aktivitás van túlsúlyban. Nem előre kőbe vésett elképzelések szerint gyakorlunk, hanem azt szeretném, ha mindenki az egyéni befogadó képessége szerint tapasztalná meg a jóga számára megérezhető pozitívumait, és ez adná a további fejlődése alapját.
 

Egy óra általában a következők szerint épül fel: kb. 15-20 perc bemelegítés, majd nyújtó és erősítő gyakorlatok váltakoznak, a végén pedig kb. 15 perc relaxáció.


Egy polyfoamon, kényelmes ruházaton és a lelkesedésen kívül semmiféle eszközre nincs szükség, a továbbiakat próbáljuk majd együtt felfedezni.

Időpontok

Ha szeretnél jelentkezni jógára, jelezd felém e-mailben

vagy Messengeren!

Keddenként 8:30 - 9:30  (2000,- Ft)

Csütörtökönként  8:30 - 9:30  (2000,- Ft)

Várok minden régi és új jógázni vágyót!

bottom of page